Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ε αν τα έχεις και δεν ζεις τρώγοντας ηλιόσπορο ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis19 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καποιες φωτο απο μενα Στα μέρη μου! Έχω σπίτι στο Ελληνικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 l-sit close grip chin up +20kg μια επανάληψη handstand push ups +10kg μια επανάληψη tuck planche +6kg 2 sec αυτά ελπίζω να τα αυξησω το 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 l-sit close grip chin up +20kg μια επανάληψη handstand push ups +10kg μια επανάληψη tuck planche +6kg 2 sec αυτά ελπίζω να τα αυξησω το 2016 Ωραίος! Πόσα σετ και επαναλήψεις κάνεις πριν προχωρήσεις παρακάτω; Τον τελευταίο καιρό παλεύω front lever που μου είχε συστήνει. Είμαι σε tuck position ακόμη, αλλά το παλεύω σιγά σιγά και με το ένα πόδι τεντωμένο. Πολύ καλή άσκηση, ειδικά για τα φτερά και την κοιλιά. Φωτιές μου βάζεις!!! Θα δοκιμάσω αργότερα κανένα pull up close grip με L-sit με κανένα 10κιλο πάνω να δω τί πουλιά πιάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Live, πρωτεινες κυριως, και ενα κιλο απο μια φυτικη ινα/γλυκαντικο 1 κιλο φυστικοβουτυρο και μερικα σιροπια.. 230 ολα απο 330.. ειχε 30% εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίος! Πόσα σετ και επαναλήψεις κάνεις πριν προχωρήσεις παρακάτω; Τον τελευταίο καιρό παλεύω front lever που μου είχε συστήνει. Είμαι σε tuck position ακόμη, αλλά το παλεύω σιγά σιγά και με το ένα πόδι τεντωμένο. Πολύ καλή άσκηση, ειδικά για τα φτερά και την κοιλιά. Φωτιές μου βάζεις!!! Θα δοκιμάσω αργότερα κανένα pull up close grip με L-sit με κανένα 10κιλο πάνω να δω τί πουλιά πιάνω. 3σετ με στόχο 3 επαναλήψεις μετά προσθέτουμε επιπλέον βαρος , το front lever θέλει πολύ υπομονή θα σο πάρει κάνα 6 μηνο μέχρι να το μάθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Live, πρωτεινες κυριως, και ενα κιλο απο μια φυτικη ινα/γλυκαντικο 1 κιλο φυστικοβουτυρο και μερικα σιροπια.. 230 ολα απο 330.. ειχε 30% εκπτωση Απο εξωτερικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αφού μπήκε το μιλκο φρι στη λίστα με τα απαγορευμένα, έψαξα στο ψυγείο του μασουτη να δω τι εναλλακτικές έχω. Βρήκα ασπράδια αυγού με γεύση φράουλα, χωρίς συντηρητικά, 250ml με 125 θερμίδες και 28γρ πρωτεΐνης στο 1,5€, όσο δηλαδή έδινα για το μιλκο. Άπαιχτη γεύση, το καταφχαριστηθηκα. Πήρα και ακόμη ενα σκέτα ασπράδια, με τα ίδια περίπου νούμερα. Θα βράσω λίγο κακάο ζαχαροπλαστικής να το κάνω μίγμα γιατί φαντάζομαι ότι σκέτο δε θα πίνετε. Α, ειναι σημαντικά πιο φτηνό. Έχουμε ένσταση γι αυτό; Μην κάνω καμία μλκ πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αβγά σε σκόνη από ζαχαροπλαστείο έχει δοκιμάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flaoutistas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δε ξέρω πως ακριβώς να θέσω την ερώτησή μου Για να μάθει κάποιος διάφορα σχετικά με ασκήσεις τι μπορεί να κάνει; Έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο; Ντάξει στο γυμναστήριο θα σου βγάλει πρόγραμμα ο γυμναστής αλλά γενικά ακούω συζητήσεις μεταξύ των αθλούμενων για πιο προχωρημένα θέματα.. έχετε να προείντετε κάποιο βιβλίο; Σε κυτταρικό και ιστολογικό επίπεδο τα ξέρω, δε ψάχνω τόσο κάτι σε φυσιολογία της άσκηση, έχω διαβάσει αρκετά από αυτά.. κάτι πιο εφαρμοσμένο θέλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γιατρός είσαι ή κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σε τί βοηθά η κάθε άσκηση στην καθημερινή ζωή ρωτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Live, πρωτεινες κυριως, και ενα κιλο απο μια φυτικη ινα/γλυκαντικο 1 κιλο φυστικοβουτυρο και μερικα σιροπια.. 230 ολα απο 330.. ειχε 30% εκπτωση Πωωωω. Μου θύμισες εμένα πριν κανά 1,5-2 χρόνια. Τα έπαιρνα όλα από εκεί που τα πήρες κι εσύ και μπορείς να δεις πόσες παραγγελίες έχεις κάνει και το κόστος. 1,5 χιλιάρικο είχε φύγει σε 2 χρόνια. Τα έβλεπα και σκέφτομαι ότι με τόσα λεφτά έφτιαχνα την βάση για ένα πολύ καλό home gym.. Πεταμένα λεφτά γαμώτο. In other news πρώτη φορά χρησιμοποίησα intra workout carbs. Δεν προλάβαινα να φάω το κανονικό μου πρωινό κι έτσι πήγα και πήρα ένα λίτρο χυμό amita για εύκολη στο στομάχι ζάχαρη. Το μισό το ήπια πριν το gym και το άλλο στην μέση της προπόνησης. Μου άρεσε πολύ γιατί πολύ συχνά σε προπονήσεις άνω της μίας ώρας crash-άρω στο τέλος αλλά σήμερα ήμουν jet Δε ξέρω πως ακριβώς να θέσω την ερώτησή μου Για να μάθει κάποιος διάφορα σχετικά με ασκήσεις τι μπορεί να κάνει; Έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο; Ντάξει στο γυμναστήριο θα σου βγάλει πρόγραμμα ο γυμναστής αλλά γενικά ακούω συζητήσεις μεταξύ των αθλούμενων για πιο προχωρημένα θέματα.. έχετε να προείντετε κάποιο βιβλίο; Σε κυτταρικό και ιστολογικό επίπεδο τα ξέρω, δε ψάχνω τόσο κάτι σε φυσιολογία της άσκηση, έχω διαβάσει αρκετά από αυτά.. κάτι πιο εφαρμοσμένο θέλω.. Θέσε καλύτερα το ερώτημά σου. Τι ακριβώς θες γιατί το "Για να μάθει κάποιος διάφορα σχετικά με ασκήσεις τι μπορεί να κάνει;" είναι γενικό. Για τις ασκήσεις τι να μάθεις ? Την βιομηχανική των κινήσεων ? Τους μυς που ενεργοποιούνται ? Τι ακριβώς ? Επίσης αν το κίνητρό σου είναι να καταλαβαίνεις τις ασκήσεις των γυμναστηριακών τότε μην μπεις καν στον κόπο να μάθεις κάτι. Ακόμα κι εμείς που ξέρουμε καμιά μαλακία παραπάνω τραβάμε τα μαλλιά μας. Δεν είναι δείγμα γνώσεων ο average gym rat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flaoutistas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να είμαι σε θέση να φτιάχνω εγώ το δικό μου πρόγραμμα βασικά.. γιατί ο γυμναστής δε λέει και πολλά.. δεν πήγα ένα χρόνο γυμναστήριο.. θα ξαναπάω εκεί που ήμουν.. αλλά ο τύπος εκεί βγάζει το ίδιο πρόγραμμα για όλους και δε μου πολυγεμίζει το μάτι Και θέλω κάπως να θέτω έναν στόχο για το πόσα κιλά θα σηκώνω για δεδομένη άσκηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για το ξεκίνημα αυτό εξαρτάται και από την προϋπηρεσία σου. Αν ξεκινήσεις και σηκώνεις, τότε συνήθως πριν πάμε στα επόμενα κιλά είμαστε σίγουροι πως μπορούμε άνετα να κάνουμε γύρω στις 10-15 επαναλήψεις με τα τρέχοντα σε 3 σετ ας πούμε. Δεν υπάρχει στάνταρ αριθμός. Αυτά εξαρτώνται και σε μεγάλο βαθμό από τί θέλεις να καταφέρεις τελικά. Δύναμη, αντοχή; Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις σωστά τις ασκήσεις, ώστε να γυμναστείς σωστά, αλλά κυρίως για να μην τραυματιστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις