snow22 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση 5γρ κρεατίνη πριν την προπόνηση και 5γρ μετα είναι καλα ;;; και πολύ νερό βέβαια Μια χαρά.Άμα είναι αρχή μπορείς να κάνεις και φόρτωμα να πάρεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα 3 σκουπ.Βασικά δεν τα ξέρω καλά ας σου πουν τα παιδιά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μ Πάντως να κάνεις κύκλους μετά από κάποιους μήνες(2-3) να την σταματήσεις για έναν μήνα
revolver1990 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 https://www.dropbox.com/s/48rizjlx6ar3re5/DSC_0007.JPG?dl=0 οχι φιλε μ εβαλα 2 κιλα απο τοτε χεχε Newbie gains. http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-ripped-dude-how-much-muscle-can-i-put-on-naturally.html Το μεγάλο θετικό όταν ξεκινάς Πάντως το bulking ειδικά τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ πιο εύκολη(και ευχάριστη ) διαδικασία και αν προσέχεις ελάχιστα τα κιλά θα είναι σχεδόν όλα καλά .
bosei Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση 5γρ κρεατίνη πριν την προπόνηση και 5γρ μετα είναι καλα ;;; και πολύ νερό βέβαια Όχι δεν είναι καλά. 5γρ. οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας will do the work. Υπάρχει και η επιλογή να κάνεις φόρτωμα αλλά για λόγους οικονομίας (όσο φθηνή κι αν είναι η κρεατίνη) δεν το προτείνω. Η διαφορά είναι ότι το saturation στους μυς θα γίνει πιό γρήγορα vs αν κάνεις απλά 5γρ./ημέρα. 2
snow22 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Newbie gains. http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-ripped-dude-how-much-muscle-can-i-put-on-naturally.html Το μεγάλο θετικό όταν ξεκινάς Πάντως το bulking ειδικά τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ πιο εύκολη(και ευχάριστη ) διαδικασία και αν προσέχεις ελάχιστα τα κιλά θα είναι σχεδόν όλα καλά . Προσέχω αρκετά...έχω ανεβάσει κυρίως τον υδατάνθρακα από 200-220 τώρα βγάζω 300 Παρατήσα πως εχει ανοίξει η όρεξη μου(πρωτεΐνη 130γρ)Πάω γυμναστήριο δύο μήνες και 3 εβδομάδες +3,5 κιλά Όχι δεν είναι καλά. 5γρ. οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας will do the work. Υπάρχει και η επιλογή να κάνεις φόρτωμα αλλά για λόγους οικονομίας (όσο φθηνή κι αν είναι η κρεατίνη) δεν το προτείνω. Η διαφορά είναι ότι το saturation στους μυς θα γίνει πιό γρήγορα vs αν κάνεις απλά 5γρ./ημέρα. Μια σχετικά πρόσφατη έρευνα έδειξε πως έχει παραπάνω οφέλη αν ο ασκούμενους κατανάλωσει κρεατίνη μετά την προπόνηση Όταν μπω από pc θα παραθέσω την έρευνα
bosei Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μια σχετικά πρόσφατη έρευνα έδειξε πως έχει παραπάνω οφέλη αν ο ασκούμενους κατανάλωσει κρεατίνη μετά την προπόνηση Όταν μπω από pc θα παραθέσω την έρευνα Ξέρω ποιά λες. Μία του 2014...την έχω κι εγώ, την έχω βάλει κι εδώ μέσα. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν 100άδες έρευνες που δείχνουν την αποτελεσματικότητα της κρεατίνης με διάφορες ώρες οπότε δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό.
Papakitou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ισχυει. 5γρ εγω προσωπικα βαζω μαζι με την πρωτεινη μετα την προπονηση γιατι τοτε με βολευει.. δεν χρειαζεται παραπανω. 1
snow22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ισχυει. 5γρ εγω προσωπικα βαζω μαζι με την πρωτεινη μετα την προπονηση γιατι τοτε με βολευει.. δεν χρειαζεται παραπανω. Κρεατίνη να ξεκινήσω μετά από 6-7 μήνες? Πρέπει να αξίζει..δεδομένου ότι είναι και φθηνή και εχει άμεσα αποτελέσματα
Votritis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω κάπου πάρεις το ματι μου οτι δεν ειναι καλο να παίρνεις για μεγαλο διάστημα(δεν θυμάμαι ποσο) κρεατίνη, ισχύει ? 1
Papakitou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 οχι, και εφορου ζωης να παιρνεις δεν βλάπτει πουθενά.. http://sciencedrivennutrition.com/creatine-timing/
snow22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω κάπου πάρεις το ματι μου οτι δεν ειναι καλο να παίρνεις για μεγαλο διάστημα(δεν θυμάμαι ποσο) κρεατίνη, ισχύει ? Και εγώ έτσι νομίζω
Papakitou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κρεατίνη να ξεκινήσω μετά από 6-7 μήνες? Πρέπει να αξίζει..δεδομένου ότι είναι και φθηνή και εχει άμεσα αποτελέσματα Οποτε θες.. εγω περιμενα να πεσω γυρω στο 13% λιπος για να την ξεκινησω, αλλα δεν νομιζω οτι παιζει και τοσο ρολο.. Γενικα ειναι πολυ παρεξηγημενο συμπληρωμα..
bosei Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κρεατίνη να ξεκινήσω μετά από 6-7 μήνες?Πρέπει να αξίζει..δεδομένου ότι είναι και φθηνή και εχει άμεσα αποτελέσματα Θα μπορούσες αλλά βάση των stats σου και της φώτο που ανέβασες έχεις ακόμα πολύ καιρό μέχρι να πεις ότι αν πάρεις την κρεατίνη θα δεις διαφορά. Αν την πάρεις όσο ακόμα έχεις εύκολα gains δεν θα δεις τόσο την διαφορά. Που μεταξύ μας δεν είναι και τίποτα τρομερό... Νομιζω κάπου πάρεις το ματι μου οτι δεν ειναι καλο να παίρνεις για μεγαλο διάστημα(δεν θυμάμαι ποσο) κρεατίνη, ισχύει ? Εμ για πόσο διάστημα ? Προσωπικά, δεν ξέρω καμία έρευνα που να εξετάζει την υγεία κάποιων που παίρνανε σερί κρεατίνη για πολύ καιρό οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω για το τι γίνεται σε πολύ μεγάλα διαστήματα. Πάντως με on-off cycles που διαρκούν πόσο ? 2-3 μήνες? δεν υπάρχει θέμα. Ορίστε εδώ ένα FAQ για την κρεατίνη http://examine.com/search/?q=creatine 2
yannis27gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μου τη δίνει που πλακώνονται στα συμπληρώματα όσοι κάνουν bb εντελώς ερασιτεχνικά. Προσωπική γνώμη αυτό, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. --------------- Μια χαρά είσαι μικρέ, συνέχισε έτσι! ------------------ Βρήκα τον ένοχο που ενώ έπεσα σε φαγητό δεν έχανα κιλά. Αύξησα τις σαλάτες και τη ζημιά την έκανε το ελαιόλαδο που το έβαζα σε αφθονία. Καλό και άγιο και σούπερ ωφέλιμο αλλά δε βοηθά στο cut . Σήμερα μπήκα σε ένα παντελόνι που είχα αγοράσει στις εκπτώσεις του Νοέμβρη και με το ζόρι ακόμα και το φερμουάρ ανέβαινε τότε. Πλέον νομίζω ότι έχω βρει πώς δουλεύει το σώμα μου και οι κύκλοι bulking-cutting θα γίνονται απόλυτα ελεγχόμενοι.
Papakitou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ε οχι και σε αφθονια το ελαιολαδο ρε Γιαννη.. εχει πολλες θερμιδες..
*nenya* Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Είπα να το πω σ'εσάς τους φιτνεσάδες: Όσοι μένετε Αθήνα και δεν θέλετε να τρώτε junk food όταν δεν έχετε προλάβει να μαγειρέψετε, για τσεκάρετε αυτό https://www.forky.gr/ και λέει και τις θερμίδες κάθε γεύματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις