Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3σετ με στόχο 3 επαναλήψεις μετά προσθέτουμε επιπλέον βαρος , το front lever θέλει πολύ υπομονή θα σο πάρει κάνα 6 μηνο μέχρι να το μάθεις

Κατάφερα:

3Χ5 +10kg close grip chin-ups L-sitted

3Χ5 +10kg pull-ups

Δεν είναι κι άσχημα για πρώτη φορά (για μένα). Κατάλαβα πολύ το στήθος μου στα close grip.

Μάλλον από την επόμενη φορά θα παίζω στο σωματικό βάρος +5kg στις ασκήσεις που κάνω τώρα.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και εγώ άμα κάνω 2 μέρες συνεχόμενες ρετάρω. Αδειάζουν οι μπαταρίες τελείως.

Κάθε 2μηνο αλλάζω πρόγραμμα ,σπλίτ,μηχανήματα,αριθμό σετ,επαναλήψεων. Τελευταία π.χ έβαλα στο στήθος τα cross over. Έπαθα πλάκα. Έπιασε μυς που μάλλον δεν είχα γυμνάσει ποτέ σοβαρά.

Ξανάρθε εκείνος ο όμορφος γλυκός πόνος και το πρήξιμο.

Δημοσ.

Μπος τωρα να υποθεσω δεν αγοραζεις ε;

Και γω πηρα αυτο το καιρο δυο πρωτεΐνες...αλλαμετα δεν ξερω αν θα ειμαι σε θεση να παρω αλλες.

Αυτα που λες γιαννη τα παιρνω και γω αγευστα ειναι σαν νερο. Δεν εχουν κατι για να μην τα πιεις ετσι. Εγω ετσι τα πινω κλαιν.

• Like 1
Δημοσ.

Μπος τωρα να υποθεσω δεν αγοραζεις ε;

Τίποτα. Ούτε καν πρωτεΐνη. Βαριέμαι να πλένω το shaker  :-D

Δημοσ.

Εχω φαει απιστευτο κολλημα με τα πρηξιματα.

Λατρευω να νιωθω πρηξιμο κ καψιμο του μυ.

Ζω για να το βιωνω σε καθε προπονηση.

Παντα ειχα την απορια αν φαινεται το πρηξιμο που κανουμε σε καποιον που μας βλεπει

• Like 3
Δημοσ.

Μονο φαγητο δηλαδη.

Κατι που παρατηρησα σε μενα.

Οταν ξεμεινα απο πρωτεινη, επινα νεςκουικ με γαλα,ειδα οτι και αυτο.δουλεψε παρα πολυ καλα, μαζι οτι ετρωγα οτι εβρισκα παντα αποφευγοντας τα τηγανιτά καθε φυσεως.

Αρχισα να κανω δικαμου ψωμια ολικης, απο να τρωω τα ετοιματζιδικα..

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ άμα κάνω 2 μέρες συνεχόμενες ρετάρω. Αδειάζουν οι μπαταρίες τελείως.

Κάθε 2μηνο αλλάζω πρόγραμμα ,σπλίτ,μηχανήματα,αριθμό σετ,επαναλήψεων. Τελευταία π.χ έβαλα στο στήθος τα cross over. Έπαθα πλάκα. Έπιασε μυς που μάλλον δεν είχα γυμνάσει ποτέ σοβαρά.

Ξανάρθε εκείνος ο όμορφος γλυκός πόνος και το πρήξιμο.

5 μέρες την βδομάδα split  επι 20 χρόνια και είμαι κομπλέ ,   παιζει ρολο πως το κανεις και οχι πόσο το κάνεις !

κρος οβερ να κάνεις συχνά  πιάνει τέλεια το στηθος , και να παιζεις με τις μοίρες για να πιάνεις και τους ώμους μπροστά !

παρε την  και με λάστιχο , οχι τίποτε αλλο αλλα για να μην λεει ο αλεξ οτι ειναι γτπ τα λάστιχα χαχαχαχαχαχα

886381_1542016496122085_1392204547468353

καλή χρονιά να έχετε παίδες !!!

• Like 5
Δημοσ.

Αν εκανα τρεις μερες μονο τη βδομαδα προπονηση θα ημουν με ψυχοφαρμακα :P

Για βαρη ειπα 3 μερες ,αλλες 2-3 κάνω ποδήλατο ,εναλλακτικά κάποιος αλλος μπορει να κανει λιγο τρέξιμο ,γενικά κατι που να μην σε κουράζει πολυ.

Δημοσ.

Μονο φαγητο δηλαδη.

Κατι που παρατηρησα σε μενα.

Οταν ξεμεινα απο πρωτεινη, επινα νεςκουικ με γαλα,ειδα οτι και αυτο.δουλεψε παρα πολυ καλα, μαζι οτι ετρωγα οτι εβρισκα παντα αποφευγοντας τα τηγανιτά καθε φυσεως.

Αρχισα να κανω δικαμου ψωμια ολικης, απο να τρωω τα ετοιματζιδικα..

Κι εγώ έτσι την βγάζω ρε. Τις μισές φορές που γυρνάω από την προπόνηση βάζω σε μία γαβάθα 1 λίτρο γάλα, 5-6-7 γρ. nesquik και έτοιμος. 

• Like 1
Δημοσ.

παρε την  και με λαστιχο , οχι τίποτε αλλο αλλα για να μην λεει ο αλεξ οτι ειναι γτπ τα λάστιχα χαχαχαχαχαχα

Τα λάστιχα κανουν τρομερή δουλειά ,άλλα αυτα που πήρα τα διέλυσα ,με το νεο έτος  θα πάρω ενα καλο σετακι .

Μα δε το κατεκρινα απλα ειπα οτι για μενα δε θα ταν αρκετο

Απλα το διευκρίνισα γιατι στο πρωτο μήνυμα φάνηκε σαν να ελεγα να μην κανεις τίποτα τις υπόλοιπες μερες.

Δημοσ.

Ο Αλεξ δε λεει οτι δε γινεται δουλεια με τα λαστιχα αλλα οτι η προπονηση με βαρη ειναι πολυ πιο αποτελεσματικη. Κι εχει απολυτο δικιο φυσικα.

Κι εγω εχω εθιστει με την προπονηση. 5-6 φορες τη βδομαδα κανω. Ακομα και την αεροβικη με βαρη γινεται. Μονο την Κυριακη δε γυμναζομαι ποτε, ειναι νομος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...