Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Υδατανθρακας - αμινοξεα - κρεατινη - αποθέματα γλυκογόνου - επανασυνθεση γλυκογόνου - υπερπλήρωση των μυϊκών αποθεμάτων- φαστινκ - χεστινκ κτλ κτλ , αεροβια που κατα τη διάρκεια της ηρεμίας ο ρυθμός απορρόφησης της γλυκόζης ανέρχεται σε 0.5 gr/λεπτό ή 30 gr/ώρα σε διάλυμα που περιέχει 5-25% γλυκόζη κτλ κτλ , τα διάβασα ολα, είμαι κομπλε ειμαι ετοιμος για gym λετε!? εφυγαααα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Υδατανθρακας - αμινοξεα - κρεατινη - αποθέματα γλυκογόνου - επανασυνθεση γλυκογόνου - υπερπλήρωση των μυϊκών αποθεμάτων- φαστινκ - χεστινκ κτλ κτλ , αεροβια που κατα τη διάρκεια της ηρεμίας ο ρυθμός απορρόφησης της γλυκόζης ανέρχεται σε 0.5 gr/λεπτό ή 30 gr/ώρα σε διάλυμα που περιέχει 5-25% γλυκόζη κτλ κτλ , τα διάβασα ολα, είμαι κομπλε ειμαι ετοιμος για gym λετε!? εφυγαααα OUAOU!!! Xesting???ti ine auto,prwti fwra akouw,prepei na xezw mia sigkekrimeni wra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 εσυ τι θα προτινες σε καποιον που ξαναρχιζει την γυμναστικη δλδ??? καλυτερες ασκησεις εννοω πχ οταν εχει στηθος να ξεκινησει με παγκο αυτο το σπλιτ και το στηθος-δικεφαλο-ομοι,ποδια,πλατη-τρικεφαλο ειναι απο τα καλυτερα για εναν φυσικο αθλητη ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ και μπορει να προσθεσει τπτ ντροπ σετ δισετ και τετοια αμα θελει.Για να μπει σε ενα τετοιο προγραμμα ομως χρειαζεται δυναμη και μυικη αντοχη για αυτο και πρεπει να κανει fullbody workout με λιγες επαναληψεις που ειναι καταλληλες για δυναμη και εξοικειωση και εσυ πως παραπανω βοηθησεις?του ειπες ψαξε στο ιντερνετ...εγω (φιλε) τα εχω ψαξει στο ιντερνετ μια και δυο φορες και το εχω ξαναπει δεν εχω εμπειρια αμα πω κτ λαθος ας με διορθωσει καποιος εσυ απλα με ακυρωσες χωρις επιχειρηματα,το μονο που καταφερες ειναι να ακυρωθεις ο ιδιος Εγω παντως δε μπορω να καταλαβω πως μπαινετε ωμους μετα το στηθος.Και δικεφαλο υστερα κιολας.Το προγραμμα δηλαδη βγαινει πανω-κατω σε 1 ωρα και 45 λεπτα..αυτο μου φαινεται πολυ εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 OUAOU!!! Xesting???ti ine auto,prwti fwra akouw,prepei na xezw mia sigkekrimeni wra? αστο φιλε μην το ψαχνεις γαμαει , νεα έρευνα μου το ειπε ο φίλος μου ο ιντερνετ !! χέζεις μια φορα την βδομάδα και ενα μερος των κοπράνων λέει μετά της 4 μερες μεταβολίζονται σε καθαρούς μυες ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως δε μπορω να καταλαβω πως μπαινετε ωμους μετα το στηθος.Και δικεφαλο υστερα κιολας.Το προγραμμα δηλαδη βγαινει πανω-κατω σε 1 ωρα και 45 λεπτα..αυτο μου φαινεται πολυ εμενα. οταν κανεις στηθος πιανεις αρκετα και τους ωμους και κανεις μονο 2 ασκησεις το πολυ 3 αστο φιλε μην το ψαχνεις γαμαει , νεα έρευνα μου το ειπε ο φίλος μου ο ιντερνετ !! χέζεις μια φορα την βδομάδα και ενα μερος των κοπράνων λέει μεταβολίζονται σε καθαρούς μυες ! αχαχαχ0οαχο0αχο0χα0οαχο0αοχ0α0χοα0χοαχ0οαχο0αοχ0χα0οαο0χαχο0αχο0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οταν κανεις στηθος πιανεις αρκετα και τους ωμους και κανεις μονο 2 ασκησεις το πολυ 3 Με 2-3 ασκησεις τι διαφορα θα δει στους ωμους?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αστο φιλε μην το ψαχνεις γαμαει , νεα έρευνα μου το ειπε ο φίλος μου ο ιντερνετ !! χέζεις μια φορα την βδομάδα και ενα μερος των κοπράνων λέει μετά της 4 μερες μεταβολίζονται σε καθαρούς μυες ! λαθος στα ειπε ο φιλος πρεπει να χεζεις καθε πρωι στις 7.38 ΑΛΛΑ δεν πρεπει να εχεις κατουρησει πριν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 λαθος στα ειπε ο φιλος πρεπει να χεζεις καθε πρωι στις 7.38 ΑΛΛΑ δεν πρεπει να εχεις κατουρησει πριν! και αμα δεν σου ερχονται ρε φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Έφαγα καριοκα (ανήκει στο ενα τοις χιλίοις των γλυκών που μου αρέσουν) και κάποια στιγμή μπήκα στον πειρασμό να παρατήσω το φιτνες και να γίνω χοντρός. Μισή ώρα περπάτημα και 2 4λεπτα ΤΑΒΑΤΑ ( το ενα μποξ και το αλλο jumping jacks με βάρη) με επανέφεραν στον ίσιο δρόμο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αστο φιλε μην το ψαχνεις γαμαει , νεα έρευνα μου το ειπε ο φίλος μου ο ιντερνετ !! χέζεις μια φορα την βδομάδα και ενα μερος των κοπράνων λέει μετά της 4 μερες μεταβολίζονται σε καθαρούς μυες ! ζητω συγνωμη προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ζητω συγνωμη προκαταβολικα εχω βγει καλοκαιρι για τρεξιμο 69 κιλα πριν ξεκινησω με σκιζει το στομαχι εφτασα μα τα χιλια ζορια σπιτι χωρις να εχω χεστει προφανως διατασεις κτλ δεν υπηρχε περιπτωση να κανω παω καρφωτος τουαλετα ζυγιζομαι μετα 66.5 (μολις αναπληρωσω υγρα επανηλθα στα κανονικα μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Έφαγα καριοκα (ανήκει στο ενα τοις χιλίοις των γλυκών που μου αρέσουν) και κάποια στιγμή μπήκα στον πειρασμό να παρατήσω το φιτνες και να γίνω χοντρός. Μισή ώρα περπάτημα και 2 4λεπτα ΤΑΒΑΤΑ ( το ενα μποξ και το αλλο jumping jacks με βάρη) με επανέφεραν στον ίσιο δρόμο Γιανναρε τα πιο ανθυγιεινά τρως.. Η καριοκα ειναι το ανακυκλομενο παστακι απο ολα τ αλλα Οπως το χουμε ξαναπει δεν καταφερες κατι με ολο αυτο... καλυτερα να μην το ετρωγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 στα drop set των πιέσεων στήθους μου μαρτύρησαν την αδυναμία του αριστερού βραχίωνα το δεξί να τα καταφέρνει και το αριστερό να μένει πίσω, τα χε φτύσει :/ κλαψ κλαψ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως δε μπορω να καταλαβω πως μπαινετε ωμους μετα το στηθος.Και δικεφαλο υστερα κιολας.Το προγραμμα δηλαδη βγαινει πανω-κατω σε 1 ωρα και 45 λεπτα..αυτο μου φαινεται πολυ εμενα. Το σκέφτεσαι έτσι επειδή έχεις συνηθίσει να κάνεις πολλές ασκήσεις στήθος π.χ. και όπως είναι λογικό να μην μπορείς να κουνηθείς μετά. Με 2-3 ασκησεις τι διαφορα θα δει στους ωμους?? Παίζουν και genetics ρε συ. Εγώ π.χ. που οκ, δεν είναι τρομεροί οι ώμοι μου αλλά decent κάνω 2-3 ασκήσεις την βδομάδα. Άλλοι μπορεί να μην είναι τυχεροί και χρειάζονται παραπάνω ασκήσεις την εβδομάδα. Υδατανθρακας - αμινοξεα - κρεατινη - αποθέματα γλυκογόνου - επανασυνθεση γλυκογόνου - υπερπλήρωση των μυϊκών αποθεμάτων- φαστινκ - χεστινκ κτλ κτλ , αεροβια που κατα τη διάρκεια της ηρεμίας ο ρυθμός απορρόφησης της γλυκόζης ανέρχεται σε 0.5 gr/λεπτό ή 30 gr/ώρα σε διάλυμα που περιέχει 5-25% γλυκόζη κτλ κτλ , τα διάβασα ολα, είμαι κομπλε ειμαι ετοιμος για gym λετε!? εφυγαααα Φιλαράκι μπορώ να σου στείλω 2-3 λινκς από google αν θες να τελειοποιήσεις τις γνώσεις σου στο αναβολικό παράθυρο. Αν ενδιαφέρεσαι κάνε με add στο pubmed. Με λένε ihaveliftedonce 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Παπούτσι για indoor χρήση κυρίως (running σε διάδρομο κυρίως 2-4 φορες την εβδομάδα, <5km υποθέτω) τι προτείνετε? Budget εως 100 περίπου, ιδανικά κάτι που να κρατήσει 1-1,5 χρόνο Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω τα nimbus gel που λένε όλοι οτι είναι εξαιρετικά, αλλα ο συνδιασμός τιμής και απαίσιου σχεδιασμού με κρατάει μακρυά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις