Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν είναι καλά. 5γρ. οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας will do the work. 

Υπάρχει και η επιλογή να κάνεις φόρτωμα αλλά για λόγους οικονομίας (όσο φθηνή κι αν είναι η κρεατίνη) δεν το προτείνω. Η διαφορά είναι ότι το saturation στους μυς θα γίνει πιό γρήγορα vs αν κάνεις απλά 5γρ./ημέρα. 

οκ έγινε ευχαριστώ 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ε οχι και σε αφθονια το ελαιολαδο ρε Γιαννη.. :P

εχει πολλες θερμιδες.. 

Ο γιεα, το ξέρω μια χαρά πλέον. Κι είναι ύπουλο γιατί παχαίνει και δεν χορταίνει. Αλλά είναι πολύ χρήσιμο γι αυτό λίγο και καλό.

• Moderators
Δημοσ.

Ο γιεα, το ξέρω μια χαρά πλέον. Κι είναι ύπουλο γιατί παχαίνει και δεν χορταίνει. Αλλά είναι πολύ χρήσιμο γι αυτό λίγο και καλό.

γιαννι λαδακι μια κουταλια και εισαι κομπλε δε θες παραπανω!

Δημοσ.

Θυμάμαι για κάμποσο διάστημα για να συμπληρώσω θερμίδες στο βραδινό, έπινα σφηνάκι ελαιόλαδο. Κάπου 20 γραμμάρια. Μετά στα καπάκια νερό γιατί είναι λες και σου γρατζουνάνε τον ουρανίσκο. 

γιαννι λαδακι μια κουταλια και εισαι κομπλε δε θες παραπανω!

Καλά, ανάλογα. Εγώ επειδή δεν είχα πολλές πηγές λιπαρών μπορεί να έβαζα σύνολο στην ημέρα και 50-60γρ. ελαιόλαδο.

Δημοσ.

Την καλύτερη δουλειά έκανες μπος. Εγώ έχω αρκετές πηγές αφού τρώω και ξηρούς καρπούς -μέσα στις πίτες- και φιστικοβούτυρο. Οπότε μία κουταλιά όπως λέει κι ο Στίβεν αρκεί.

Δημοσ.

Μου τη δίνει που πλακώνονται στα συμπληρώματα όσοι κάνουν bb εντελώς ερασιτεχνικά. Προσωπική γνώμη αυτό, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.

εμένα μου τη δίνει που πλακώνονται στα συμπληρώματα όσοι δεν κάνουν δουλειά με αυτό που κάνουν κ συνεχίζουν να μην έχουν αποτέλεσμα . Αυτό δεν πάει προς κανέναν εδω μέσα. Ο λόγος είναι επειδή έχω δοκιμάσει με αρκετά συμπληρώματα vs 0 συμπληρώματα και ελάχιστα είναι καλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλα πως να το κάνουμε αν δεν έχεις ένα αγωνιστικό αμάξι στην πίστα ότι νέο καύσιμο και να του βάλεις δεν θα πάει γρηγορότερα, όχι αν δεν έχει καν ρόδες. 

να σου πω για κρεατίνη θα δώσω το 15ρι για κανα 2μηνο , για άλλα συμπληρώματα τα τσιγκουνεύομαι να τα δώσω πλέον 

• Like 4
Δημοσ.

Μου τη δίνει που πλακώνονται στα συμπληρώματα όσοι κάνουν bb εντελώς ερασιτεχνικά. Προσωπική γνώμη αυτό, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.

Συμφωνώ με Νίκο. Εγώ δεν έχω θέμα με το να παίρνει συμπληρώματα κάποιος. Αλλά ρε πούστη είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό το effect που έχουν οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να πάρεις οτιδήποτε εφόσον δεν ξέρεις και δεν εφαρμόζεις τα βασικότερα πράγματα στην διατροφή και στα βάρη. 

Εγώ ας πούμε για το παραπάνω λόγο δεν παίρνω αυτή την στιγμή κρεατίνη. Διατροφή και ξεκούραση θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα οπότε δεν έχει νόημα να φτιάξω την σκεπή που στάζει ξέρω γω όταν τρίζουν τα θεμέλια.

EDIT:

Always inspiring people

banner_inspirational_and_motivational_ap

• Like 8
Δημοσ.

