Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ορεινη Αρκαδια, επισκεφτηκαμε δημητσανα, στεμνιτσα, βυτινα, βαλτεσινικο, λαγκαδια, μονη φιλοςοφου,λουςιο, λιμνη λαδωνα κ κατι ακομα κατσικοχωρια :P

Γιαννη ευχαριστω αλλα ηθελα εδω για λιγους κ καλους

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πωωωω!!!!

Στεμνιτσα ειναι η καταγωγη του παππου μου,  οι ριζες μου στην ουσια, τρελενομαι!

Γαμώ τα μέρη

με ταξιδεψες βραδυατικα, να σαι καλα

• Like 2

Ορεινη Αρκαδια, επισκεφτηκαμε δημητσανα, στεμνιτσα, βυτινα, βαλτεσινικο, λαγκαδια, μονη φιλοςοφου,λουςιο, λιμνη λαδωνα κ κατι ακομα κατσικοχωρια :P

Γιαννη ευχαριστω αλλα ηθελα εδω για λιγους κ καλους

Γεια σου ρε Μαργαρίτα κουκλίτσα!

Πήγες τελικά βλέπω και σού'κανε κι εσένα τέλειες μέρες ;) ελπίζω να πέρασες σούπερ, να χαλάρωσες, να έκανες ωραίες βόλτες στην πολυαγαπημένη Αρκαδία. Στα καλύτερα πήγες!! [μου τελείωσαν τα λάικ και δεν μπορώ να σου κάνω]

• Like 2

Όλοι σακατευονται στο judo, η πιο επικίνδυνη τέχνη.

Και εγώ αυτό νομίζω(μαζί και το kyokoushin karate)αν και πιστεύω αν ξεκινήσεις μικρός με πολύ καλό δάσκαλο τα πράγματα είναι καλύτερα.

.

Άντε ρε σεις, ειναι τοςο επικίνδυνο το τζούντο; Και σε σύγκριση με τα αλλα καράτεοειδη μοιάζει το πιο "ειρηνικό".

Σε αντίθεση με τα striking, στα grapling την ακούει άσχημα η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις

Στο βίντεο δε βλέπουμε καθαρά judo. Δεν επιτρέπονται κλοτσιές και μπουνιές. Σωστά;

Δεν είναι Judo στο video. Είναι wado ryou.Ένα από τα 3 αγωνίσματα που εμπεριέχει,το Tando dori. Tα άλλα είναι το kumite (κοινώς ξύλο) και τα kata (φόρμες)

• Like 1

Και εγώ αυτό νομίζω(μαζί και το kyokoushin karate)αν και πιστεύω αν ξεκινήσεις μικρός με πολύ καλό δάσκαλο τα πράγματα είναι καλύτερα.

Σε αντίθεση με τα striking, στα grapling την ακούει άσχημα η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις

Δεν είναι Judo στο video. Είναι wado ryou.Ένα από τα 3 αγωνίσματα που εμπεριέχει,το Tando dori. Tα άλλα είναι το kumite (κοινώς ξύλο) και τα kata (φόρμες)

Είχα κάνει ένα 6μηνο judo. Μέχρι την κίτρινη έφτασα. Περισσότερο ήθελα να δοκιμάσω μία πολεμική τέχνη. Δε με κέρδισε τελικά. Πάντως είναι πολύ καλή γυμναστική. Όχι μόνο για το σώμα, αλλά και για την αντίληψη της μάχης, την πρόβλεψη κινήσεων αντιπάλου, το συνδυασμό κινήσεων που θα βγάλεις. Πρέπει συνέχεια μέσα στο μυαλό σου να δημιουργείς ένα δένδρο από κινήσεις που πρέπει να επιλέξεις, είτε για να μπλοκάρεις κάποια επίθεση, είτε να αποφύγεις μία επίθεση και στα καπάκια να επιτεθείς εσύ και στο τέλος του δένδρου είναι συνήθως οι πνιγμοί (και πως μπορείς να αποφύγεις έναν - και άντε πάλι από την αρχή).

• Like 1

Είχα κάνει ένα 6μηνο judo. Μέχρι την κίτρινη έφτασα. Περισσότερο ήθελα να δοκιμάσω μία πολεμική τέχνη. Δε με κέρδισε τελικά. Πάντως είναι πολύ καλή γυμναστική. Όχι μόνο για το σώμα, αλλά και για την αντίληψη της μάχης, την πρόβλεψη κινήσεων αντιπάλου, το συνδυασμό κινήσεων που θα βγάλεις. Πρέπει συνέχεια μέσα στο μυαλό σου να δημιουργείς ένα δένδρο από κινήσεις που πρέπει να επιλέξεις, είτε για να μπλοκάρεις κάποια επίθεση, είτε να αποφύγεις μία επίθεση και στα καπάκια να επιτεθείς εσύ και στο τέλος του δένδρου είναι συνήθως οι πνιγμοί (και πως μπορείς να αποφύγεις έναν - και άντε πάλι από την αρχή).

Ναι είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά για να φτάσεις σε ένα μέτριο επίπεδο θέλει πολλά χρόνια ενασχόλησης.Οι κίνδυνοι ξεκινάνε όταν με 2-3-4 χρόνια προπόνησης νοιώθεις γαμάουα με φουσκωμένο εγωισμό και πάς να βγάλεις π.χ ippon όπως οι παρακάτω αθλητές.

• Like 1

Οι μισές του μαους τα σπάνε. Τις κάνω στο ντροπ σετ σε άρσεις δικεφαλων και λιγάκι κλαίω στο τέλος αλλα χαλάλι το πρήξιμο μετά. Α, και στις γάμπες φυσικά.

Άντε ρε σεις, ειναι τοςο επικίνδυνο το τζούντο; Και σε σύγκριση με τα αλλα καράτεοειδη μοιάζει το πιο "ειρηνικό".

καμία σχέση, στο καράτε άντε να σπάσεις καμια μύτη, κάνα πλευρό πολύ πολύ σπάνια και μόνο αγωνιστικά. Στο τζούντο οι εξαρθρώσεις πάνε σύννεφο ανεξάρτητα αν αγωνίζεσαι η όχι. Όλο το νόημα είναι ότι πεφτεις συνεχώς από πολύ ψηλά.. 

Όποιος θέλει να ακολουθήσει οποιαδήποτε grappling τέχνη η προπόνηση με βάρη είναι υποχρεωτική. Παρόλο που συνήθως δεν ενδιαφέρονται και λίγοι ασχολούνται, όποιος προπονητής ξέρει από judo, ελληνορομαική και οποιοδήποτε είδος όρθιας πάλης θα σας πει ότι αν δεν υπάρχει μυική υποστήριξη ξεχάστε τις αρθρώσεις σας..

Καποιες φωτο απο μενα

Πολυ ωραία !!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...