wizzy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ...ρε χτες πέθανε ο Lemmy, τι συζητάμε τώρα... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2015 από wizzy
Vapir Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αν προπονείσαι συχνά δεν έχει σχεδόν καθόλου Doms όσο και να πιέζεσαι. Όσο πιο αραιά προπονείσαι τόσο μεγαλύτερο πιάσιμο. 1, Σε συχνές προπονήσεις το volume είναι μικρότερο 2. Το σώμα κάνει adapt περισσότερο. εγώ με 6 φορές την εβδομάδα doms δεν έχω σχεδόν ποτέ όσο και να χτυπιέμαι. Όταν έκανα full body μέρα παρά μέρα είχα που και που. Κάποιος με 3 φορές την εβδομάδα θα έχει περισσότερο. η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έχω κάνει χαλαρή προπόνηση , ακόμα κ στον ύπνο μου προπονούμαι που λέει ο λόγος (δεν μπορώ αλλιώς , είναι ψυχολογικό το θέμα , αν δεν μου φύγει η παναζία δεν φεύγω απο το gym) πάντως δεν μιλάω μόνο για doms , αλλα για αυτό που γράφουν σχετικά με τον πόνο , έχει διαφορά ο πόνος-κάψιμο απο μια έντονη προπόνηση με τον πόνο που απο τις περιγραφές θυμίζει τραυματισμό , γιαυτό ρώτησα ^^ 1
alex_000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ο πόνος - πόνος, δηλαδή τσίμπημα, νευρικός πόνος κτλ απαγορεύεται τελείως. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν νομίζω ότι λένε αυτό τα παιδιά πάντως. ...ρε σήμερα πέθανε ο Lemmy, τι συζητάμε τώρα... εμείς είμαστε ακόμα ζωντανοί 4
snow22 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 https://www.dropbox.com/s/vsvggx2oi78a46g/DSC_0009.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/814tfd8aldwesvs/DSC_0010.JPG?dl=0 για το βραδακι που λεγατε...ενταξει η καζεινη ειναι πιο οικονιμηκη το ενα εχει 1,40 νμζ η γευση παρομοια με την impact whey chocolate-banana σορρυ αν σας εβγαλα τα ματια
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έχω κάνει χαλαρή προπόνηση , ακόμα κ στον ύπνο μου προπονούμαι που λέει ο λόγος (δεν μπορώ αλλιώς , είναι ψυχολογικό το θέμα , αν δεν μου φύγει η παναζία δεν φεύγω απο το gym) πάντως δεν μιλάω μόνο για doms , αλλα για αυτό που γράφουν σχετικά με τον πόνο , έχει διαφορά ο πόνος-κάψιμο απο μια έντονη προπόνηση με τον πόνο που απο τις περιγραφές θυμίζει τραυματισμό , γιαυτό ρώτησα ^^ και γω νομίζω πως ούτε deload δεν μπορώ να κάνω στα βάρη... πάλι μέχρι fail το πάω, μέχρι να πεταχτούν τα μάτια όξω που λέει ο λόγος. ακόμα και αν παραμείνει η ρουτίνα του ασκησιολογίου ίδια αλλά αλλάξω τα set/reps (όπως τώρα με drop set) ντάξει πάλι doms... αλλά είναι ευχάριστα, δεν με ενοχλούν και να μου προκαλούν γκρίνια. ειδικά drop set στα standing pull down ω ναι ... δεν είχα ξανανιώσει ποτέ τόσο καλά την πλάτη να δουλεύει 1
stavi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αν βγαζεις με τον τυπο υπολογισμου δεικτη μαζας σωματος σχεδον 25 ειναι καλα; Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει αυτος ο τυπος αφου δε γνωριζει αν τα κιλα μου προερχονται απο λιπος ή απο μυ
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αν βγαζεις με τον τυπο υπολογισμου δεικτη μαζας σωματος σχεδον 25 ειναι καλα; Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει αυτος ο τυπος αφου δε γνωριζει αν τα κιλα μου προερχονται απο λιπος ή απο μυ δεν λειτορυγει αυτος ο τυπος! 1
stavi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Χτες παντως που μιλουσα μεναν γυμναστη μου ειπε οτι τα κυτταρα λιπους ουτε αυξανονται ουτε μειωνονται απλα ξεφουσκωνουν ή φουσκωνουν δεν λειτορυγει αυτος ο τυπος! Ε ναι μαλακιες. Αφου βλεπω οτι εχω πολυ λιπος. Κι ας ειμαι μεσα στο οριο Ποιος ειναι ο πιο εγκυρος τροπος να μετρηθω
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ένας λίγο πιο έγκυρος τρόπος μέτρησης σε σχέση με το BMI είναι αυτός: http://fitness.bizcalcs.com/Calculator.asp?Calc=Body-Fat-Navy Χρειάζεται μεζούρα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 και γω νομίζω πως ούτε deload δεν μπορώ να κάνω στα βάρη... πάλι μέχρι fail το πάω, μέχρι να πεταχτούν τα μάτια όξω που λέει ο λόγος. ακόμα και αν παραμείνει η ρουτίνα του ασκησιολογίου ίδια αλλά αλλάξω τα set/reps (όπως τώρα με drop set) ντάξει πάλι doms... αλλά είναι ευχάριστα, δεν με ενοχλούν και να μου προκαλούν γκρίνια. ειδικά drop set στα standing pull down ω ναι ... δεν είχα ξανανιώσει ποτέ τόσο καλά την πλάτη να δουλεύει Κατι τετοια κανουμε και μετα λεμε δεν μπορω να κουνηθω δεν βγαζω το πρόγραμμα. Ολα πρεπει να γινονται ακομα και το deload . Η ξεκουραση και η διατροφή ειναι αυτα που πρεπει να μην ξεχναμε. Τα βαρη αν γινονται σωστα εχεις αποτελεσματα. Εξι μερες αν κανεις τζιμ θα υπαρχουν μερες στην εβδομάδα, που θα ναι heavy/ light αλλιως δεν βγαινει. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ακόμα και τα light δεν είναι light όταν βάζεις και την ψυχή σου μέσα σε αυτό. δεν ξέρω πάω να εκτονωθώ και δεν βγαίνει το deload της comfort zone Που θα θελα
Liverpool89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το proteinsuperstore.gr μπαινει σε σας; ηθελα να δω τα προϊόντα που χει.
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το proteinsuperstore.gr μπαινει σε σας; ηθελα να δω τα προϊόντα που χει. όχι σε μένα Χρήστο 1
Mau-Maus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τσα !! τι κανουν τα μωρα ? Εγώ μια χαρα είμαι , λιγο το μπανακι ~ λίγο η ξενερα , αραίωσα ! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον όσων ρώτησαν τι κάνω !! Σας διαβαζα που κ που , αυτό εδω το νήμα ειναι το μοναδικο στο μπλα μπλα που αξιζει να ρίχνει μια μάτια κάποιος και γιατι μπορεί να βοηθηθεί πολυ εαν ειναι αρχάριος αλλα και κυρίως για το υφος που γράφουν σχεδόν ολοι εδω ! Μια ενστάση μονο σε κατι που διάβασα , είναι κατι παλικάρια που ενω τωρα άρχισαν να γυμνάζονται, ειναι έτοιμα να χωθούν στην κρεατινη και αντι να τους πείτε να μην το σκέφτονται καν ουτε σαν ενδεχόμενο , οτι πρέπει πρωτα να ξεσκιστούν στην προπόνηση και να φτιάξουν την διατροφή τους και μετά απο παααααρα πολύ καιρό να σκεφτούν εαν και εφόσον πρέπει να πάρουν, κάποιοι τους δείχνετε και πια κρεάτινη να διαλέξουν ! επίσης μακριά από τα μιλκο , τα ληγμένα άσπρα είναι , οι επιστροφές ..! Αυτα .. Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές να έχετε ! ΑΑΑ και μην ξεχνατε τις διατασεις 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις