Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 απο τη στιγμη που κανεις 10-15 τη βδομαδα δεν εχεις να σκεφτεσαι διαλλειματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Παω εγω στην ορεινη αρκαδια, βαζω και καμια φωτογραφια, λεω περπατησα διπλα στον Λουσιο κ ολα καλα.. Μαζευω και τα λαικ μου.. Κ ερχεται ο Φωτης και μας λεει για Αργεντινη και μας ριχνει στη καταθλιψη!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάνει κανείς φαστινγκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάνει κανείς φαστινγκ; Γιατι θες να φασταρεις φιλος?Εκανα απο τον μαρτιο μεχρι και πριν ενα μηνα.,Βοηθησε απειρα στο κοψιμο ,πλεον βαρεθηκα και το αφησα.Πολυ καλο ειναι αλλα θα περασεις ενα μαρτυριο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάνει κανείς φαστινγκ; Προσεχε μονο μη το δει η Δημητρα και πας για μπανιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Προσεχε μονο μη το δει η Δημητρα και πας για μπανιο Αχ η βασιλοπιτα μου αλειμμενη με νουτελα πολυ θα με λειψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και γω αλλη μια μερα εχω για παρασπονδιες.Απο Δευτερα τα κοβω ολα και αρχιζει το detox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Γιατι θες να φασταρεις φιλος?Εκανα απο τον μαρτιο μεχρι και πριν ενα μηνα.,Βοηθησε απειρα στο κοψιμο ,πλεον βαρεθηκα και το αφησα.Πολυ καλο ειναι αλλα θα περασεις ενα μαρτυριο ....Έλεγα να το δοκιμάσω...δλδ πες άμα ξεκινήσω αύριο και βγάζω 120γρ πρωτεΐνη και 150 υδατάνθρακα(θα είμαι -500 θερμίδες από τις συντήρησης) και τα βγάζω σε δύο γεύματα ανά επτά ώρες μετά από έναν μήνα θα έχω κατέβει αρκετά σε λίπος και ελάχιστα σε μυϊκή μάζα.Κάπως έτσι λειτουργεί;(ένα γεύμα θα είναι πριν την προπόνηση 60γρ υδατάνθρακα και 40 πρωτεΐνη στις 15:00 και το άλλο στις 22:00 μετά την προπόνηση 80 γρ πρ και 60-80 υδατάνθρακα) Υ.Γ Τις μέρες που δεν γυμνάζομαι τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! και από μένα σύντροφοι... 5 μέρες την βδομάδα split επι 20 χρόνια και είμαι κομπλέ , παιζει ρολο πως το κανεις και οχι πόσο το κάνεις ! Καλά εσύ είσαι και παιδί ακόμη.Μες στα ντουζένια σου! . Άσε που για να φτάσω κομματάκι των επιδόσεων σου ώστε να βγάζω τα split σου, θα μπερδεύω τις μπάρες με τις σφουγγαρίστρες από το αλτσχάιμερ! Ο Αλεξ δε λεει οτι δε γινεται δουλεια με τα λαστιχα αλλα οτι η προπονηση με βαρη ειναι πολυ πιο αποτελεσματικη. Με λάστιχα θεωρώ προσωπικά την καλύτερη άσκηση για τρικέφαλα.Τα νοιώθω να πάν να σκάσουν όσο με καμιά άλλη άσκηση. Να συμπληρώσω με αυτές που νοιώθω ότι δουλεύουν σε μένα. Λοιπόν Τρικέφαλα-λάστιχα ,Δικέφαλα-μισές του Μaus,Στήθος-Cross over,Πλάτη-σκυφτή κωπηλατική με μπάρα,Ώμοι-απλές πιέσεις με αλτήρες,Κοιλιακοί- Bosu- με βάρος σε τεντωμένα χέρια ακίνητα, πόδια,ραχιαίους δεν έχω καταλήξει ακόμη Καλη χρονια και απο την Αργεντινη ¨σας ελειψα? Αconcagua 6962 m η υψηλοτερη κορυφη σε 4 ηπειρους ,part of 7 summits. H Ελληνικη αποστολη πατησε δευτερη την κορυφη στις 25/12 ημερα Χριστουγεννων μετα την Αμερικανικη .Με τα μισα σχεδον μελη να καταφερνουν να ανεβουν πανω .. Aυτά είναι!!! Όποιος τάχει και τα σκορπά σε Cayenne και σκυλάδικα πρέπει να τον πιάσει απελπισία αν δεν κάνει τα ταξίδια σου πριν τα κακαρώσει! Και γω αλλη μια μερα εχω για παρασπονδιες.Απο Δευτερα τα κοβω ολα και αρχιζει το detox. Και εγώ αυτό έλεγα αλλά τα Φώτα θα έρθει από το χωριό η θεία να την φιλοξενήσω που έχει μαύρη ζώνη στην παστουρμαδόπιτα. Μάμησέτα.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ αυτό έλεγα αλλά τα Φώτα θα έρθει από το χωριό η θεία να την φιλοξενήσω που έχει μαύρη ζώνη στην παστουρμαδόπιτα. Μάμησέτα.... Δεν εχω δοκιμασει, αλλα εφοσον αηδιαζω με παστουρμα λογικα θα αηδιαζω και με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αυτό το μονόζυγο τοίχου θα κανει την δουλειά του? www.fitness-sport.gr/powerforce.html σε weitghed pull up και chin up ? να πω πως ζυγιζω 72κιλα και το πολύ να κάνω προσθήκη 30κιλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Έλεγα να το δοκιμάσω...δλδ πες άμα ξεκινήσω αύριο και βγάζω 120γρ πρωτεΐνη και 150 υδατάνθρακα(θα είμαι -500 θερμίδες από τις συντήρησης) και τα βγάζω σε δύο γεύματα ανά επτά ώρες μετά από έναν μήνα θα έχω κατέβει αρκετά σε λίπος και ελάχιστα σε μυϊκή μάζα.Κάπως έτσι λειτουργεί; (ένα γεύμα θα είναι πριν την προπόνηση 60γρ υδατάνθρακα και 40 πρωτεΐνη στις 15:00 και το άλλο στις 22:00 μετά την προπόνηση 80 γρ πρ και 60-80 υδατάνθρακα) Υ.Γ Τις μέρες που δεν γυμνάζομαι τι να κάνω; ποια μυικη μαζα θα κρατησεις αφου δεν εχεις μυς! μπουκωσου στο φαι και κανε προπονηση να βαλεις κρεας πανω σου και σε μερικα χρονια που θα εισαι σε ενα καλο επιπεδο κοιτας για φαστινκ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Παω εγω στην ορεινη αρκαδια, βαζω και καμια φωτογραφια, λεω περπατησα διπλα στον Λουσιο κ ολα καλα.. Μαζευω και τα λαικ μου.. Κ ερχεται ο Φωτης και μας λεει για Αργεντινη και μας ριχνει στη καταθλιψη!! Nαι αλλα εχω κρυπογηματα στην μυτη και δεν θα εχω γευση και οσφρηση για τουλαχιστον 2 εβδομαδες .Beat that . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ποια μυικη μαζα θα κρατησεις αφου δεν εχεις μυς! μπουκωσου στο φαι και κανε προπονηση να βαλεις κρεας πανω σου και σε μερικα χρονια που θα εισαι σε ενα καλο επιπεδο κοιτας για φαστινκ εχεις δικιο σε αυτο..αλλα εχω φτασει το 15% bf και οταν το ξεπερασεις ο οργανισμος σου παραγει λιγοτερη τεστοστερονη και ο περριτος υδατανθρακας αποθηκευεται στα λιποκυταρα θελω να το δοκιμασω για να δω πως ανταποκρινεται ο οργανισμος μ,για ενα μικρο χρονικο διαστημα θα το κανω μεχρι να πεσω λιγο σε λιπος 2-3% και μετα συνεχιζω ογκο,πιο χαλαρο αυτη την φορα οχι 600θερμιδες πανω... σμρ θα προσπαθησω να βαρεσω το πρωτο 24ωρο...αντε εχω αλλες 15 ωρες :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν ειχα προβλεψει οτι θα περπατησουμε τοσο εκεινη τη μερα και φοραγα τεχνικο nike μκρυμανικο κ απο πανω columbia φλις. Καλα αυτα. Αλλα για μπουφαν ειχα το ναπαπιρι με αποτελεσμα με το περπατημα να βγαλω τη μπεμπελη. Οποτε ιδρωσα, δε το βγαζα γτ θα κρυωνα αμεσως , αλλα κατεληξα απο κει που κατεβηκαμε στον λουσιο, μεχρι ν ανεβω , να νιωθω κρυο τον ιδρωτα μεσα μου. Ευτυχως ειχα ενα αλλο μπλουζακι μαζι μου στ αμαξι το οποιο εχει φιμε τζαμια , οποτε με το που ανεβηκαμε μπηκα, εβαλα καλοριφερ και αλλαξα. Μιλαμε το nike ειχε γινει μουσκεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις