Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

φωταρε ωραίος ,  καλη χρονια να χεις φιλε !

------------------

greek  αν εχει ινερσπορτ εκεί κοντά που είσαι πήγαινε δοκίμασε πιο από τα 3 σου κάνει !

μάλλον το μεσαίο θα πάρεις, οχι το πολυ σκληρό ουτε το πολυ μαλακό  ..

γύρω στο 15αρι εχουν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φώτη δεν ήσουν με Μαγγίτση; Εεε; Είναι κι αυτός Αργεντινή, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο βουνό.

Nαι με τον Νικο ημουν  ο αρχηγος της Αποστολης ηταν .Ρωτα τον για μενα την επομνη φορα που θα κανετε αναρριχηση :)

• Like 1

Μας είχε πει για την αποστολή. Φαντάζομαι είναι αυτός με το πορτοκαλί. :D Έχει ένα κόλλημα με αυτό το χρώμα.

Aυτος με το μπλε  ειναι πισω μου .Εχουμε βγαλει πολλες μαζι,εμεις οι 2  καναμε τα carry sta high camps .

Θα βαλω αργοτερα και αλλες .

• Like 1

Εντάξει. Με μούσια αγνώριστος είναι. Μας είχε πει για τις στρατηγικές που μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να ανέβει. Αναφέρθηκε και σε αυτή που θα ακολουθούσατε εκεί, όπως επίσης και για την προπόνηση που έκανε για την αποστολή.

Ζωάρα κάνετε. :)

• Like 1

• Moderators

Επίσης όσοι είναι του τρεξίματος. Για μέτριας κατάστασης φυσική κατάσταση, τι διαλλειματικη να κάνω;

αναλογα τι προπονηση κανεις

Κοίτα ο βασικός στόχος είναι να κάνω τρεξίματα με full ένταση. Ας πούμε πως έχω νεύρα αυτήν την περίοδο και με αυτόν τον τρόπο θέλω να τα εκτονώσω. Και για να μην πηγαίνω στα κουτουρού, να έχω έναν μπούσουλα σε μέσες άκρες. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...