Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.youtube.com/watch?v=SNTiNYQ1QH0

πας κ βάζεις να ακούσεις ένα τραγούδι πριν την πέσεις κ βάζεις καταλάθος αυτό 
λες κ έχω πιει δέκα καφέδες είμαι τώρα . Σκέφτομαι σοβαρά να βγω για κανένα sprint στη γειτονιά μου μπας κ κουλάρω να κοιμηθώ 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Και εκει που λεω αυριο θα παω να χτυπηθω στα βαρυ μετα απο τοσες μερες,Μπουμ σαν μαλακας κατεβαινοντας ,γλιστραω και σκασω σαν καρπουζι κατω στο πλακακι.Πανω απο την λεκανη κατω απο την μεση.Εχει πριστει τωρα και ποναει, Απλα ειναι σε σκατα σημειο που ενωνει τα παντα .θα δω πως θα παει αυριο και αν ειναι χειροτερα θα παω να ριξω μια ακτινογραφια ,αν και απλα εχει μελανιασει ..Γαματα μπηκε το 2016

Περαστικα !

Ειχα τσακιστει κ εγω καποια στιγμη στις σκαλες πριν χρονια και μου χε κανει αιματωμα στη μεση. Απορροφηθηκε μονο του με τον καιρο

Αν αυριο εχεις ενοχληση/πρηξιμο ουτε να το διανοηθεις να πας προπονηση.

• Like 1

Και εκει που λεω αυριο θα παω να χτυπηθω στα βαρυ μετα απο τοσες μερες,Μπουμ σαν μαλακας κατεβαινοντας ,γλιστραω και σκασω σαν καρπουζι κατω στο πλακακι.Πανω απο την λεκανη κατω απο την μεση.Εχει πριστει τωρα και ποναει, Απλα ειναι σε σκατα σημειο που ενωνει τα παντα .θα δω πως θα παει αυριο και αν ειναι χειροτερα θα παω να ριξω μια ακτινογραφια ,αν και απλα εχει μελανιασει ..Γαματα μπηκε το 2016

αμάν βρε παλικάρι μου, περαστικά. Καλύτερα να πας γιατρό, αυτά δεν είναι να τα αφήνεις.

Και μια και νύχτα στην δουλειά χαλαρά απόψε σκέφτομαι...

Το γυμναστήριο παλιό εργοστάσιο.Άπειρα τ,μ. Το ανακαίνισε ο τύπος και έβαλε όργανα και μηχανήματα τόσα πολλά που μερικά δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου.Πανάκριβα μιλάμε της Technogym.

Tώρα τις γιορτές ξήλωσε και τα αποδυτήρια και τα μεταφέρει στον πρώτο που έχει και 5-6 αίθουσες για τα ομαδικά. Στην θέση τους θα βάλει και άλλα μηχανήματα.(μα τόσα πολλά διαφορετικά υπάρχουν?)

Οι γυμναστές καλά παιδιά μεν αλλά για να σου δείξουν πρέπει να τους κάνεις τεμενάδες. Ψαρεύουν personal training γιατί με τα ψίχουλα που τους δίνει θα την είχαν κάνει με ελαφριά πηδηματάκια από τις πρώτες μέρες.

Άμα δεν ήταν 10 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού μου δεν θα ξαναπήγαινα λόγω αδιαφορίας τους, όσο και high tech και να είναι.

Πιστεύω ότι σε μερικές επιχειρήσεις όπως τα γυμναστήρια, η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό που νοιάζεται ,είναι μακροπρόθεσμα επικερδέστερη για αυτές από τα μηχανήματα και το υλικό...

Καλά άμα δεν διάβαζα και μερικούς guru του παρόντος topic όλο τραυματισμούς και failure θα ήμουν.

......................

Άσχετο

μούχει κάτσει ρε φίλε σαν προσβολή όποιος το θυμάται. Σαχλοthread ???

Παραδεισος gym  μου ακουγεται ,ποιο ειναι τ0 προβλημα σου δεν εχω καταλαβει .Δυστυχως εγω κοντα σε μενα δεν εχω καποιο πραγματικα καλο και δεν θυσιαζω την ευκολια του κοντα για να  παω σε καλυτερο γυμναστηριο .

Από αυτά που δεν έκανες την μέρα που έχασες , ρολόι το πας  ! 

----

τεοκος

οι περισσότεροι πιτσιρικάδες γυμναστές που βγαινουν τωρα στην δουλειά στο πως να πηδήξουν κάνα γκομενακι έχουν το νου τους, αν είχαν λίγο μυαλό βεβαία να σκεφτούν οτι και το πιο μικρο γυμναστήριο σήμερα έχει στην καβατζα  πάνω απο 100 βιογραφικά άλλων γυμναστών που περιμένουν  θα ήταν πιο προσεκτικοί  ώστε να μην κλαίνε αύριο και να μην βρίζουν το γ@μημενο το αφεντικό και την πόρνη την κοινωνία ..

@@ πηδανε  ,παω 6 χρονια στο δικο μου gym.Me tis 3  κοπελες της reception   που εχουν αλλαξει αυτον τον καιρο μονο εγω  εχω βγει :)

Και σνομπάρετε τις σκόνες πρωτεινης για τέτοια?

Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα ,εχουμε δει "τερατα " κατα καιρους .

• Like 8

όταν κάνω ποδήλατο γιατί πιάνεται/πονάει ο κώλος μου περισσότερο από το υπόλοιπο σώμα?

ίδια ερώτηση στους κοιλιακούς γτ ζορίζεται το κεφάλι περισσότερο από την κοιλιά?

ή κάτι δεν κάνω καλά?

όταν κάνω ποδήλατο γιατί πιάνεται/πονάει ο κώλος μου περισσότερο από το υπόλοιπο σώμα?

ίδια ερώτηση στους κοιλιακούς γτ ζορίζεται το κεφάλι περισσότερο από την κοιλιά?

ή κάτι δεν κάνω καλά?

Στους κοιλιακους ειναι το κλασσικο, δε σηκωνεις το σωμα με την κοιλια (ειτε επειδη ειναι αδυναμη, ειτε επειδη ζοριζεσαι και το αφηνεις) και κουνας το κεφαλι με αποτελεσμα να ποναει ο αυχενας.

Δε θα ακουμπας το κεφαλι σου απο πισω οταν κανεις κοιλιακους και θα εχεις τα ματια σου να κοιτανε στο ιδιο μερος οταν κανεις την κινηση.Προσπαθησε να συγκεντρωθεις στην κοιλια.

Για το ποδηλατο τωρα, μαλλον φταιει η σελα που καθεσαι.Εμενα παντως οσο καιρο και να ειχα να κανω γυμναστικη δε με πιανει το ποδηλατο στον κωλο :P

Ναι κατι δε κανεις καλα

Ο αυχενας σου πρεπει να ναι τελειως χαλαρος εσυ προφανως ανεβοκατεβαινεις κ βαζεις ενταση εκει.

(Για τους κοιλιακους λεω)

@@ πηδανε  ,παω 6 χρονια στο δικο μου gym.Me tis 3  κοπελες της reception   που εχουν αλλαξει αυτον τον καιρο μονο εγω  εχω βγει :)

Τα 35 είναι η κορυφαία ηλικία για τους άντρες. Όποιος φτάνει σε αυτό το σημείο single τυχερός.. 

• Like 2

Δε παει αλλο. Απο αποψη διατροφης δε ξερω τι αλλο να κανω. Σαβουρες κρεπο-πιτσο-πιτογυρα δεν τρωω. Μονο κανονικα το φαΐ που εχει το σπιτι,αντε ισως να μη τρωω φρουτα (κακως).
.
Κανω κανονικά τον διαδρομο μου,ξεκινάω τα βάρη και παντα οταν εχω πχ στηθος+δικεφαλους, λιγο προς το τελος των ασκησεων της καθε "περιοχης" μενω απο δυναμεις και δε βγαινουν οι ασκησεις. Οπως επισης πχ σε ασκηση στηθους καιως σηκωνω τα βαρη,αντι να νοιωθω "καψιμο" στο στηθος, νοιωθω οτι σφιγγω μονο γυρω απο τις μασχαλες, οπως και σε ασκησεις πλατης αντι για πλατη πονανε οι ωμοι+ δικεφαλοι.
Οκ,για το 2ο ειναι θεμα τεχνικης.
Για την δυναμη τι στον πουτσο να κανω;
Να κανω με λιγοτερα κιλα; Να παρω καποιο συμπληρωμα;
Βοηθατε οσοι εχετε κατι κατα νου πληζ

H δύναμη δεν έρχεται με τη φώτιση .. αλλά σιγά σιγά, θα ζορίζεσαι και θα ανεβαίνεις...

δεν γεννηθήκαμε όλοι με τις προδιαγραφές τις σούπερ δύναμης 

μείωσε κιλά ασκήσεων, εντρύφησε στη τεχνική, τρώγε καθαρά και πολύ και όλα θα έρθουν 
και το βασικό μην μένεις απροπόνητος πολύ καιρό 

• Like 1

Δε παει αλλο. Απο αποψη διατροφης δε ξερω τι αλλο να κανω. Σαβουρες κρεπο-πιτσο-πιτογυρα δεν τρωω. Μονο κανονικα το φαΐ που εχει το σπιτι,αντε ισως να μη τρωω φρουτα (κακως).

.

Κανω κανονικά τον διαδρομο μου,ξεκινάω τα βάρη και παντα οταν εχω πχ στηθος+δικεφαλους, λιγο προς το τελος των ασκησεων της καθε "περιοχης" μενω απο δυναμεις και δε βγαινουν οι ασκησεις. Οπως επισης πχ σε ασκηση στηθους καιως σηκωνω τα βαρη,αντι να νοιωθω "καψιμο" στο στηθος, νοιωθω οτι σφιγγω μονο γυρω απο τις μασχαλες, οπως και σε ασκησεις πλατης αντι για πλατη πονανε οι ωμοι+ δικεφαλοι.

Οκ,για το 2ο ειναι θεμα τεχνικης.

Για την δυναμη τι στον πουτσο να κανω;

Να κανω με λιγοτερα κιλα; Να παρω καποιο συμπληρωμα;

Βοηθατε οσοι εχετε κατι κατα νου πληζ

Για αρχή απάντα στις παρακάτω ερωτήσεις.

1) Πόσα κιλά και ύψος είσαι ? Αυτή την περίοδο τρως ισοθερμιδικά (δεν χάνεις βαρος) υποθερμιδικά (χάνεις βάρος) ή υπέρ (βάζεις βάρος)

2) Γράψε μια ενδεικτική διατροφή που κάνεις μια μέρα που έχεις πρόβλημα. Επίσης τι ώρα πας γυμναστήριο και ποιες ώρες τρως

3) Οταν λες διάδρομο πριν τα βάρη τι εννοείς? 5 λπτά για ζέσταμα η 20 λεπτο και πάνω? (Οτιδήποτε πάνω από το 5 λεπτο σε αυτή την περίπτωση είναι λάθος

4) Τι πρόγραμμα κάνεις? (Reps x sets). Πες ενδεικτικά μια μέρα του προγράμματος που έχεις πρόβλημα και το σημείο που κολλάς? (Συγκεκριμένα please πχ πρέπει να κάνω πάγκο 3Χ8, κάνω το πρώτο σετ 8Χ60 κιλά και στο 2ο στα 8x75 κιλά κολλάω στο 3ο ρεπ, διάλειμμα ανάμεσα στα σετ 1.5 λεπτό)

5) Πόσα κιλά σηκώνεις? Πες ενδεικτικά πόσα κιλά κάνεις στις προβληματικές ασκήσεις κατά προτίμηση με ελέυθερα βάρη (πχ στον πάγκο)

6) Πόσες ώρες κοιμάσαι την νύχτα?

7) Πόσο καιρό γυμνάζεσαι?

χρειάζομαι αυτές τις πληροφορίες γιατί αλλιώς μιλάμε λόγια του αέρα. Επίσης "σαβούρα" για το πρόβλημα σου δεν υπάρχει. Οι μερέντες και οι κρέπες είναι σαβούρα για όποιον θέλει να χτίσει σώμα, αλλά από άποψη επιδόσεων οι επιδώσεις αυξάνονται με σαβούρα, δεν μειώνονται. 

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...