yannis27gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ...και βάλε κι έναν ορθογράφο, μας βγήκαν τα μάτια... Για μενα λες; Απο κινητο γραφω κι ειναι λογικο να ξεφυγει κατι. Τοσα πολλα λαθη εκανα και το κανεις θεμα; Χριστουγεννιατικο πνευμα βλεπω Τζορτζ.
wizzy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γιάννη δεν πήγαινε σε σένα, έκανα edit το post. Ρε man, δεν θα σου μίλαγα ποτέ έτσι.
2.1Ohm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπων μιας και τελειως αρχαριως θα κανω μια ακομα ερωτηση! Εχω προβλημα με τα ποδια μου (αστραγαλο το εχω σπασει δυο φορες) και οταν τρεχω μετα απο ενα 5λεπτο ειναι αληθεια πολυ κουραστικο και επιπονο ολο αυτο! Μιας και μαζεψα λιγα λεφτα θελω να παρω ενα καλο παππουτσι για τρεξιμο και γυμναστιριο(οχι τπτ τρελο χαλαρα πραγματα μιας και εχει 1 μηνα που ξεκινησα) γυρο στα 100 ευρω τι μου προτεινετε?(Θελω να ειναι οσο πιο ανετα γινεται για να μειωσω οσο το δινατων το προβλημα με τα ποδια μου!) Δεν ξερω αμα παιζει ρολο ο σωματοτυπος μου αν ναι πειτε μου για να το αναναιωσω! (λαπαδακι με μπυροκυλι) Γιατι ειναι στο μονο που νιωθω οτι "κατι κανω" Το ελειπτικο πραγματικα το σιχαινομαι κλτρα να με βαλεις να σκαβω 10 μερες παρα 10 λεπτα ελειπτικο και στο ποδιλατο δν κουραζομαι σχεδων καθολου μονο αμα ανεβασω ΠΑΡΑ πολυ την δυσκολια που εκει πλεον δν κουραζομαι αλλα "καιγονται" τα ποδια μου και δν το αντεχω αλλο!
yannis27gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ρε συ, ξαφνιαστηκα και χαλαστηκα οταν το διαβασα. Λεω ειναι δυνατον να γραψει κατι τετοιο ο Γιωργος; ΟΚ, παρεξηγησις λυμενη, Χρονια Πολλα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 κ εγώ σαν πουλάκι κοιμάμαι , αλλα χθες με τόση ζάχαρη τη νύχτα το μάτι γαρίδα λέμε ^^ μιλάμε το φαί το έχω γραμμένο , τα γλυκά γουστάρω full αυτή η ζάχαρη με καταστρέφει... τουλ. χαίρομαι που έχουμε καλές σχέσεις πια μόνο το Χριστούγεννα βλέπω την κοιλιά μου και νομίζω μπαίνω στον μήνα μου ... μουχαχαχαχα 1
Vapir Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 αυτή η ζάχαρη με καταστρέφει... τουλ. χαίρομαι που έχουμε καλές σχέσεις πια μόνο το Χριστούγεννα βλέπω την κοιλιά μου και νομίζω μπαίνω στον μήνα μου ... μουχαχαχαχα εμένα η ζάχαρη μου κάνει κακό , δεν ξέρω σε τι αλλα με αρρωσταίνει, λες και με απορυθμίζει ευτυχώς απο 1/1 θα αρχίσει cut να πάω ακόμα παρακάτω φέτος και επειδή θέλω να αρχίσω μαχητικό άθλημα δεν μπορώ να είμαι πολλά κιλά , οπότε θα πάω γύρω στα 73-4 με εννοείται πολύ χαμηλότερο bf απο ποτέ κ θα μείνω εκεί year round.. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 εμένα η ζάχαρη μου κάνει κακό , δεν ξέρω σε τι αλλα με αρρωσταίνει, λες και με απορυθμίζει ευτυχώς απο 1/1 θα αρχίσει cut να πάω ακόμα παρακάτω φέτος και επειδή θέλω να αρχίσω μαχητικό άθλημα δεν μπορώ να είμαι πολλά κιλά , οπότε θα πάω γύρω στα 73-4 με εννοείται πολύ χαμηλότερο bf απο ποτέ κ θα μείνω εκεί year round.. ρε μαλακα εμεις μοιαζουμε περισσοτερο και γω ειπα οτι απο 1/1 τερμα οτιδηποτε γλυκο και ριξιμο ποσοστο λιπους!! απλα δεν αρχιζω πολεμικη τεχνη 2
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ρε μαλακα εμεις μοιαζουμε περισσοτερο και γω ειπα οτι απο 1/1 τερμα οτιδηποτε γλυκο και ριξιμο ποσοστο λιπους!! απλα δεν αρχιζω πολεμικη τεχνη και μεις μοιάζουμε ... αλλά ρε γαμώτο... λέω να "σβήσω" με τη βασιλόπιτα (από τα χεράκια μου) αλειμμένη με νουτέλα ωωωω μαμ
Vapir Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ρε μαλακα εμεις μοιαζουμε περισσοτερο και γω ειπα οτι απο 1/1 τερμα οτιδηποτε γλυκο και ριξιμο ποσοστο λιπους!! απλα δεν αρχιζω πολεμικη τεχνη ε δεν παλεύεται , με κουράζει , η δύναμη μου στα ύψη αλλα δεν νιώθω άνετος κ αυτό ειναι μεγάλο φάουλ για εμένα Καράτε? όχι πυγμαχία
Glikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά. Ε κλαιν και να είσαι παραπάνω από 74 κιλά δεν τρέχει.
TEOKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έφαγα γουρουνοπούλα , σπετζοφάι, φρυγαδέλια. Κοιμήθηκα πήγα σινεμά . Ευτυχώς ήταν καλό το έργο και δεν με πήρε ο ύπνος αν και κλείναν τα μάτια μου. Γύρισα ξανάφαγα γουρουνοπούλα , σπετζοφάι , φρυγαδέλια μόνος μου ,οι άλλοι γιαουρτάκι. Ξανανυστάζω. Έχω κάνει ΕΝΑΝ κοιλιακό τούμπανο. Με τόσο ξαφνικό λίπος η λίμπιντο εχει βαρέσει μπιέλα. Αλλά προτιμώ όλο να κοιμάμαι και να τρώω. Κύλισα άσχημα λέμε... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από TEOKOS 3
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα ολα καλα.. το πολυ φαγητο με κοιμησε. Ενα ουισκακι τωρα και χρονια μου πολλα.. και σε εσας ολους
yannis27gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια σου πολλά Χρήστο. Τι ειναι τα φρυγαδελια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις