Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εχω γυρισει 2 μερες αλλα gym δεν κανω κινηση να ξεκινησω ακομα .Εκει πηγα μια φορα στο ξενοδοχειο μολις γυρισαμε απο κορυφη .Αυριο εχω καταδυσεις δεν γ@μιεται και αυτο γυμναστικη ειναι . Το παω χαλαρα βδομαδα προσαρμογης 4
afentiko Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τουλαχιστον καταλαβες οτι ειναι αστειο. παλι καλα.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω σημερα πηγα τζιμ.. Μπαινω με το δεξι πιο πολυ να πειραξω τον γυμναστή. Του λεω βαρεθηκα τοσες μερες χωρις προπονησεις. Καλα μου κανει, κατσε να γινεις πιο εμπειρος να κανεις πανω απο πεντε χρονια και θα σε πω πως θα παρακαλας να ερχονται αυτες οι μερες. Του λεω γιατι; χρειαζεται το σωμα να ξεκουράζεται συνεχόμενα και μετα να εχεις δυναμεις για πιο καλα αποτελέσματα.
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ σήμερα θα περπατάω με τα χέρια.... τα πόδια βγήκαν νοκ άουτ... λέω να πάρω msm....
Mikeasdf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ σήμερα θα περπατάω με τα χέρια.... τα πόδια βγήκαν νοκ άουτ... λέω να πάρω msm.... Ντο εν???
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ντο εν??? https://www.prozis.com/eu/el/ingredient/methyl-sulfonyl-methane-msm/know-more 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τι το θες Δήμητρα? βοηθάει και στους μυικούς πόνους
bosei Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για δες το human effect matrix http://examine.com/supplements/Methylsulfonylmethane/ 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μην πετάς τα λεφτά σου ρε Δήμητρα όλα τα συστατικά του ειναι σε τοσο ελάχιστες ποσότητες που έχουν μηδαμινά οφέλη κρατα τα λεφτα σου 7
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πορτοκολια δεν τρως; Αυτο το πορτοκολια σε κατι κακο παραπεμπει ελπιζω να μη το τρωει χαχαχα 2
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δύσκολος στις γεύσεις δεν είμαι αλλα αυτό το σκέτο ασπράδι αυγών ειναι ότι πιο απαίσιο έχω πιει ποτέ. Δοκίμασα να το ανακάτεψω με ρόφημα κακάο κι έγινε ακόμη χειρότερο. Έκλεισα τη μύτη και το ήπια, εικοσιπέντε γρ πρωτεΐνης δεν πετιούνται, αλλα δεν πρόκειται να το ξαναπιώ σκέτο ποτέ. Με γεύση φράουλα ´η μπανάνα ειναι μια χαρά κι ας ειναι λίγο πιο ακριβά. 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 χααχααχ όντως σκέτο ειναι αηδία ακόμη κ για μενα που δεν παίρνω χαμπάρι απο γεύσεις ! το βάζω στο μπλενετρ με μια μπανάνα , λιγο μήλο , ακτινίδιο , μέλι , κανα δυο κουταλιές βρώμη -δημητριακά ξηρούς καρπούς, λιγο γάλα και κατεβαίνει ! υπερ -τούμπανο πρωινό πάντως .. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις