Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

εχεις δικιο σε αυτο..αλλα εχω φτασει το 15% bf και οταν το ξεπερασεις ο οργανισμος σου παραγει λιγοτερη τεστοστερονη και ο περριτος υδατανθρακας αποθηκευεται στα λιποκυταρα

θελω να το δοκιμασω για να δω πως ανταποκρινεται ο οργανισμος μ,για ενα μικρο χρονικο διαστημα θα το κανω  μεχρι να πεσω λιγο σε λιπος 2-3% και μετα συνεχιζω ογκο,πιο χαλαρο αυτη την φορα οχι 600θερμιδες πανω...

σμρ θα προσπαθησω να βαρεσω το πρωτο 24ωρο...αντε εχω αλλες 15 ωρες :/

24ωρο? αμ ουτ! κανε οτι μαλακιες θες! 

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Nαι αλλα εχω κρυπογηματα στην μυτη και δεν  θα εχω γευση και οσφρηση για τουλαχιστον 2 εβδομαδες .Beat that .

Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή was worth it though.

Couldn't resist the obvious joke :P

• Like 1

• Moderators

συνεχισε να τρως σωστα με μπολικη πρωτεινη και να κανεις σωστες προπονησεις και οταν με το καλο θα χεις φτασει σε ενα Α επιπεδο τοτε αρχιζεις να δοκιμαζεις και διαφορετικα πραγματα. 

Ειναι σαν να σου πω εγω που εχω βγαλει διπλωμα για σκαφος και δεν εχω πιασει σκαφος απο τοτε "ας παρω καλυτερα ενα κρουαζιεροπλοιο". Αραξε προπονησου και σε 5-6 χρονια που το σωμα σου θα ειναι σε μια κατασταση και θα χεις ξεπεασει την εφηβια κτλ το βλεπεις

• Like 5

έχω μια νύστα άλλο πράγμα (μάλλον πρέπει να κοιτάξω θυρεοειδή) 
btw ετοιμάζομαι για την πρώτη προπόνηση με βάρη για το νέο έτος ... ελπίζω να μην έχει κόσμο στο γυμ να την ευχαριστηθώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Κωστα καταλαβαινουμε που το ψιριζεις το πραμα όλοι το ψιριζαμε στην αρχή. Θες να δοκιμάσεις πράματα, δοκίμαζε τα για την φάση αρκεί να μην είναι πολύ extreme (if γίνεται με 14-16 ώρες νηστιας όχι 24. 24 είναι τα eat stop eat, warrior diets κτλ).

Πρακτικά δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα ουσιαστικό με όλα αυτά.

Εφόσον είσαι στον πρωτο χρόνο γυμναστικής και δεν είσαι παχυσαρκος η ελλειποβαρης:

1. Καθαρίσε την διατροφή σου από ζάχαρη και λίπος

2. Πρωτείνη 2-2.5X βάρος (250γ την μέρα αν είσαι 100 κιλα) από καλές πηγες

3. Σωστή γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Καλυτρρα Upper lower η full body και πολυαρθρικες οχι split.

4. Τρως ισοθερμιδικα οχι όγκους και γραμμωσεις.

Τα υπόλοιπα που διαβάζεις στο νετ είναι περισσότερο mental masturbation πάρα ουσία. (επίπεδα τεστοστερόνης στο 15% bodyfat κτλ)

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 7

Κατά τη διάρκεια του fasting, το οποίο γίνεται για κάποια περίοδο αν κατάλαβα καλά (πχ 10 μέρες), ακολουθείς κανονικά το πρόγραμμα ή το προσαρμόζεις αναλόγως. Επίσης πότε γυμνάζεσαι σε σχέση με την ώρα που θα φας;

Κλασική περίπτωση ο γυμναστής ...καλά κάνεις

Θα σου πρότεινα να χωρίσεις τις μέρες στήθος-δικεφαλο πόδια-ομοι πλάτη-τρικεφαλο

Και να ξεκινάς με τις 'καλυτερες' ασκησεις πχ όταν έχεις στήθος ξεκινά με πάγκο

Το πιο ιδανικό είναι βέβαια το starting strength αλλά θα σου πάρει πολύ μέχρι να μάθεις να εκτελεις σωστά τις ασκησεις.

Γεια σου Ελληναρα!

Κλασσικη περιπτωση να κραζεις των επαγγελματια ενω δεν ξερεις για τι μιλας!

Το σπλιτ που του εδωσες ειναι αθλιο.

Και να ξεκινάς με τις 'καλυτερες' ασκησεις

??????

Το πιο ιδανικό είναι βέβαια το starting strength αλλά θα σου πάρει πολύ μέχρι να μάθεις να εκτελεις σωστά τις ασκησεις.

Μαλιστα,μεσω ενος ποστ εσυ καταλαβες πιο προγραμμα ειναι το καλυτερο για αυτον χωρις καν να ξερεις του στοχους του και αλλες σημαντικες πληροφοριες,ευγε!

Θέλω να είμαι σε θέση να φτιάχνω εγώ το δικό μου πρόγραμμα βασικά.. γιατί ο γυμναστής δε λέει και πολλά.. δεν πήγα ένα χρόνο γυμναστήριο.. θα ξαναπάω εκεί που ήμουν.. αλλά ο τύπος εκεί βγάζει το ίδιο πρόγραμμα για όλους και δε μου πολυγεμίζει το μάτι :P

Και θέλω κάπως να θέτω έναν στόχο για το πόσα κιλά θα σηκώνω για δεδομένη άσκηση.

Ψαξου λιγο στο ιντερνετ,μαθε τα βασικα απο ανατομια και θα μπορεις να κανεις το δικο σου προγραμμα.

1-5 επαναληξεις για δυναμη

6-12 για υπερτροφια

15+ μυικη αντοχη

Το ποσα θα σηκωσεις ειναι trial and error,αν ομως ο στοχος σου ειναι η υπερτροφια ή η μυικη αντοχη δεν υπαρχει λογος να δινεις ιδιαιτερη σημασια στο ποσα συκωνεις,χωρις αυτο να σημενει να μην προσπα8εις να βελτιωθεις!

^^ φιλέ ανεξάρτητα από το αν αυτά που λες είναι σωστά ή όχι με το Κράξιμο χανεις ότι δίκιο έχεις. Καλύτερα να το κρατάμε πιο φιλικά για να μην γίνει αυτό το thread όπως το υπόλοιπο μπλα μπλα.

Ο τύπος είναι στο ξεκίνημα και μοιράζεται αυτά που πιστεύει για να συμμετάσχει όπως μπορει.

Είναι προσωπική ευθύνη του καθενός να φιλτράρει ότι διαβάζει στο νετ και να μην μενει σε μια πηγή για οποιαδήποτε συμβουλη, όπως και να ελέγχει ποιος ειναι πισω απο αυτά που γράφει.

• Like 6

Κατά τη διάρκεια του fasting, το οποίο γίνεται για κάποια περίοδο αν κατάλαβα καλά (πχ 10 μέρες), ακολουθείς κανονικά το πρόγραμμα ή το προσαρμόζεις αναλόγως. Επίσης πότε γυμνάζεσαι σε σχέση με την ώρα που θα φας;

εγω το εκανα για 6 μηνες και εχασα 10 κιλα και επεσα απο 21-22% λιπος σε 13%.

οι περισσοτεροι μαλλον το κανουν για μικρο χρονικο διαστημα και κοβουν πιο πολλες θερμιδες για να ξεμπερδευουν,εμενα μου εγινε συνηθεια και δεν τρωω ποτε πρωινο και το τελευταιο γευμα της μερας to τρωω κατα τις 19:00-20:00 και ετσι βγαινει το fasting.

Το προγραμμα κανονικα και προπονηση 10 το πρωι με αδειο στομαχι,μονο κανενα pre workout κατα καιρους.

Και δεν χρειαζετε να κανω αεροβιο.

εχεις δικιο alex_000,ζητω συγνωμη.

• Like 1

No worries.

Το fasting όντως δεν εχει νοημα να γίνεται με διαλλειματα. Εγώ εκανα για 1.5 χρόνο straight. Αν εξερεσουμε καμία ευδομαδα προσαρμογή στην αρχή ο οργανισμός συνηθίζει μια χαρά.

Το βάρος όμως το εχασες λόγω χαμηλών θερμίδων. Το fasting από μόνο του δεν ρίχνει βάρος. Το βάρος ρυθμίζεται μόνο από calories in vs calories out, από το ποσό συχνά γυμναζομαστε και από το lifestyle που κάνουμε.

• Like 1

Γεια σου Ελληναρα!

Κλασσικη περιπτωση να κραζεις των επαγγελματια ενω δεν ξερεις για τι μιλας!

Το σπλιτ που του εδωσες ειναι αθλιο.

??????

Μαλιστα,μεσω ενος ποστ εσυ καταλαβες πιο προγραμμα ειναι το καλυτερο για αυτον χωρις καν να ξερεις του στοχους του και αλλες σημαντικες πληροφοριες,ευγε!

Ψαξου λιγο στο ιντερνετ,μαθε τα βασικα απο ανατομια και θα μπορεις να κανεις το δικο σου προγραμμα.

1-5 επαναληξεις για δυναμη

6-12 για υπερτροφια

15+ μυικη αντοχη

Το ποσα θα σηκωσεις ειναι trial and error,αν ομως ο στοχος σου ειναι η υπερτροφια ή η μυικη αντοχη δεν υπαρχει λογος να δινεις ιδιαιτερη σημασια στο ποσα συκωνεις,χωρις αυτο να σημενει να μην προσπα8εις να βελτιωθεις!

εσυ τι θα προτινες σε καποιον που ξαναρχιζει την γυμναστικη δλδ???

καλυτερες ασκησεις εννοω πχ οταν εχει στηθος να ξεκινησει με παγκο

αυτο το σπλιτ και το στηθος-δικεφαλο-ομοι,ποδια,πλατη-τρικεφαλο ειναι απο τα καλυτερα για εναν φυσικο αθλητη ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ και μπορει να προσθεσει τπτ ντροπ σετ δισετ και τετοια αμα θελει.Για να μπει σε ενα τετοιο προγραμμα ομως χρειαζεται δυναμη και μυικη αντοχη για αυτο και πρεπει να κανει fullbody workout με λιγες επαναληψεις που ειναι καταλληλες για δυναμη και εξοικειωση

και εσυ πως παραπανω βοηθησεις?του ειπες ψαξε στο ιντερνετ...εγω (φιλε) τα εχω ψαξει στο ιντερνετ μια και δυο φορες και το εχω ξαναπει δεν εχω εμπειρια αμα πω κτ λαθος ας με διορθωσει καποιος

εσυ απλα με ακυρωσες χωρις επιχειρηματα,το μονο που καταφερες ειναι να ακυρωθεις ο ιδιος

• Moderators

εγω κανω μυικες ομαδες και μονο ετσι μπορω να αποδωσω σε αυτο εχω συνηθισει ! καθε μερα προπονησεις και ειμαι 100% φυσικος αυτο δε σημαινει οτι θα δουλεψει και για σενα ή για καποιον αλλο. Υπαρχουν καποιες βασικες αρχες (φαι,προπονηση, ξεκουραση) αν τα κανεις αυτα τα υπολοιπα ερχονται απο μονα τους ειτε κανεις σπλιτ ειτε πους πουλ ειτε απερ λοουερ κτλ το σωμα θα προσαρμοστει σε οτι εσυ κανεις οποτε το να λεμε εγω πιστευθω οτι αυτο ειναι ετσι ή αλλιως δεν εχει νοημα.

ΥΓ: και εσυ δεν ακους οταν σου λεμε κατι συνεχιζςεις να πιστευεις αυτα που θες -μεχρι τωρα τουλαχιστον-

• Like 5

Έλεγα να το δοκιμάσω...δλδ πες άμα ξεκινήσω αύριο και βγάζω 120γρ πρωτεΐνη και 150 υδατάνθρακα(θα είμαι -500 θερμίδες από τις συντήρησης) και τα βγάζω σε δύο γεύματα ανά επτά ώρες μετά από έναν μήνα θα έχω κατέβει αρκετά σε λίπος και ελάχιστα σε μυϊκή μάζα.Κάπως έτσι λειτουργεί;

(ένα γεύμα θα είναι πριν την προπόνηση 60γρ υδατάνθρακα και 40 πρωτεΐνη στις 15:00 και το άλλο στις 22:00 μετά την προπόνηση 80 γρ πρ και 60-80 υδατάνθρακα)

Υ.Γ

Τις μέρες που δεν γυμνάζομαι τι να κάνω;

Κανονικα ειναι καθε μερα fasting 16 ωρες.Εγω για τοσους μηνες εκανα καθε μερααπο 12 εως 4 το μεσημερι.Καθε μερα αυτο..Υποαρχουν και αλλα με 24 ωρες fastin μια φορα την εβδομαδα.

Αφου οπως εχεις πει εισαι νεος,αστα μετρηματα -αστα τα fasting ,και φτιαξε ενα προγραμμα σοβαρο να δυναμωσεις με σωστη διατροφη[απλα 4-5 γευματα την ημερα σωστα με πρωτεινη υδαταθρακα].Μην μπλεκεις τοσο νωρις με μετρηματα κτλ ,θα βαρεθεις .

εχεις δικιο σε αυτο..αλλα εχω φτασει το 15% bf και οταν το ξεπερασεις ο οργανισμος σου παραγει λιγοτερη τεστοστερονη και ο περριτος υδατανθρακας αποθηκευεται στα λιποκυταρα

θελω να το δοκιμασω για να δω πως ανταποκρινεται ο οργανισμος μ,για ενα μικρο χρονικο διαστημα θα το κανω  μεχρι να πεσω λιγο σε λιπος 2-3% και μετα συνεχιζω ογκο,πιο χαλαρο αυτη την φορα οχι 600θερμιδες πανω...

σμρ θα προσπαθησω να βαρεσω το πρωτο 24ωρο...αντε εχω αλλες 15 ωρες :/

Εχεις ψαξει το μισο ιντερνετ φιλος και εχεις μπουρδωκλωθει.Οι περισσοτεροι αυτα τα λενε για ατομα τα οποια ειναι χρονια στα γυμναστηρια .Δεν σε νοιαζουν αυτα.Μια απλη σωστη διατροφη με καλο υδατανθρακα [οχι ψωμια],καθαρη,με πρωτεινη σε σχεδον ολα τα γευματα σου και κανα συμπληρωμα πρωτεινης και πολυ γυμναστικη και εισαι αρχοντας.Κλεισε τα αυτια σου και ξεκινα .

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...