Για να έχει νόημα να πάρεις συμπλήρωμα σημαίνει ότι έχεις μαξαρει τις δυνατότητες σου και θες το επιπλέον μπουστ. Κρίνοντας εξ ιδιων, χρειάζεται κάποιος παρά πολύ χρόνο και κατάλληλους ανθρώπους γύρω του μέχρι να φτάσει να γυμνάζεται, να ξεκουραζεται και να τρέφεται ορθά ωςτε να πει ΟΚ, τώρα χρειάζομαι κάτι ακόμα για να πάω ενα βήμα παραπάνω.

Κι ακόμη και τότε, εγω προσωπικά δε θα πάρω ούτε κρεατινη, ούτε τπτ αλλο. Το σώμα που μπορεί να χτίσει κάποιος νατουραλ ειναι υπέρ αρκετό για τις δικές μου απαιτήσεις. Σαν φτάσω εκεί θα μπω σε διαδικασία συντήρησης κι ανάπτυξης άλλων ικανοτήτων όπως αντοχή, ευλυγισία, κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Για να έχει νόημα να πάρεις συμπλήρωμα σημαίνει ότι έχεις μαξαρει τις δυνατότητες σου και θες το επιπλέον μπουστ. Κρίνοντας εξ ιδιων, χρειάζεται κάποιος παρά πολύ χρόνο και κατάλληλους ανθρώπους γύρω του μέχρι να φτάσει να γυμνάζεται, να ξεκουραζεται και να τρέφεται ορθά ωςτε να πει ΟΚ, τώρα χρειάζομαι κάτι ακόμα για να πάω ενα βήμα παραπάνω.

Κι ακόμη και τότε, εγω προσωπικά δε θα πάρω ούτε κρεατινη, ούτε τπτ αλλο. Το σώμα που μπορεί να χτίσει κάποιος νατουραλ ειναι υπέρ αρκετό για τις δικές μου απαιτήσεις. Σαν φτάσω εκεί θα μπω σε διαδικασία συντήρησης κι ανάπτυξης άλλων ικανοτήτων όπως αντοχή, ευλυγισία, κτλ

ταυτίζομαι απόλυτα... επίτευξη στόχου και μετά συντήρηση. 

πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι αργή διαδικασία η αναδόμηση και ανασύσταση του σώματος. 

• Like 1
Δημοσ.

γεια ειμαι υπεραγυμναστος και θελω να γινω πιο σκιννυ κι απο ανορεξια

τρέξιμο κ λιγότερο φαγητό κ θα γίνεις σα ρέγκα 

Regga-VaccumPA120264.jpg

• Like 4
Δημοσ.

τρέξιμο κ λιγότερο φαγητό κ θα γίνεις σα ρέγκα 

Regga-VaccumPA120264.jpg

τρωω μια φορα στις δυο μερες κατα μεσο ορο γενικα και πινω ενεργειακα ποτα γενικα και βιταμινες οπως σε και κολλαγονο και υαλουρονικο και λιποδιαλυτες. επισης τρωω φρουτα.

δε μπορω να τρεχω κουραζομαι ευκολα γιατι καπνιζω αρκετα και ειμαι φουλ αγυμναστος. οποτε περπαταω τουλ. 10 χλμ τη μερα και κανω σκουατς τρεις φορες τη βδομαδα. οχι πολλα γιατι κουραζομαι και με αυτα και τα μισω. οποτε καταληγω να κανω τουερκ μονος μου χιιχιχιχ να πω οτι κατι εκανα.

επισης πολυ σημαντικο για εμενα να μην κανω/παιρνω κατι που ανεβαζει τεστο. παιρνω ηδη ηπια αντιανδρογονα και δε με ψηνει να ακυρωσω τη δραση τους :)

Δημοσ.

δηλαδή προσπαθείς να γίνεις γυναίκα? κάνει κακό στην υγεία σου να παίρνεις οιστρογόνα , στους άντρες τα ανεβασμένα οιστρογόνα προκαλούν καρκίνο , οι γυναίκες είναι φτιαγμένες απο τη φύση τους να έχουν ανεβασμένα σε σχέση με εμας. Για να καταλάβεις τα αντικαρκινικά φάρμακα που παίρνουν οι γυναίκες με καρκίνο είναι αντι-οιστρογόνα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...