alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή προσπαθείς να γίνεις γυναίκα? κάνει κακό στην υγεία σου να παίρνεις οιστρογόνα , στους άντρες τα ανεβασμένα οιστρογόνα προκαλούν καρκίνο , οι γυναίκες είναι φτιαγμένες απο τη φύση τους να έχουν ανεβασμένα σε σχέση με εμας. Για να καταλάβεις τα αντικαρκινικά φάρμακα που παίρνουν οι γυναίκες με καρκίνο είναι αντι-οιστρογόνα δεν παιρνω οιστρο, παιρνω αντι-τεστο σε μικρη ποσοτητα. βοηθαει με την τριχοπτωση και γενικα με θεματα τριχοφυιας
Vapir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 πρώτη φορά ακούω αντι-τέστο , δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα , εσύ ξέρεις (βασικά ο γιατρός που στα έδωσε , ελπίζω)
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 πρώτη φορά ακούω αντι-τέστο , δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα , εσύ ξέρεις (βασικά ο γιατρός που στα έδωσε , ελπίζω) εξι μηνες τωρα ολα κομπλε. φυσικα και δεν πηγα σε γιατρο για οβερ δε καουντερ φαρμακα λολ
skipperas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και οι περισσότεροι από εμάς αυτές τις μέρες βρισκόμαστε μακριά από τα γυμναστήρια μας, υπάρχει κανένα δοκιμασμένο bodyweight πρόγραμμα για να ακολουθήσουμε έξω στη φύση; Για να κάψουμε τα μελομακάρονα δηλαδής.. Βρήκα μερικά στον γούγλη, αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ!
Vapir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 1) μην σκέφτεσαι να κάψεις τα μελομακάρονα , φάε ευχαριστήσου και μετά επέστρεψε στην ισορροπημένη σου διατροφή και την γυμναστική σα να μην έγινε τίποτα.2) μπορείς να το googlάρεις και να βρεις μερικές για 3κέφαλα , στήθος , πόδια κλπ με εικόνες gif ή ακόμα και βίντεο , απλά στο λέω για να καταλάβεις την κίνηση , αυτό μόνο κ μόνο αν βγεις καιρό off και θες να μη σκουριάσεις , αν είναι λίγες οι μέρες ξέρω γω 3-4 καλό θα σου κάνει να ξεκουραστείς 1
thomasG4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και οι περισσότεροι από εμάς αυτές τις μέρες βρισκόμαστε μακριά από τα γυμναστήρια μας, υπάρχει κανένα δοκιμασμένο bodyweight πρόγραμμα για να ακολουθήσουμε έξω στη φύση; Για να κάψουμε τα μελομακάρονα δηλαδής.. Βρήκα μερικά στον γούγλη, αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ! Δες την υπογραφή μου. Είναι δοκιμασμένο απο πολλούς στο reddit και έχει αρκετά καλά αποτελέσματα. 1
ALESTOS2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δεν παιρνω οιστρο, παιρνω αντι-τεστο σε μικρη ποσοτητα. βοηθαει με την τριχοπτωση και γενικα με θεματα τριχοφυιας να σε κάνω μια ερώτηση αν δεν σε πειράζει γιατί παίρνεις συμπλήρωμα τεστοστερόνης ;;;;;; κάνει δουλεία γιατι έχω ακούσει οτι ανεβαίνουν πολύ ψηλά τα επίπεδα τις τεστοστερόνης και μερικές φορές προκαλείτε πρόβλημα στους όρχεις
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 να σε κάνω μια ερώτηση αν δεν σε πειράζει γιατί παίρνεις συμπλήρωμα τεστοστερόνης ;;;;;; κάνει δουλεία γιατι έχω ακούσει οτι ανεβαίνουν πολύ ψηλά τα επίπεδα τις τεστοστερόνης και μερικές φορές προκαλείτε πρόβλημα στους όρχεις παιρνω συμπληρωμα κατα της τεστοστερονης, φιναστεριδη συγκεκριμενα, 1μγ τη μερα. κανει δουλεια και κανενα προβλημα δεν παιζει.
ALESTOS2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μάγκες μια ερώτηση θέλω να δοκιμάσω το preworkout της warrior το complete pump γιατί μέχρι τώρα έπαιρνα το C4 εκτός από το πρήξιμο που δίνει στους μύς το complete pump δίνει και καλά επίπεδα ενέργειας;;;; (η ερώτηση είναι για άτομα που το έχουν δοκιμάσει) παιρνω συμπληρωμα κατα της τεστοστερονης, φιναστεριδη συγκεκριμενα, 1μγ τη μερα. κανει δουλεια και κανενα προβλημα δεν παιζει. κατά της τεστοστερόνης ;;;; κάτσε ρε φίλε γιατί το κάνεις αυτό αφού όσο ανεβαίνει η τεστοστερόνης κατα την άθληση αυξάνεται και ο όγκος σίγα σιγά εσυ γιατι πέρνεις συμπλήρωμα που την μπλοκάρει ;;;;
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μάγκες μια ερώτηση θέλω να δοκιμάσω το preworkout της warrior το complete pump γιατί μέχρι τώρα έπαιρνα το C4 εκτός από το πρήξιμο που δίνει στους μύς το complete pump δίνει και καλά επίπεδα ενέργειας;;;; (η ερώτηση είναι για άτομα που το έχουν δοκιμάσει) κατά της τεστοστερόνης ;;;; κάτσε ρε φίλε γιατί το κάνεις αυτό αφού όσο ανεβαίνει η τεστοστερόνης κατα την άθληση αυξάνεται και ο όγκος σίγα σιγά εσυ γιατι πέρνεις συμπλήρωμα που την μπλοκάρει ;;;; δε θελω ογκο με τιποτα, θελω οσο πιο σκιννυ γινεται, πρεπει να χωραω σε size 0 αν δε θελω να παρω ποδι απ το πρακτωρειο μου
ALESTOS2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δε θελω ογκο με τιποτα, θελω οσο πιο σκιννυ γινεται, πρεπει να χωραω σε size 0 αν δε θελω να παρω ποδι απ το πρακτωρειο μου αααααα οκ κατάλαβα
TEOKOS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δε θελω ογκο με τιποτα, θελω οσο πιο σκιννυ γινεται, πρεπει να χωραω σε size 0 αν δε θελω να παρω ποδι απ το πρακτωρειο μου Κάτσε ρε φίλε(φίλη)τι πρακτορείο είναι αυτό; Μοντέλα είσαι; Γιατί οι άντρες και εκεί γυμνασμένοι είναι και όχι ανορεξικοί. 1
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάτσε ρε φίλε(φίλη)τι πρακτορείο είναι αυτό; Μοντέλα είσαι; Γιατί οι άντρες και εκεί γυμνασμένοι είναι και όχι ανορεξικοί. δουλευουμε κυριως με εξωτερικο. τα μουσκουλα εχουν φυγει απ τη μοδα καμποσα χρονια τωρα. οσοι μουσκουλατοι ειναι σε μας δουλευουν μονο με ελληνικες εταιριες που περναει ακομα αυτη η αισθητικη
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κανεις λάθος. Τα μοντέλα του εξωτερικού ειναι με μούσκουλα. Fit στυλ. Βλέπε David Gandy (κάπως έτσι ). Απο τα πιο πετυχημένα male models.
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κανεις λάθος. Τα μοντέλα του εξωτερικού ειναι με μούσκουλα. Fit στυλ. Βλέπε David Gandy (κάπως έτσι ). Απο τα πιο πετυχημένα male models. δε νομιζω οτι κανουν μοδα η εντιτοριαλζ. εχω καιρο να δω κατι τετοιο. δηλαδη ακομα και το αντμ που ειναι γελοιο δεν ειχε τελευταιους κυκλους γυμνασμενο κοσμο (βλ. Γουιλ Ζαρντελ που ειχε και ψωμακια οταν μπηκε στον προηγουμενο κυκλο) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ Π Ε Ι Ν Α Ω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις