snow22 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να είμαι σε θέση να φτιάχνω εγώ το δικό μου πρόγραμμα βασικά.. γιατί ο γυμναστής δε λέει και πολλά.. δεν πήγα ένα χρόνο γυμναστήριο.. θα ξαναπάω εκεί που ήμουν.. αλλά ο τύπος εκεί βγάζει το ίδιο πρόγραμμα για όλους και δε μου πολυγεμίζει το μάτι Και θέλω κάπως να θέτω έναν στόχο για το πόσα κιλά θα σηκώνω για δεδομένη άσκηση. Κλασική περίπτωση ο γυμναστής ...καλά κάνεις Θα σου πρότεινα να χωρίσεις τις μέρες στήθος-δικεφαλο πόδια-ομοι πλάτη-τρικεφαλο Και να ξεκινάς με τις 'καλυτερες' ασκησεις πχ όταν έχεις στήθος ξεκινά με πάγκο Το πιο ιδανικό είναι βέβαια το starting strength αλλά θα σου πάρει πολύ μέχρι να μάθεις να εκτελεις σωστά τις ασκησεις Καλημερα, ηρθε ο αγιος βασιλης... Φίλε μπορείς να μου δώσεις το σαιτ...πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν Καλημερα, ηρθε ο αγιος βασιλης... Φίλε μπορείς να μου δώσεις το σαιτ...πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να είμαι σε θέση να φτιάχνω εγώ το δικό μου πρόγραμμα βασικά.. γιατί ο γυμναστής δε λέει και πολλά.. δεν πήγα ένα χρόνο γυμναστήριο.. θα ξαναπάω εκεί που ήμουν.. αλλά ο τύπος εκεί βγάζει το ίδιο πρόγραμμα για όλους και δε μου πολυγεμίζει το μάτι Και θέλω κάπως να θέτω έναν στόχο για το πόσα κιλά θα σηκώνω για δεδομένη άσκηση. Χμμμ δεν ξέρω να σου δώσω οδηγίες προσωπικά. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις 2-3 βιβλία του ASCM (American College of Sports Medicine) αλλά είναι για πιό high standards και overkill για κάποιον που απλά θέλει να φτιάξει ένα πρόγραμμα για τον εαυτό του. Κλασική περίπτωση ο γυμναστής ...καλά κάνεις Θα σου πρότεινα να χωρίσεις τις μέρες στήθος-δικεφαλο πόδια-ομοι πλάτη-τρικεφαλο Και να ξεκινάς με τις 'καλυτερες' ασκησεις πχ όταν έχεις στήθος ξεκινά με πάγκο Το πιο ιδανικό είναι βέβαια το starting strength αλλά θα σου πάρει πολύ μέχρι να μάθεις να εκτελεις σωστά τις ασκησεις Δεν υπάρχει ιδανικό πρόγραμμα. Γενικά το λέω όχι μόνο σε εσένα. Υπάρχει ιδανικό για κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο μία συγκεκριμένη περίοδο και χρειάζονται πολλές ερωτήσεις για να το φτιάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Χμμμ δεν ξέρω να σου δώσω οδηγίες προσωπικά. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις 2-3 βιβλία του ASCM (American College of Sports Medicine) αλλά είναι για πιό high standards και overkill για κάποιον που απλά θέλει να φτιάξει ένα πρόγραμμα για τον εαυτό του. Δεν υπάρχει ιδανικό πρόγραμμα. Γενικά το λέω όχι μόνο σε εσένα. Υπάρχει ιδανικό για κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο μία συγκεκριμένη περίοδο και χρειάζονται πολλές ερωτήσεις για να το φτιάξεις. Το ίδιο μου είπε και ο Spect... Έχετε δίκιο αλλά η γνώμη μου είναι πως κάποιος πρέπει να ξεκινήσει κάνοντας full body training και οι περισσότερες να είναι συνδιαστικες με λίγες επανάληψεις γτ αυτό που χρειάζεται για αρχη είναι Δύναμη. Δεν λέω,οποίο πρόγραμμα και να κάνει εννοείται ότι θα τον βοηθήσει σε δύναμη αλλά αυτός είναι ο πιο αποδεδειγμενος τρόπος σύμφωνα με έρευνες ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ειδικά σε αυτό τον χώρο υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις.Τεσπα εσείς είστε πιο έμπειροι ούτε χρόνο δεν έχω κλήσει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το ίδιο μου είπε και ο Spect... Έχετε δίκιο αλλά η γνώμη μου είναι πως κάποιος πρέπει να ξεκινήσει κάνοντας full body training και οι περισσότερες να είναι συνδιαστικες με λίγες επανάληψεις γτ αυτό που χρειάζεται για αρχη είναι Δύναμη. Δεν λέω,οποίο πρόγραμμα και να κάνει εννοείται ότι θα τον βοηθήσει σε δύναμη αλλά αυτός είναι ο πιο αποδεδειγμενος τρόπος σύμφωνα με έρευνες ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ειδικά σε αυτό τον χώρο υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις.Τεσπα εσείς είστε πιο έμπειροι ούτε χρόνο δεν έχω κλήσει ακόμα Μα τότε γιατί πρότεινες Στήθος-δικέφαλα, ώμους-πόδια, πλάτη-τρικέφαλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μα τότε γιατί πρότεινες Στήθος-δικέφαλα, ώμους-πόδια, πλάτη-τρικέφαλα ? Γιατί πολύ απλά θα κάνει κάθε μυϊκή ομάδα δύο φορές την εβδομάδα.Τι άλλο θες;εστιάζοντας στις κύριες και στο τέλος όσο αντέχει για απομονωτικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί πολύ απλά θα κάνει κάθε μυϊκή ομάδα δύο φορές την εβδομάδα.Τι άλλο θες;εστιάζοντας στις κύριες και στο τέλος όσο αντέχει για απομονωτικες Οκ. Δεν έγραψες στο ποστ πάνω ότι θα κάνει τις 3 μέρες 2 φορές την βδομάδα. Και πάλι δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων. 6 φορές την βδομάδα προπόνηση για αρχάριο είναι Overkill. Κάτι τρελοί σαν τον Άλεξ τα κάνουν αυτά. Βέβαια αυτός έχει και 2-3-4 χρόνια στα βάρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Οκ. Δεν έγραψες στο ποστ πάνω ότι θα κάνει τις 3 μέρες 2 φορές την βδομάδα. Και πάλι δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων. 6 φορές την βδομάδα προπόνηση για αρχάριο είναι Overkill. Κάτι τρελοί σαν τον Άλεξ τα κάνουν αυτά. Βέβαια αυτός έχει και 2-3-4 χρόνια στα βάρη. Οκ,εσύ δεν είπες.Τι πιστεύεις; Και το fb overkill είναι Άμα δεν έχει σκοπό να δουλέψει καλύτερα να κάτσει σπίτι που δεν το νομίζω γτ δεν βασίστηκε σε αυτό που του έδωσε ο γυμναστής του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Οκ. Δεν έγραψες στο ποστ πάνω ότι θα κάνει τις 3 μέρες 2 φορές την βδομάδα. Και πάλι δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων. 6 φορές την βδομάδα προπόνηση για αρχάριο είναι Overkill. Κάτι τρελοί σαν τον Άλεξ τα κάνουν αυτά. Βέβαια αυτός έχει και 2-3-4 χρόνια στα βάρη. τι να πω και γω που εκανα καθε μερα ! και ο μονος λογος που δεν κανω τωρα ειναι επειδη δεν εχω γυμνασητριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Οκ,εσύ δεν είπες.Τι πιστεύεις; Και το fb overkill είναι Άμα δεν έχει σκοπό να δουλέψει καλύτερα να κάτσει σπίτι Δεν είπα επειδή δεν έχει ρωτήσει κάτι σχετικό. Βιβλία ψάχνει η φράουλα. τι να πω και γω που εκανα καθε μερα ! και ο μονος λογος που δεν κανω τωρα ειναι επειδη δεν εχω γυμνασητριο Εσύ είσαι φλώρος. Έριχνες και λίγο τρέξιμο ενδιάμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είπα επειδή δεν έχει ρωτήσει κάτι σχετικό. Βιβλία ψάχνει η φράουλα. Εσύ είσαι φλώρος. Έριχνες και λίγο τρέξιμο ενδιάμεσα οχι ρε καθε μερα βαρη και τρεξιμο αλλα και τις μερες που εκανα μονο τρεξιμο ετρχα 1-1.30 ωρα σε φουλ ενταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 3 φορες τη βδομαδα φουλ μποντι εινσι το ιδανικο. Θα εχει χρονο νε ξεκουραστει, θα μαθει σιγα σιγα το σωμα του, τις δυνατοτητες και αδυνσμιες του και θα μπορει να παιξει με μεγαλο ευρος ασκησεων μεχρι να βρει αυτες που του ταιριαζουν καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 οχι ρε καθε μερα βαρη και τρεξιμο αλλα και τις μερες που εκανα μονο τρεξιμο ετρχα 1-1.30 ωρα σε φουλ ενταση Τότε μάλλον εγώ είμαι ο φλώρος. 3-4 φορές την βδομάδα βάρη και τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 3 φορες τη βδομαδα φουλ μποντι εινσι το ιδανικο. Θα εχει χρονο νε ξεκουραστει, θα μαθει σιγα σιγα το σωμα του, τις δυνατοτητες και αδυνσμιες του και θα μπορει να παιξει με μεγαλο ευρος ασκησεων μεχρι να βρει αυτες που του ταιριαζουν καλυτερα. Καλά είναι αλλά το θεωρώ λίγο...θα μπορούσαι να πηγαίνει και μια ακόμα μέρα για αερόβια Και 3-4 απομονωτικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλά είναι αλλά το θεωρώ λίγο...θα μπορούσαι να πηγαίνει και μια ακόμα μέρα για αερόβια Και 3-4 απομονωτικες Δηλαδή ένας intermediate (δεν μιλάμε καν για advanced) πόσο πρέπει να προπονείται ? Δεν είναι καθόλου λίγο το 3 φορές full body πάντως. Μην το συγκρίνεις με την δικιά σου προπόνηση ή τη δικιά μου ή οποιουδήποτε. Για αρχάριο μιλάμε. Επίσης γίνεται όλη αυτή συζήτηση χωρίς να έχει πει τίποτα η φράουλα. Που να δώσει πληροφορίες δηλαδή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 3 φορες τη βδομαδα φουλ μποντι εινσι το ιδανικο. Θα εχει χρονο νε ξεκουραστει, θα μαθει σιγα σιγα το σωμα του, τις δυνατοτητες και αδυνσμιες του και θα μπορει να παιξει με μεγαλο ευρος ασκησεων μεχρι να βρει αυτες που του ταιριαζουν καλυτερα. Aυτο θεωρώ και εγω ιδανικό ,μια μερα βάρη μια μερα ξεκούραση ,παραπάνω ειναι υπερβολή ιδικά για αρχάριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις