Mikeasdf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλα εγω ειπα αυτο που ακουσα, τωρα ειναι θεμα του καθενος το τι βαζει στον οργανισμο του.
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αφου επεζησα απο χτυπημα αυτοκικητου κ ειμαι σωματικα ακεραιη, θα παω για ενα μετα χριστουγεννιατικο upper work out 5
wizzy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το αυτοκίνητο είναι καλά; Υ.Γ.: Πάλι καλά που δεν χτύπησες...!
Mikeasdf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αφου επεζησα απο χτυπημα αυτοκικητου κ ειμαι σωματικα ακεραιη, θα παω για ενα μετα χριστουγεννιατικο upper work out Εκαναν οπισθεν και δε σε ειδαν να φανταστω?
gon1332 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Bench presses έκανε και της έφυγε η λαβή και χτύπησε. Πάλι χωρίς spotter πήγες; Άντε δυνατή!
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Με χτυπησε σε γονατο, το αμαξι δν ειναι καλα. Τον τρακαρε ο απο πισω. Εκαναν οπισθεν και δε σε ειδαν να φανταστω? περνούσα δρόμο και η διέλευση μου έγινε πίσω από σταθμευμένο φορτηγό, δεν είχα καλή ορατότητα συν άλλα χίλια δύο εκείνη την ώρα .... τέσπα, το ευτύχημα είναι ότι επέζησα 8
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 έκανα dropset by alex σε κάποιες ασκήσεις ώμων, πλάτης και μπορώ να πω πως έχουν νεκρωθεί,πρηστεί, πεθάνει 1
Mikeasdf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εκανα και γω drop set στην επικλινη και μετα στους αλτηρες (πιεσεις) και στα ανοιγματα.Τελος βυθισεις-καμψεις σουπερ σετ 3χμαξ και 3χ20 pec deck. Μπορω να πω πως νιωθω σαν κατι να λειπει απο το στερνο μου.
Vapir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 όταν διαβάζω πως νιώθετε πάντως μου κάνει εντύπωση , γιατι εγώ δεν έχω πρόβλημα στην ανάρρωση , αυτά που γράφεται τα παθαίνω μετά απο μεγάλο off τις πρώτες μέρες οΟ
Mikeasdf Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 όταν διαβάζω πως νιώθετε πάντως μου κάνει εντύπωση , γιατι εγώ δεν έχω πρόβλημα στην ανάρρωση , αυτά που γράφεται τα παθαίνω μετά απο μεγάλο off τις πρώτες μέρες οΟ Μηπως δεν pushareis στα ορια? Και εννοειται πως αυτο το feeling ειναι στο πρωτο 45λεπτο μονο (σε μενα τουλαχιστον).Εκτος απο τα ποδια στα οποια αν μπω βαρια κραταει 1 μερα και κατι.
Vapir Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως δεν pushareis στα ορια? Και εννοειται πως αυτο το feeling ειναι στο πρωτο 45λεπτο μονο (σε μενα τουλαχιστον).Εκτος απο τα ποδια στα οποια αν μπω βαρια κραταει 1 μερα και κατι. max kg , drop set - αρνητικές,ελάχιστα- μηδενικά διαλύματα και όσοι κάνουν προπόνηση μαζί μου κ ακολουθούν κοντεύουν να ξεράσουν , οπότε μάντεψε. Καλά στα πόδια δεν θα έλεγα πως πονάω , ποιο πολύ μαγκώνουν , ιδικά αν παίζω πρέσα κανα 300ρι κιλά χ 20 reps , αλλα επειδή έχω μεγαλύτερα πόδια απο αυτό που θέλω να πετύχω στη ζωή μου δεν και να μη τα πιέζω όσο μπορώ δεν είμαι μόνο εγώ και ο mau το είχε ξαναπεί αλλα δεν είχα δει απάντηση αλήθεια ο mau που χάθηκε ? 2
Mikeasdf Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ελα ντε..καποιος ειχε πει οτι εφαγε ban αλλα δε ξερω.Εγω παντως εναν πονο τον εχω για μερικες ωρες αν τα σκοτωσω τα ποδια.Τωρα ας πουμε το στηθος μου το νιωθω λιγο sore, αλλα περισσοτερο τους ωμους.Ισως φταιει και η διατροφη που δεν κανω, dunno. 1
TEOKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μα αυτή δεν είναι η όλη η φιλοσοφία της μυικής ανάπτυξης; Καταστρέφεις τις μυϊκές ίνες στο γυμναστήριο,πας σπίτι τις ταίζεις και αυτές θεραπεύονται και ξαναδημιουργούνται μεγαλύτερες για να τα βγάζουν πέρα στα φορτία. Λίγος πόνος θα υπάρχει. Εντάξει στην όλη διαδικασία εμπλέκονται,υπερπροπόνηση ,τραυματισμοί,γαλακτικό οξύ,διατάσεις,ζέσταμα,διατροφή,η μοναδικότητα του σώματος καθενός από εμάς και ένα σωρό άλλα. ............ Ban δεν νομίζω να έφαγε ο Maus. Αυτό φαίνεται στο avatar του. Ελπίζω να είναι καλα. 1
alex_000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 όταν διαβάζω πως νιώθετε πάντως μου κάνει εντύπωση , γιατι εγώ δεν έχω πρόβλημα στην ανάρρωση , αυτά που γράφεται τα παθαίνω μετά απο μεγάλο off τις πρώτες μέρες οΟ Αν προπονείσαι συχνά δεν έχει σχεδόν καθόλου Doms όσο και να πιέζεσαι. Όσο πιο αραιά προπονείσαι τόσο μεγαλύτερο πιάσιμο. 1, Σε συχνές προπονήσεις το volume είναι μικρότερο 2. Το σώμα κάνει adapt περισσότερο. εγώ με 6 φορές την εβδομάδα doms δεν έχω σχεδόν ποτέ όσο και να χτυπιέμαι. Όταν έκανα full body μέρα παρά μέρα είχα που και που. Κάποιος με 3 φορές την εβδομάδα θα έχει περισσότερο. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις