Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Φωτη γαμιεσαι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Φώτη δεν ήσουν με Μαγγίτση; Εεε; Είναι κι αυτός Αργεντινή, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο βουνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 φωταρε ωραίος , καλη χρονια να χεις φιλε ! ------------------ greek αν εχει ινερσπορτ εκεί κοντά που είσαι πήγαινε δοκίμασε πιο από τα 3 σου κάνει ! μάλλον το μεσαίο θα πάρεις, οχι το πολυ σκληρό ουτε το πολυ μαλακό .. γύρω στο 15αρι εχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Φώτη δεν ήσουν με Μαγγίτση; Εεε; Είναι κι αυτός Αργεντινή, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο βουνό. Nαι με τον Νικο ημουν ο αρχηγος της Αποστολης ηταν .Ρωτα τον για μενα την επομνη φορα που θα κανετε αναρριχηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μας είχε πει για την αποστολή. Φαντάζομαι είναι αυτός με το πορτοκαλί. Έχει ένα κόλλημα με αυτό το χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μας είχε πει για την αποστολή. Φαντάζομαι είναι αυτός με το πορτοκαλί. Έχει ένα κόλλημα με αυτό το χρώμα. Aυτος με το μπλε ειναι πισω μου .Εχουμε βγαλει πολλες μαζι,εμεις οι 2 καναμε τα carry sta high camps . Θα βαλω αργοτερα και αλλες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει. Με μούσια αγνώριστος είναι. Μας είχε πει για τις στρατηγικές που μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να ανέβει. Αναφέρθηκε και σε αυτή που θα ακολουθούσατε εκεί, όπως επίσης και για την προπόνηση που έκανε για την αποστολή. Ζωάρα κάνετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο ρε Φώτη αλλα και εγω σήμερα που είχε χαλάσει το ασανσέρ ανέβηκα με σκάλες μόνος μου.. δεν το έκανα θέμα όμως.. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Φώτη, υπέροχος!!! Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή!!! τα σπάτε !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια παιδες. Φατε οσο μπορειτε και πιετε με μετρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Επίσης όσοι είναι του τρεξίματος. Για μέτριας κατάστασης φυσική κατάσταση, τι διαλλειματικη να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Επίσης όσοι είναι του τρεξίματος. Για μέτριας κατάστασης φυσική κατάσταση, τι διαλλειματικη να κάνω; αναλογα τι προπονηση κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 10-15 χιλιόμετρα την βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 και διαλλειμα που ακριβως θες να κανεις! δωσε πιο πολλες λεπτομερεις στο τι κανεις και τι εννοεις με το διαλλειμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα ο βασικός στόχος είναι να κάνω τρεξίματα με full ένταση. Ας πούμε πως έχω νεύρα αυτήν την περίοδο και με αυτόν τον τρόπο θέλω να τα εκτονώσω. Και για να μην πηγαίνω στα κουτουρού, να έχω έναν μπούσουλα σε μέσες άκρες. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις