Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θα παω μια βολτα στα σουπερ δευτερα να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγω χανω παντως.Παντα χανω τα Χριστουγεννα.Ο λογος ειναι οτι δεν τρωω.Δηλαδη εχθες εφυγα 5 το απογευμα και γυρισα 6 το πρωι[καφες βολτα και μετα μπουζουκια].Πρωτοχρονια παλι γιατι εχω γινω μεγαλο κωλομπαρο τον τελευταιο καιρο και δεν θελει και πολυ. Αντε Χρονια Πολλα!! εγώ δεν χάνω ποτέ αν δεν το θέλω γιατι πάντα πεινάω κ αν πεινάω είναι κακό για τους γύρω μου χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το τοταλ κανει τεσσερα ευρω το κιλο. Η tpw casein εχει σαραντα ευρω η δικιλη. Νομιζω στα ιδια λεφτα ερχονταιΑγγλικο προιον. Μου το εδειξε ο αδερφος μου, αυτα εδω δεν υπαρχουν Το milko free έχει τα ίδια νούμερα και κάνει 1,5 ευρώ το μπουκάλι. Αυτό πίνω το βράδυ αν δουλεύω μέχρι αργά και δεν έχω χρόνο να φάω κατσικίσιο γιαούρτι (1,35 τα 300γρ). --------------- Κατα τα αλλα, ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος bulking-cutting. Σε 4 μήνες είμαι +3,8 κιλά με την ίδια περιφέρεια μέσης, όποτε μπορώ να υποθέσω με σχετική ασφάλεια ότι ειναι μυς. Η διαφορά ειναι σημαντική τοςο στην εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις. Είμαι στο 1/3 της διαδρομής. Θέλω αλλα τόσα μέχρι το καλοκαίρι, στέγνωμα τότε κι απο Σεπτέμβριο το υπόλοιπο 1/3 ωςτε του χρόνου τέτοια εποχή να έχω φτάσει/ξεπεράσει τα 80 κιλά με χαμηλό bf. Το καλό ειναι πως φαίνεται πως έχω βρει πια πως δουλεύει το σώμα μου όποτε ειναι απλά θέμα χρόνου να φτάσω το στόχο που έχω θέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο ύψος εχεις Γιάννη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το milko free έχει τα ίδια νούμερα και κάνει 1,5 ευρώ το μπουκάλι. Αυτό πίνω το βράδυ αν δουλεύω μέχρι αργά και δεν έχω χρόνο να φάω κατσικίσιο γιαούρτι (1,35 τα 300γρ). --------------- Κατα τα αλλα, ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος bulking-cutting. Σε 4 μήνες είμαι +3,8 κιλά με την ίδια περιφέρεια μέσης, όποτε μπορώ να υποθέσω με σχετική ασφάλεια ότι ειναι μυς. Η διαφορά ειναι σημαντική τοςο στην εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις. Είμαι στο 1/3 της διαδρομής. Θέλω αλλα τόσα μέχρι το καλοκαίρι, στέγνωμα τότε κι απο Σεπτέμβριο το υπόλοιπο 1/3 ωςτε του χρόνου τέτοια εποχή να έχω φτάσει/ξεπεράσει τα 80 κιλά με χαμηλό bf. Το καλό ειναι πως φαίνεται πως έχω βρει πια πως δουλεύει το σώμα μου όποτε ειναι απλά θέμα χρόνου να φτάσω το στόχο που έχω θέσει. Για τα μιλκο παντως και τα περισσοτερα famous παρομοια ροφηματα εχω ακουσει τα χειροτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μιλκο, ταχινι με κακαο απλα βαζουν ληγμενα, ναι ακομα και το κακαο στο ταχινι ειναι αμφιβολο. Τι σχεση ομως εχει το μιλκο με τα γιαουρτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω το ειπε για συσχετιση τιμης-πρωτεϊνης των δυο προϊοντων. Εγω παντως ακουσα πως στα μιλκο κλπ λογω του οτι οι αγελαδες μετα απο ενα σημειο δε παραγουν γαλα, συνεχιζουν να τις αρμεγουν και πεφτουν μεσα βλεννες και αλλα διαφορα καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω το ειπε για συσχετιση τιμης-πρωτεϊνης των δυο προϊοντων. Εγω παντως ακουσα πως στα μιλκο κλπ λογω του οτι οι αγελαδες μετα απο ενα σημειο δε παραγουν γαλα, συνεχιζουν να τις αρμεγουν και πεφτουν μεσα βλεννες και αλλα διαφορα καλα.. Τις αγελάδες τις αρμεγουν παραπάνω,τα κοτόπουλα τρώνε ενέσεις,τα φρούτα πιος ξέρει με τι τα ραντιζουν...τα περισσότερα έτσι είναι ρε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το μίλκο μόνο σαν φάρμακο για την δυσκοίλια. Αν και υπάρχουν πιο υγιεινά φάρμακα από αυτό είναι αποδεδειγμένα το πιο αποτελεσματικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως σε έρευνα με σοκολατουχο γάλα τύπου milko βρήκαν μια χαρά πρωτεινοσύνθεση. Αν χρησιμοποιούν σε όλα του εμπορίου την ιδια ποιότητα τότε ακόμη και σκατά, την δουλειά του την κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 1,84 votriti. Μην αρχίσουμε τη συζήτηση παιδια για το τι ειναι υγιεινό και τι όχι. Βλέννες κι ενέσεις και τα λοιπά εγω τα ακούω βερεσέ. Εδώ τα δικά μου λαχανικά βάζω για να γλιτώνω απο τα φυτοφάρμακα που τρώνε τα έτοιμα και πάλι δε νιώθω απόλυτα ασφαλής αφού ο σπόρος ειναι μεταλλαγμένος. Τι να λέμε τώρα... Στο μόνο που βασίζομαι ειναι στις εξαιρετικές ικανότητες αποτοξίνωσης που έχει το σώμα και που δουλεύουν στο 100%, αρκεί να μην έχουμε άγχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 To μεταλλαγμένο δεν είναι πανάκεια ούτε ανθυγιεινό. Αντί για μίλκο, χέμο με γάλα. Και πιο υγιεινό και πεντανόστιμο και ένα σωρό καλά θρεπτικά. Ειλικρινά το μιλκο είναι σαβούρα.Trust me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 1,84 votriti. To ρωταω γιατι σκεφτόμουν οτι αν ειναι κάποιος ψιλος θέλει και περισσότερη τροφή απο κάποιον μετρίου αναστήματος ο οποίος ίσως μπορει να φτασει ποιο εύκολα στο στοχο που εχει ,πχ κιλα=εκ.υψος . Εγω ειμαι 1.88 και το καλοκαίρι έπαιζα 85-6 κιλα ,με κάμποσο λίπος, που όμως δεν με χαλούσε. Στοχος το επόμενο καλοκαίρι να ειμαι στα 87-8 με το ιδιο λίπος η λιγότερο(αν και δεν το βλέπω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τι σχεση ομως εχει το μιλκο με τα γιαουρτια. Κι εγώ κάπου εκεί το έχασα χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το milko free έχει τα ίδια νούμερα και κάνει 1,5 ευρώ το μπουκάλι. Αυτό πίνω το βράδυ αν δουλεύω μέχρι αργά και δεν έχω χρόνο να φάω κατσικίσιο γιαούρτι (1,35 τα 300γρ). --------------- Προσπάθησε να βρεις κάτι άλλο αντί για milko, εγώ το έπινα κάθε πρωί από το δημοτικό μέχρι τα 24-25, από εκεί και μετά το έκοψα λόγω προβλημάτων υγείας, όταν το δοκίμασα μετά από μήνες μόνο το μισό μπουκάλι ήπια και δεν το ξαναπήρα ποτέ, τότε κατάλαβα τι σκουπίδια έβαζα στον οργανισμό μου μεταξύ άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις