Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τσα !! τι κανουν τα μωρα ?

Εγώ μια χαρα είμαι , λιγο το μπανακι ~ λίγο η ξενερα , αραίωσα ! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον όσων ρώτησαν τι κάνω !!

Σας διαβαζα που κ που , αυτό εδω το νήμα ειναι το μοναδικο στο μπλα μπλα που αξιζει να ρίχνει μια μάτια κάποιος και γιατι μπορεί να βοηθηθεί πολυ εαν ειναι αρχάριος αλλα και κυρίως για το υφος που γράφουν σχεδόν ολοι εδω !

Μια ενστάση  μονο σε κατι που διάβασα , είναι κατι παλικάρια που ενω τωρα άρχισαν να γυμνάζονται, ειναι έτοιμα να χωθούν στην κρεατινη και αντι να τους πείτε να μην το σκέφτονται καν ουτε σαν ενδεχόμενο , οτι πρέπει πρωτα να ξεσκιστούν στην προπόνηση και να φτιάξουν την διατροφή τους και μετά απο παααααρα πολύ καιρό να σκεφτούν εαν και εφόσον πρέπει να πάρουν,  κάποιοι τους δείχνετε και πια κρεάτινη να διαλέξουν !

δεν ειπα ο διατροφολόγος ναειναι κομμάτια η τούμπανο , πρέπει απαραιτήτως όμως να εχει μια αντικειμενικά όμορφη σιλουέτα  !

Αυτα .. Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές να έχετε  !

ΑΑΑ και μην ξεχνατε τις διατασεις  :)

κύριε, κύριε, εγώ να πάρω κρεατίνη; 

welcome back μαου μαου 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Που ήσουν ρε σκατογερε χαμένος; Άκου μπανακια Δεκέμβριο μήνα. Αν και με 20 βαθμούς, πιο πολύ φθινοπωρινός κολυμβητής Ήσουνα παρά χειμερινός. :) Βουτας κι όταν έχει πολύ κρύο ´η μόνο τις καλές μέρες;

Ναι, αυτό με το μιλκο τελικά μεγάλη μλκ, τέρμα πια. Γαλατάκι με κακάο, ούτε καν χεμο, σκέτο κακάο ζαχαροπλαστικής που θα χω ζεστάνει λίγο νωρίτερα για καλύτερη διαλυτοτητα.

Μόλις έφαγα, θα κάτσω καμία ώρα να χωνέψω και μετά προπόνηση. Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που έκανα προπόνηση απόγευμα, παράξενο με φαινετε.

• Like 1

ότι για να λείπει η Μαργαρίτα 3 μέρες και να ρωτάνε,  σε εσένα που έλειπες κάνα μήνα όλο και κάποιος θα είχε ψάξει που μένεις να έρθει να χτυπάει πόρτες. 

• Like 3

Χαχαχαχα!!!

Εγω ειμαι κανα 20μερο εκτος γυμναστηριου γι αυτο και δε γραφω. Αλλα τωρα στις διακοπες την εκανα τη γυμναστικουλα μου.. Τα salomon στο φυσικο τους περιβαλλον και η margaritagr ψαχνει μπουκαλες οξυγονου :P

Δε λεω...καλος ο Λούσιος, ωραια τα μονοπατια.. Μονη Φιλοσοφου, μονη Προδρομου... Αλλα αν δεν κανεις αεροβια...bad idea :P

Ποσο σπαστικο να μη σε πιανει το γονατο, να μη κουραζονται τα ποδια και να ξεμενεις απο ανασες;

Οκ ειπαμε δε τρεχω διαδεομο αλλα απο δω και περα θα αρχισω περπατημα εστω. Τσαντιστηκα απειρα που τα φτυσα :P

Θα βαλω κ καμια φωτο

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...