Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν κάνω ποδήλατο γιατί πιάνεται/πονάει ο κώλος μου περισσότερο από το υπόλοιπο σώμα?

ή κάτι δεν κάνω καλά?

Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά.

"Κάνω ποδήλατο" και "πόνος στον κώλο" είναι αλληλένδετα. Ο πόνος στον κώλο συνηθίζεται και με τον καιρό δεν του δίνεις σημασία. Ο πόνος στα κόκκαλα της λεκάνης ή/και στη μέση υποδηλώνει:

α) λανθασμένη στάση καθίσματος

β) λανθασμένη ή ανύπρακτη ρύθμιση του ποδηλάτου (πετάλια, ύψος και θέση σέλας, ύψος τιμονιού)

γ) λανθασμένο είδος σέλας

δ) όλα τα πιο πάνω

Θα πρότεινα να πας σε ένα ποδηλατάδικο να ρυθμίσουν το ποδήλατο στα μέτρα σου για να μην κάνεις ζημιά στις αρθρώσεις σου.

Όλα τα πιο πάνω ισχύουν σε περίπτωση που δεν αναφέρεσαι σε στατικό ποδήλατο. :-)

Εάν αναφέρεσαι σε στατικό ποδήλατο, ρύθμισε καλύτερα το ύψος και τη θέση της σέλας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ρε ειναι δυνατον να τελειωσαν οι μπαταριες της ζυγαριας??? Πως θα ξεκινησω τη νεα χρονια χωρις να ξερω το βαρος μου τωρα!

Εχει και μια οτι ναναι ζυγαρια το γυμναστηριο...

:mad: :mad:

• Like 1

Και δεν χαιρεσαι που τελειωσε μετα τις γιορτες;

Τι να πω και εγω που ανεβηκα και το μετανιωσα που ειδα 4,5 κιλα πανω

Ημουν και γω ετοιμος να δεχτω το challenge και να ανεβω σημερα! :devil:

Τωρα θα πρεπει να παω σε κανα φαρμακειο πριν το γυμναστηριο

Και δεν χαιρεσαι που τελειωσε μετα τις γιορτες;

Τι να πω και εγω που ανεβηκα και το μετανιωσα που ειδα 4,5 κιλα πανω

Εγω ήμουν μόνο μισό κιλό πάνω και φταίει η πεθερά μου γι αυτό. Μας καλεί για φαγητό, λέει τι θέλετε, λέω γιουβαρλακια που χω καιρό να φάω, ΟΚ. Παμε κι έχει ετοιμάσει για ορεκτικά παρακαλώ πατάτες τηγανητές, κεφτεδάκια, λουκάνικο χωριάτικο, κολοκυθοκεφτέδες, κτλ. Αφού έχω σκάσει φέρνει και μια γαβάθα πεντανόστιμα γιουβαρλακια!

Καλά, άμα είχε ο Νίκος τέτοια πεθερά, ποια διατροφή και μλκς, 200 κιλά θα χε φτάσει :)

@@ πηδανε  ,παω 6 χρονια στο δικο μου gym.Me tis 3  κοπελες της reception   που εχουν αλλαξει αυτον τον καιρο μονο εγω  εχω βγει :)

Φωτη απο το ''εχουν το μυαλο τους στο πως να πηδήξουν'',   μεχρι να το κάνουν ,

απέχει  οσο η ανατολή απο την δύση , οι περισσότεροι όντως @@ πηδάνε  :)

Αντώνη για αρχη βαλε πιο λιγα κιλα , βάζε τοσα ωστε να βγαίνουν σωστα οι ασκησεις , και ενα κιλο στο καθε χερι να βάζεις μην σε απασχολεί καθόλου  ! τελος συμπλήρωσε και το ερωτηματολόγιο του αλεξ ..

Ρε ειναι δυνατον να τελειωσαν οι μπαταριες της ζυγαριας??? Πως θα ξεκινησω τη νεα χρονια χωρις να ξερω το βαρος μου τωρα!

Μονο εγω ανεβαίνω στην ζυγαριά κ ξερω ακριβώς ποσο θα δείξει,  οσο καιρό και να εχω να ζυγιστώ ρε π#$%η μου? 2funny.gif

• Like 1

Και γω πανω-κατω ξερω οτι ειμαι στα 80-84 τωρα που εχω φαει σαν μοσχαρι τον προηγουμενο μηνα αλλα θελω να ξερω ακριβως! :P

• Like 1

για τραβάτε καμιά προπόνηση,,,χειρότερες και από γκόμενες με τη ζυγαριά γίνεται .... 

δεινοπαθώ κάθε φορά που φτιάχνω πρωινό, πάω να βγάλω τη βρώμη από το ντουλάπι και ακριβώς δίπλα μου χαμογελάει η νουτέλα.... οργιάζει τη φαντασία μου αλειμμένη πάνω στη βασιλόπιτα 

:mad: :mad:

Τα ίδια κι εδώ. Εδώ και 3-4 μέρες είμαι χωρίς ζυγαριά. ^$@$#^$%

Αν και πιστεύω πως έχασα λιγάκι μέσα στις γιορτές.

για τραβάτε καμιά προπόνηση,,,χειρότερες και από γκόμενες με τη ζυγαριά γίνεται .... 

δεινοπαθώ κάθε φορά που φτιάχνω πρωινό, πάω να βγάλω τη βρώμη από το ντουλάπι και ακριβώς δίπλα μου χαμογελάει η νουτέλα.... οργιάζει τη φαντασία μου αλειμμένη πάνω στη βασιλόπιτα 

Βάλε τη nuttela στο ψυγείο.

• Like 1

όταν κάνω ποδήλατο γιατί πιάνεται/πονάει ο κώλος μου περισσότερο από το υπόλοιπο σώμα?

προσπαθα να μην καθεσε στην μυτη της σελας.

σε ολους μας αρεσει αυτη η αισθηση αλλα εχει και επιπτωσεις.

• Like 1

Καθενας με τον πονο του ,εμενα που το σωμα μου τείνει προς εκτομορφο φοβαβαι μην ανεβώ στην ζυγαριά και δω και λείπει κανενα κιλο που με κόπο εχω πάρει .

Πανω απο δυο μήνες εχω σταματήσει να γυμναζομαι και χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα τι τρώω(στο σπίτι παντα)  εχω παρει ενα κιλο με το ζόρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...