Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τερματισες Αλεξ :)

Btw, thanx για την αλλαγη στην νοοτροπια, η προπονηση απογειωθηκε. Δε βλεπω την ωρα να παω gym!

και που να δεις την δικιά μου .... φτύνω αίμα 

να ναι καλά ο αλεξ ανάστησε τα μυάκια μας 

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγω το κινητρο το βρηκα στον ιδιο μου το εαυτο πηγαινοντας τζιμ... οπου με βοηθησε πολυ ο γυμναστης σταματωντας με για να μιυ δειξει την σωστη εκτελεση και που πρεπεινα εστιαζω σε καθε κινηση

• Like 3
Δημοσ.

γιατί καλέ; 

πωωωω έκανα dropset σε κάτω κορμό ... ω μαι γκοντ δεν περιγράφω άλλο, κλάμα απλά 

Καποιος αλλος ειχε παρομοια εικονα με αυτη που εβαλες και οποτε κοιταω λεω ποιος ειναι αυτος :P

Δημοσ.

Καποιος αλλος ειχε παρομοια εικονα με αυτη που εβαλες και οποτε κοιταω λεω ποιος ειναι αυτος :P

Την αλλαξα μη γκρινιαζεις.

Σε περιμενω στη συναντηση

• Like 1
Δημοσ.

10 μήνες γυμναστήριο . 4 μήνες από αυτούς εντατικά . Έμφαση στα χέρια.

Εθνική κάθαρση κοτόπουλων Αργυρούπολης και περιχώρων. Αύξηση της δύναμης π.χ ξεκίνησα σφυριά με 6αρια αλτήρες X 12 και κάνω 12αρηδες αλτήρες άνετα. Έχω λιώσει τελευταία τις μισές του Maus.

Σύνολο έβαλα 2.5 κιλά και δείχνω πιο αδύνατος.

Και στο μπράτσο μόνο ένα πόντο.

Είναι φυσιολογικό;

• Like 2
Δημοσ.

Φυσιολογικοτατο !

οσο ανεβαίνεις στην δύναμη χωρις να ανεβαίνεις στο λίπος εισαι στον σωστό στον τέλειο δρόμο !

απο που μας έρχεσαι εσυ φίλε απο πυγμαχία η απο πάλη ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χα! ελπιδοφόρο ,thanks

Βασικά wado ryu(απίστευτος δάσκαλος). Λίγο από kick boxing, Brazilian Jiu jitsu, και το μαμημενο το judo(κακός δάσκαλος)όπου και σακατεύτηκα

Ο φίλος και δάσκαλός μου Άγγελος που ανέλαβε την κόρη μου από 5 χρόνων και μέσα σε 15 χρόνια την έκανε ένα καταπληκτικό άνθρωπο

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 4
Δημοσ.

Αύριο πάω για την τελευταία ποδηλασία της χρονιάς, έτσι για να τελειώσει καλά το 2015. Ένα δίωρο, να βγάλω τα γούστα μου σε κάτι ανηφόρες εδώ κοντά και του χρόνου με υγεία!

• Like 1
Δημοσ.

Χα! ελπιδοφόρο ,thanks

Βασικά wado ryu(απίστευτος δάσκαλος). Λίγο από kick boxing, Brazilian Jiu jitsu, και το μαμημενο το judo(κακός δάσκαλος)όπου και σακατεύτηκα

Ο φίλος και δάσκαλός μου Άγγελος που ανέλαβε την κόρη μου από 5 χρόνων και μέσα σε 15 χρόνια την έκανε ένα καταπληκτικό άνθρωπο

http://youtu.be/7NYlQAD9GtA

Όλοι σακατευονται στο judo, η πιο επικίνδυνη τέχνη.

• Like 1
Δημοσ.

Οι μισές του μαους τα σπάνε. Τις κάνω στο ντροπ σετ σε άρσεις δικεφαλων και λιγάκι κλαίω στο τέλος αλλα χαλάλι το πρήξιμο μετά. Α, και στις γάμπες φυσικά.

Άντε ρε σεις, ειναι τοςο επικίνδυνο το τζούντο; Και σε σύγκριση με τα αλλα καράτεοειδη μοιάζει το πιο "ειρηνικό".

• Like 1
Δημοσ.

Χα! ελπιδοφόρο ,thanks

Στο βίντεο δε βλέπουμε καθαρά judo. Δεν επιτρέπονται κλοτσιές και μπουνιές. Σωστά;

Καποιες φωτο απο μενα

Που είσαι εδώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...