alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για πιο λόγο σκόνη ασπράδια αυγών αντί για πρωτεΐνη σε σκόνη είπαμε? 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 δεν είναι σκόνη , σε υγρή μορφή είναι ! και έτσι επειδή είμαστε αλάνια χαχαχαχαχαχ εντωμεταξύ τι κρεάτινη και μαλακιες , εβαλα αυτο στα αυτιά μου και ανέβηκα 2 επαναλήψεις σε καθε άσκηση !! οσοι το αντέξετε ακούστε το σολακι που εχει στο 2.11 κ σπέρνει !! Αλεξ πλάκα κάνω ρεεε 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για πιο λόγο σκόνη ασπράδια αυγών αντί για πρωτεΐνη σε σκόνη είπαμε? η σκονη ειναι του διαβολου και ειναι φαρμακο! 5
Votritis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για πιο λόγο σκόνη ασπράδια αυγών αντί για πρωτεΐνη σε σκόνη είπαμε? Aυτη την απορια εχω και εγω ,φαντάζομαι γιατι παίρνεις κατι πιο "καθαρό" ενω στην σκονη δεν ξέρεις τι αλλο εχει μεσα. Εγω στην προπόνηση την "βρίσκω" με slayer αλλα και αυτο κανει "δουλεια"(ακουστε και μετα το 3.20) 3
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αλεξ πλάκα κάνω ρεεε για το Πολωνέζικο death metal?
Vapir Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 είχα βάλει αυτό σε mp3 στο κινητό μου πριν μέρες και μου λέει ένας μπάρμπας τι ακούς? και ανοίγω το μεγάφωνο στο κινητό κ γύρισαν όλοι και κοίταζαν σα μαλάκες αχαχ 1
snow22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 είχα βάλει αυτό σε mp3 στο κινητό μου πριν μέρες και μου λέει ένας μπάρμπας τι ακούς? και ανοίγω το μεγάφωνο στο κινητό κ γύρισαν όλοι και κοίταζαν σα μαλάκες αχαχ axxaaxxaaxxaxaxaaxaxxaxxaaxxaxaaxa
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτο το πορτοκολια σε κατι κακο παραπεμπει ελπιζω να μη το τρωει χαχαχα Πορτοκάλια ηθελα να γραψω.. Οσο για τα ασπράδια δεν νιωθω γευση, τα πεινω σαν νερο
snow22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τουλαχιστον καταλαβες οτι ειναι αστειο. παλι καλα.Π@παράς είναι μην ασχολησαιΘα σου μιλούσα πιο ευγενικά αλλά φενεται δεν Καταλαβαίνεις Άμα δεν έχεις σκοπό Να δώσεις κάποια συμβουλή σύμφωνα με όσο γνωρίζεις η με την εμπειρία σου υπάρχουν χίλιες δυο διαφορετικές σελίδες που μπορείς να γράψεις ότι ***** θες
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και εκει που λεω αυριο θα παω να χτυπηθω στα βαρυ μετα απο τοσες μερες,Μπουμ σαν μαλακας κατεβαινοντας ,γλιστραω και σκασω σαν καρπουζι κατω στο πλακακι. Περαστικά φίλε! Παραδεισος gym μου ακουγεται ,ποιο ειναι τ0 προβλημα σου δεν εχω καταλαβει .Δυστυχως εγω κοντα σε μενα δεν εχω καποιο πραγματικα καλο και δεν θυσιαζω την ευκολια του κοντα για να παω σε καλυτερο γυμναστηριο . Προβληματισμός ,σκέψεις ήταν. Όχι πρόβλημα. Για την δυναμη τι στον πουτσο να κανω; Να κανω με λιγοτερα κιλα; Να παρω καποιο συμπληρωμα; Βοηθατε οσοι εχετε κατι κατα νου πληζ Βασικά ότι σου απάντησε η Δήμητρα.Υπομονή και πείσμα. Συνοδοιπόροι είμαστε
gon1332 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είδα ότι χρησιμοποιεί αυγά ορτικιού. Τι καλύτερο έχουν από τα αυγά κότας; https://www.youtube.com/watch?v=fH3cGDBdK_o Γενικότερα πως σας φαίνονται αυτά που κάνει; Απλά εγκυκλοπαιδικά. BTW, αν δείτε σε άλλο βίντεο ο τυπάς έκανε 1 pull up +93kg. Αυτός ζυγίζει 93kg.
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 , μεχρι να το κάνουν , απέχει οσο η ανατολή απο την δύση , οι περισσότεροι όντως @@ πηδάνε Πάντως ο πιο δημοφιλής στο κοριτσομάνι στο γυμναστήριο που πηγαίνω, είναι ένας τυπάκος που έρχεται με LEXUS. Είναι και καλαμπουρτζης, μια χαρά. Άμα φτιάξει και σώμα άντε να τον συναγωνιστεί ο κάθε τούμπανος η γυμναστής 2
bosei Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τι καλύτερο έχουν από τα αυγά κότας; Υποστηρίζουν τους τοπικούς παραγωγούς Γενικότερα πως σας φαίνονται αυτά που κάνει; Απλά εγκυκλοπαιδικά. Δεν τον είδα/θα τον δω οπότε δεν ξέρω. Αλλά το πρωινό που έφτιαξε νομίζω ο maus παίζει να έλεγε ότι δεν τρώγεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις