snow22 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλη χρονια με υγεια, χωρις τραυματισμους και πολλα gains!! :-D Καλή Χρονιά.Εύχομαι σε όλους σας να πετύχετε τους στόχους σας Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2016 από kostas.mouts4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου ... Morning cardio today και μετά βασιλόπιτα με nutella τέλος ο όγκος κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κι αναρωτιμουνα αν θα ημουν ο μονος που θα εκανε προπονηση σημερα Δημητρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εγώ θα κάνω κάνα λαστιχάκι στο χαλαρό γιατί έπεσε βασιλόπιτα μόλις. Για το άλλο που λέγατε εγώ δεν θα πήγαινα κάτω από 4 προπονήσεις την ευδομαδα (για προπονήσεις με ψηλό volume μιλαω bb στυλ). Full body λεει μερα παρα μέρα χωρίς διαλλειμα, δηλαδή 4 προπονήσεις και 3 προπονήσεις την ευδομαδα έναλαξ. Επειδή μια προπόνηση πέφτει Κυριακή είναι ξενερα. Εγώ άρχισα προηγούμενη, ευδομαδα upper lower 4 φορές, με τις rest days να κάνω κάνα λαστιχάκι όσο ψήνεται το φαι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κι αναρωτιμουνα αν θα ημουν ο μονος που θα εκανε προπονηση σημερα Δημητρα Βάρη αύριο σήμερα μόνο Morning και night cardio στο ποδήλατο έκλεισα το 2015 με πόδια και τώρα θα ξεκινήσω τη νέα χρονιά με άνω σώμα να μην μείνει τπτ αδικημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εγω μεχρι τη δευτερα λαστιχα μια βδομαδα στο γυμναστηριο της σχολης και μετα ενα μηνα σε γυμναστηριο εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ο Αλεξ δε λεει οτι δε γινεται δουλεια με τα λαστιχα αλλα οτι η προπονηση με βαρη ειναι πολυ πιο αποτελεσματικη. Κι εχει απολυτο δικιο φυσικα. η δουλειά στο γυμναστήριο σε σχέση με λάστιχα , προπόνηση σπιτι κτλ ειναι πυρηνικά vs τόξα και βέλη ! τα λάστιχα -αν κάνεις στο στιτι οχι στο γυμν- απλα σπέρνουν ! δεν γίνεται να κάνεις προπόνηση σπίτι να εχεις μπαρες , βαρη κτλ και να μην εχεις λάστιχα των 15 ευρω που μπορεις να γυμνασεις τα παντα , ετσι απλα .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μαου μαου μπορείς να γράψεις ένα προγραμματάκι με λάστιχα για το σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 αυτός τα λέει κάπως αναλυτικά δες τον και προσπάθησε να κάνεις οτι κάνει έχει πάρα πολλά βίντεο αν ψαξεις λιγο .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εγω πιστευω οτι τα λαστιχα δεν ειναι για μυικη αναπτυξη (τουλαχιστον οχι για καποιον δεν ειναι αρχαριος) αλλα ειναι τελεια για "συντηρηση" οταν δεν μπορεις να πας γυμναστηριο πχ μεσα στις γιορτες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ε ναι κάπως έτσι το βλέπω και εγώ το πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 'Εχετε να προτείνετε και κάποιο οικονομικό σετ λάστιχων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Πρόσφατα άρχισα γυμναστήριο και διατροφή, απλά στο γυμναστήριο μιας και απότι φαίνεται είναι ολόκληρη τέχνη, δεν είμαι σίγουρος για το τι πρέπει να κάνω. Στόχος είναι πρώτα να χάσω κάποια κιλά(λίπος) και μετά βλέπω για φούσκωμα, απλά για την ώρα κάνω διάδρομο, ποδήλατο, κοιλιακούς και τα σχετικά και μερικά όργανα, ουσιαστικά η ερώτηση μου αφορά τα όργανα και το μετά αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να με συμβουλεύσει. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια και απο την Αργεντινη ¨σας ελειψα? Αconcagua 6962 m η υψηλοτερη κορυφη σε 4 ηπειρους ,part of 7 summits. H Ελληνικη αποστολη πατησε δευτερη την κορυφη στις 25/12 ημερα Χριστουγεννων μετα την Αμερικανικη .Με τα μισα σχεδον μελη να καταφερνουν να ανεβουν πανω .. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις