Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παρατραβηξε το αστειο με τη μασα και τα γλυκα ...

Προπονησουλα σε λιγο με λαστιχα, cardio και μερικα σπριντ μετα αμα δεν βρεξει...

• Like 1
Δημοσ.

εχω βγει καλοκαιρι για τρεξιμο 69 κιλα πριν ξεκινησω με σκιζει το στομαχι εφτασα μα τα χιλια ζορια σπιτι χωρις να εχω χεστει προφανως διατασεις κτλ δεν υπηρχε περιπτωση να κανω παω καρφωτος τουαλετα ζυγιζομαι μετα 66.5 (μολις αναπληρωσω υγρα επανηλθα στα κανονικα μου)

τα υγρα τα αναπληρωσες απο την τουαλετα? :-D

εγω θυμαμαι το καλοκαιρι μεσα στον καυσωνα ζυγιστηκα πριν παω να πλυνω το αμαξι,1 ωρα και κατι μετα 1 κιλο ακριβως πιο κατω.

Δημοσ.

Πιστεύω οτι θα αργησω να παρω παλι σκονη πρωτεινης, νομιζω θα αρχισω το σκουπισμα φαγητων να δω που θα με παει αλλιως πρόοδο δεν νομιζω να δουμε γρηγορα. Λιπος θα μπει αλλα ποτε δεν με χάλασε

Δημοσ.

Αμα καποιος που εχει 2000 θερμιδες συντηρησης τρωει για εναν μηνα μονο 3 μεγαλεσ σοκολατες απο 500 θερμιδες η καθεμια...Θα ανεβει το λιπος του μετα απο εναν  μηνα η θα κατεβει?

Δημοσ.

Δύσκολο ερωτημα τι θα γίνει με το ποσοστό λιπους γιατί η διατροφή που λες είναι τραγική (0 πρωτεινη). Το βάρος πάντως θα κατέβει 100% (θα χάσει κιλα)

• Like 2
Δημοσ.

Εφερε αυτο το λιντλ απο αυτη την εβδομαδα, απλα πιστευω οτι ειναι ακριβο.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=44095

Να πάρεις παστεριωμένο ασπράδι για λόγους ευκολίας το καταλαβαίνω αλλά πλήρες αυγό γιατί;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό. Το βάρος θα κατέβει 100%. Για το λίπος χρειαζονται πολλές πληροφορίες που Άντε να συζητάμε για ένα τόσο χαζό υποθετικό σενάριο

• Like 4
Δημοσ.

Να πάρεις παστεριωμένο ασπράδι για λόγους ευκολίας το καταλαβαίνω αλλά πλήρες αυγό γιατί;

Βαριέται να χτυπάει τα αυγά λογικά

Δημοσ.

Ασπραδι σκετο απλα το παιρνω για να το πινω έτσι και για κανεναν αλλον λογο..

Αυτό που ποστάρες έχει και τον κρόκο νομίζω. Το σκέτο ασπράδι είναι φτηνότερο

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από 23 χρόνια κατάφερα και έκανα τις πρώτες μου γέφυρες! :) Εντάξει, 3/4 της κίνησης και με χάλια τεχνική, αλλά εδώ είμαστε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...