Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χαχα... οντως... τελειο ειναι ομως..ενα ευρω κανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 4 ? Εγώ γιατί νομίζω πως το παίρνω 2,90κάτι ? Αν είναι όντως 4 και αφού δεν σε περισσεύουν βγάλε χαρτί μολύβι και υπολόγιζε. Nομιζω αναφέρεται συγκεκριμένα στο τοταλ ,ειναι λιγο ακριβο,τα υπόλοιπα εχουν 3Ε περίπου. Απο τη άνοιξη που ζεσταίνει ο καιρος το γιαουρτι του δίνω και καταλαβαίνει , 2κιλα τρωω την εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αξιζει να παρω καζεινη για το βραδυ; Φάε γιαούρτι καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ξαφνικά εκεί που περπατούσα οξύς πόνος σε δεξί προσαγωγό στο ύψος της βουβωνικής. Σε φάση ότι 150 μέτρα μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο τα έκανα κουτσό στηριζόμενος στην γυναίκα μου. Πόδια είχα κάνει τελευταία την Δευτέρα . Δεν νομίζω να σχετίζεται Θα πάω γιατρό άμα συνεχίσει αλλά έχει κανείς εμπειρία σχετική με το να τραυματιστείς στο γυμναστήριο και να σου βγει μετά 5 ημέρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τι μαγκιά το πράσινο τσάι , για εμένα είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για appetite suppression. Φάτε παιδιά , εγώ θα αρχίσω 1-1 κόψιμο, αυτή τη στιγμή δεν μου κάνει κούκου τίποτα απο μάσαyoloooooooooo αχαχχααχχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πηγαγια γιαούρτι και καλα,τρια τοταλ 3,8 του κιλου 4+... Το γιουρτι που ανεβασα πριν ειναι απο την arla αλλα εδω στην Ελλάδα δεν το χουν Πηρα ασπραδι,ξανα μονο αυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εχει αγορασει κανεις ασπραδια αυγου που ειναι σε κουτι σαν γαλα? Τι λενε απο γευση? Αξιζει να παρω για να κανω το πρωι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πηρα. Ακριβα για μενα. Αλλα δεν εχουν γευση καμια. Εχει αν γουσταρεις με γευσεις μπανανα φράουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Λιβε ΑΒ η του λιντλ το γιαούρτι κάτω από τρία ευρώ και μικρή διαφορά με το τοταλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τι μαγκιά το πράσινο τσάι , για εμένα είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για appetite suppression. Φάτε παιδιά , εγώ θα αρχίσω 1-1 κόψιμο, αυτή τη στιγμή δεν μου κάνει κούκου τίποτα απο μάσα yoloooooooooo αχαχχααχχαχαχα Εγω χανω παντως.Παντα χανω τα Χριστουγεννα.Ο λογος ειναι οτι δεν τρωω.Δηλαδη εχθες εφυγα 5 το απογευμα και γυρισα 6 το πρωι[καφες βολτα και μετα μπουζουκια].Πρωτοχρονια παλι γιατι εχω γινω μεγαλο κωλομπαρο τον τελευταιο καιρο και δεν θελει και πολυ. Αντε Χρονια Πολλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πηρα. Ακριβα για μενα. Αλλα δεν εχουν γευση καμια. Εχει αν γουσταρεις με γευσεις μπανανα φράουλα Απο που τα πηρες και ποσο εκαναν? Νταξει αφου δεν εχουν γευση δε με ενοχλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Στο Μασούτη έχει, κάπου στο 1,5 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μπερδευτηκα να σου πω στο ραφι ελεγε 1,90 το 0.5 λιτρο στο ταμειο με χρέωσε 2,30+ δεν εκατσα να το αναλυσω με την ταμια γιατι ειχε κοσμο απο πισω μου,λογικα βαζουν οτι να ναι καρτελακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 2 ευρω το μισολιτρο οντως πολυ μου φαινεται..anyway ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 A Mike κουτί είπες, εγώ τα έχω δει σε μπουκαλάκι μικρό και μεγάλο. Αναρωτιόμουν και γω τι γεύση θα έχουν, ίσως αύριο το τολμήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις