Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου λέω για μοντέλα αναγνωρισμένα παγκόσμια. Με συμβόλαια εκατομμύριων σε οικους υψηλής ραπτικής. Όλοι εχουνε ενα fit κορμί. Ούτε αδύνατο αλλα ούτε και "κτήνη".

Κοίτα την υγειά σου και άσε τα ανορεξικα τερτίπια.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

10 μερες διακοπες, θα προσπαθησω εστω και ενα 10λεπτο να κανω λιγο γυμναστικη αλλα νιωθω ηδη οτι θα "βαρυνω" απο το φαγητο μεσημερι βραδυ εξω...

Δημοσ.

Σου λέω για μοντέλα αναγνωρισμένα παγκόσμια. Με συμβόλαια εκατομμύριων σε οικους υψηλής ραπτικής. Όλοι εχουνε ενα fit κορμί. Ούτε αδύνατο αλλα ούτε και "κτήνη".

Κοίτα την υγειά σου και άσε τα ανορεξικα τερτίπια.

σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι μοδα χιχιχι ειναι χαη εντ ξεπουλημα σε λαο, δε θα εκανα κατι τετοιο. ειναι το αντιστοιχο με τις γυναικες "μοντελες" που κανουν καλλιστεια. αλλο το μπιουτι και αλλο το φασιο

Δημοσ.

Καλή τύχη με ένα από τα πιο ανθυγιεινά επαγγέλματα του κόσμου. Συγγενής μου πρώην μοντέλα οστεοπόρωση στα 35.

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον aleχ σε παρακαλω πολυ δημιουργησε νεο νημα,εδω απο οτι μπορεις να καταλαβεις δεν νομιζω να μπορει να σε βοηθησει κανεις,χωρις να το λεω για να ειρωνευτω η να σε προσβαλω θα σου προτεινα να συμβουλευτεις εναν ψυχιατρο,πριν να ειναι αργα

σε 2,5 μηνες εχω πεταξει 3 παντελονια ΓΜΤΤΤΤΤΤΤ...(+4 κιλα)

δινω που δινω τοσα λεφτα για το φαι

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης ALESTOS2 είπε:
να σε κάνω μια ερώτηση αν δεν σε πειράζει γιατί παίρνεις συμπλήρωμα τεστοστερόνης ;;;;;;
κάνει δουλεία γιατι έχω ακούσει οτι ανεβαίνουν πολύ ψηλά τα επίπεδα τις τεστοστερόνης και μερικές φορές προκαλείτε πρόβλημα στους όρχεις 
παιρνω συμπληρωμα κατα της τεστοστερονης, φιναστεριδη συγκεκριμενα, 1μγ τη μερα. κανει δουλεια και κανενα προβλημα δεν παιζει.

Το περιμενα.Δεν υπαρχει anti testo με την εννοοα που το λες.
Το συγκεκριμενο που παιρνεις ειναι το μονο που μπορει απλα να καθυστερησει λιγο την τριχωπτωση και δεν σταματαει την τεστοστερονη απλα μπλοκαρει την δραση του ενζυμου 5-Α που ευθυνεται για την τριχοπτωση.
Επισης ΔΕΝ ειναι οτι καλυτερο αφου ο προστατης σου την ακουει...
Δημοσ.

Αν λυπαστε που θα φατε σημερα αυριο γενικα στις γιορτες απλα μην το κανετε.

Εγω το βλεπω σαν περίσσεια πρωτεινη υδατανθρακα απλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...