dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τσα !! τι κανουν τα μωρα ? Εγώ μια χαρα είμαι , λιγο το μπανακι ~ λίγο η ξενερα , αραίωσα ! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον όσων ρώτησαν τι κάνω !! Σας διαβαζα που κ που , αυτό εδω το νήμα ειναι το μοναδικο στο μπλα μπλα που αξιζει να ρίχνει μια μάτια κάποιος και γιατι μπορεί να βοηθηθεί πολυ εαν ειναι αρχάριος αλλα και κυρίως για το υφος που γράφουν σχεδόν ολοι εδω ! Μια ενστάση μονο σε κατι που διάβασα , είναι κατι παλικάρια που ενω τωρα άρχισαν να γυμνάζονται, ειναι έτοιμα να χωθούν στην κρεατινη και αντι να τους πείτε να μην το σκέφτονται καν ουτε σαν ενδεχόμενο , οτι πρέπει πρωτα να ξεσκιστούν στην προπόνηση και να φτιάξουν την διατροφή τους και μετά απο παααααρα πολύ καιρό να σκεφτούν εαν και εφόσον πρέπει να πάρουν, κάποιοι τους δείχνετε και πια κρεάτινη να διαλέξουν ! δεν ειπα ο διατροφολόγος ναειναι κομμάτια η τούμπανο , πρέπει απαραιτήτως όμως να εχει μια αντικειμενικά όμορφη σιλουέτα ! Αυτα .. Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές να έχετε ! ΑΑΑ και μην ξεχνατε τις διατασεις 1aswww.jpg κύριε, κύριε, εγώ να πάρω κρεατίνη; welcome back μαου μαου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Που ήσουν ρε σκατογερε χαμένος; Άκου μπανακια Δεκέμβριο μήνα. Αν και με 20 βαθμούς, πιο πολύ φθινοπωρινός κολυμβητής Ήσουνα παρά χειμερινός. Βουτας κι όταν έχει πολύ κρύο ´η μόνο τις καλές μέρες; Ναι, αυτό με το μιλκο τελικά μεγάλη μλκ, τέρμα πια. Γαλατάκι με κακάο, ούτε καν χεμο, σκέτο κακάο ζαχαροπλαστικής που θα χω ζεστάνει λίγο νωρίτερα για καλύτερη διαλυτοτητα. Μόλις έφαγα, θα κάτσω καμία ώρα να χωνέψω και μετά προπόνηση. Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που έκανα προπόνηση απόγευμα, παράξενο με φαινετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 εγώ βάφω νύχι πάνω από τα εγχειρίδια ban-ιο κατάλαβα ότι εννοούσε και όχι το κανονικό μπάνιο ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Χαχα, ειμαι μεγαλος μπουφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαχα, ειμαι μεγαλος μπουφος Έχω ρίξει δάκρυα...και εγώ αυτό κατάλαβα Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από kostas.mouts4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ρίξει δάκρυ...και εγώ αυτό κατάλαβαδν πειραζει, καντε λιγα σκουωτ να στανιαρετε. Alert για μαργαριτα κ φωτη, που χαθηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Προπονητης crossfit παει χτυπιεται στην προπονησξ και μετα καυχεται οτι πηγε εδωσε αιμα. Εγω μονο το θεωρησα τερμα μαλακια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημητρα αλλαξε εικονα προφιλ, με μπερδευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημητρα αλλαξε εικονα προφιλ, με μπερδευει γιατί καλέ; πωωωω έκανα dropset σε κάτω κορμό ... ω μαι γκοντ δεν περιγράφω άλλο, κλάμα απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 η μαργαριτα ειναι 3ημερο διακοπες καπου στην Αρκαδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ούτε ένα τριήμερο δεν μπορεί να φύγει κανείς εδω μέσα Μάους σου χτυπούσε κανείς από εδώ το θυροτηλέφωνο τόσο καιρό ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μλκ αλεξ κοιτάζω το μήνυμα σου 2 λεπτά κ έχω κολλήσει, σε έχασα τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ότι για να λείπει η Μαργαρίτα 3 μέρες και να ρωτάνε, σε εσένα που έλειπες κάνα μήνα όλο και κάποιος θα είχε ψάξει που μένεις να έρθει να χτυπάει πόρτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το τερματισες Αλεξ Btw, thanx για την αλλαγη στην νοοτροπια, η προπονηση απογειωθηκε. Δε βλεπω την ωρα να παω gym! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχαχα!!! Εγω ειμαι κανα 20μερο εκτος γυμναστηριου γι αυτο και δε γραφω. Αλλα τωρα στις διακοπες την εκανα τη γυμναστικουλα μου.. Τα salomon στο φυσικο τους περιβαλλον και η margaritagr ψαχνει μπουκαλες οξυγονου Δε λεω...καλος ο Λούσιος, ωραια τα μονοπατια.. Μονη Φιλοσοφου, μονη Προδρομου... Αλλα αν δεν κανεις αεροβια...bad idea Ποσο σπαστικο να μη σε πιανει το γονατο, να μη κουραζονται τα ποδια και να ξεμενεις απο ανασες; Οκ ειπαμε δε τρεχω διαδεομο αλλα απο δω και περα θα αρχισω περπατημα εστω. Τσαντιστηκα απειρα που τα φτυσα Θα βαλω κ καμια φωτο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις