Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

4 ? Εγώ γιατί νομίζω πως το παίρνω 2,90κάτι ? Αν είναι όντως 4 και αφού δεν σε περισσεύουν βγάλε χαρτί μολύβι και υπολόγιζε. 

Nομιζω αναφέρεται συγκεκριμένα στο τοταλ ,ειναι λιγο ακριβο,τα υπόλοιπα εχουν 3Ε περίπου.

Απο τη άνοιξη που ζεσταίνει ο καιρος το γιαουρτι του δίνω και καταλαβαίνει , 2κιλα τρωω την εβδομάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξαφνικά εκεί που περπατούσα οξύς πόνος σε δεξί προσαγωγό στο ύψος της βουβωνικής. Σε φάση ότι 150 μέτρα μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο τα έκανα κουτσό στηριζόμενος στην γυναίκα μου.

Πόδια είχα κάνει τελευταία την Δευτέρα . Δεν νομίζω να σχετίζεται

Θα πάω γιατρό άμα συνεχίσει αλλά έχει κανείς εμπειρία σχετική με το να τραυματιστείς στο γυμναστήριο και να σου βγει μετά 5 ημέρες ;

τι μαγκιά το πράσινο τσάι , για εμένα είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για appetite suppression. 
Φάτε παιδιά , εγώ θα αρχίσω 1-1 κόψιμο, αυτή τη στιγμή δεν μου κάνει κούκου τίποτα απο μάσα

yoloooooooooo αχαχχααχχαχαχα 

• Like 1

Πηγαγια γιαούρτι και καλα,τρια τοταλ 3,8 του κιλου 4+...

Το γιουρτι που ανεβασα πριν ειναι απο την arla αλλα εδω στην Ελλάδα δεν το χουν

Πηρα ασπραδι,ξανα μονο αυγα.

Εχει αγορασει κανεις ασπραδια αυγου που ειναι σε κουτι σαν γαλα? Τι λενε απο γευση? Αξιζει να παρω για να κανω το πρωι?

τι μαγκιά το πράσινο τσάι , για εμένα είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για appetite suppression. 

Φάτε παιδιά , εγώ θα αρχίσω 1-1 κόψιμο, αυτή τη στιγμή δεν μου κάνει κούκου τίποτα απο μάσα

yoloooooooooo αχαχχααχχαχαχα 

Εγω χανω παντως.Παντα χανω τα Χριστουγεννα.Ο λογος ειναι οτι δεν τρωω.Δηλαδη εχθες εφυγα 5 το απογευμα και γυρισα 6 το πρωι[καφες βολτα και μετα μπουζουκια].Πρωτοχρονια παλι γιατι εχω γινω μεγαλο κωλομπαρο τον τελευταιο καιρο και δεν θελει και πολυ.

Αντε Χρονια Πολλα!!

Εγω πηρα.

Ακριβα για μενα. Αλλα δεν εχουν γευση καμια. Εχει αν γουσταρεις με γευσεις μπανανα φράουλα

Απο που τα πηρες και ποσο εκαναν? Νταξει αφου δεν εχουν γευση δε με ενοχλει.

Μπερδευτηκα να σου πω στο ραφι ελεγε 1,90 το 0.5 λιτρο στο ταμειο με χρέωσε 2,30+ δεν εκατσα να το αναλυσω με την ταμια γιατι ειχε κοσμο απο πισω μου,λογικα βαζουν οτι να ναι καρτελακια

A Mike κουτί είπες, εγώ τα έχω δει σε μπουκαλάκι μικρό και μεγάλο. Αναρωτιόμουν και γω τι γεύση θα έχουν, ίσως αύριο το τολμήσω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...