Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

γυμναστήρια,

Καλό αλλά όταν το βράδυ κοιμάσαι 4 ώρες λόγω υπηρεσίας και το πρωί έχεις χώσιμο τότε το απόγευμα κοιμάσαι τις 2-5 ώρες που έχεις ελεύθερο χρόνο .

ύπνος στον ελεύθερο χρόνο,

Το ίδιο με το πάνω. :P

σαβούρωμα σε φαγητό 

Ευκαιρία για bulking αν και πέφτει πολύ σάλτσα,ψωμί,τυροσαλάτες κτλ.

Επίσης,

Μετά από σχεδόν 4 μήνες στρατού έχω πάρει 6 κιλά ....θέλω να πιστεύω ότι κάποια από αυτά είναι μυς μιας και συντηρούμαι με βάρη και τσιμπάω και καμιά πρωτεΐνη .

Έχω ανέβει πολύ σε λίπος(15%+),πράγμα απόλυτα φυσιολογικό μιας και τρώω και σαβούρες.Θα κρατήσω το bulking μέχρι και τα μέσα του Φλεβάρη και στη συνέχεια θα πράξω αναλόγως.Από αρχές του χρόνου ξεκινάω δυναμικά αυξάνοντας κιλά παντού.

Από 66 kg στα 72 kg το καλό είναι ότι έχω διατηρήσει μια alpha φλεβικότητα σε χέρια/ώμους.

Στα 66

DfOA1ds.jpg

Στα 72 

uKHqVAt.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Σε αφήνουν να κάνεις γυμναστική στο στρατό; Που ακούστηκε αυτό; Εγώ έχω ακούσει το αντίθετο. Ότι για να κάνεις γυμναστική πρέπει να έχεις ένα γιατρό από δίπλα.

Δημοσ.

Εμενα ειχε γυμναστηριο ακριβως διπλα απο τον θαλαμο μου οσο ημουν στρατο (575 τ/πν , Αυλωνα).
Αλλα δεν πατησα ουτε μια φορα με την κουραση που ειχαμε,απο φαγητο ομως ειμασταν ΠΕΝΑ.Τα παντα και καλομαγειρεμενα, γλυκο μετα το φαι και αναψυκτικα και τις κυριακες μπυρα fix. Γυμναστηριο απο οσο ειχα δει πηγαιναν μονο τα τρελα βυσματα του γραφειου του διοικητηριου που καθε μερα ειχαν εξοδο.Η εστω 1/10

Δημοσ.

Εμείς έχουμε γυμναστήριο δίπλα στο κψμ το οποίο είναι και καλά εξοπλισμένο.Πηγαίνουμε 2 άτομα στα 40....ο ένας ποδοσφαιριστής και ο άλλος καμένος.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε μλκς, κατασκήνωση πολυτελείας δηλαδή. Μια χαρά είστε.

--------------------

Σήμερις με νεοαποκτηθέν mentality, εκεί που έκανα 8 επαναλήψεις πήγα στις 15... Ρε ΠΟΣΟ μαλακιζόμουν τόσο καιρό! Πάντως στον άνω κορμό με τα λάστιχα κάτι γίνεται. Στα πόδια όμως τραγική η κατάσταση. Μετά την πρέσσα του Σαβάτου ένιωθα σήμερα σα να είχα φάει την προηγούμενη γκουρμέ φαγητό κι έπρεπε έπειτα να τη βγάλω με νερόβραστα ρεβίθια. 

Ο Τζον στις 19/1 παρουσιάζεται εγώ στις 11/1 ξεκινάω γυμναστήριο. Αυτός κλαίγεται κι εγώ έχω κάτι καύλες ρε φίλε. Θα βγει πολύ δουλειά, ειδικά στα πόδια. Πάνε τα καλαμάκια!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό κατάλαβες από το μήνυμα μου Δήμητρα;  :huh:

όχι αλλά ανέφερες καύλες ... και ξεκίνημα στις 11.1 

ε μέσα στις εορτές δεν θα χει γυμναστήριο... άρα θα πως θα σβήσεις τη μανία?? θα κάνεις τρίτο παιδί :D 

το πολύ διάβασμα με καταστρέφει..

• Like 1
Δημοσ.

19 Γενάρη παρουσιαζομαι γαμω το κεφάλι.

Που παρουσιαζεσαι μπος;

Εχω φιλο που παρουσιαζεται Ναύπλιο.

Μια χρησιμη εφαρμογη που σκαναρη το barcode απο τα φαγητα, σου αναφερει θερμιδες,υδατάνθρακες,πρωτεΐνες και λιπαρα.

myfitnesspal

Δημοσ.

Που παρουσιαζεσαι μπος;

Εχω φιλο που παρουσιαζεται Ναύπλιο.

Μια χρησιμη εφαρμογη που σκαναρη το barcode απο τα φαγητα, σου αναφερει θερμιδες,υδατάνθρακες,πρωτεΐνες και λιπαρα.

myfitnesspal

Με πληρωμή είναι το my fitnesspal ;

Δημοσ.

τσάμπα....

Θα το δοκιμάσω...καμία φορά ξεχνάω και τι τρώω αν και τελευταία ξεχνάω αλλά και άλλα...

Ακούστε σκηνικό,πάω σήμερα το πρωί σχολείο με το ποδήλατο(μισή ώρα + με τα πόδια)και ο βλακας γύρισα με το λεωφορείο.Όταν κατέβηκα βλέπω έναν φίλο μου πάνω σε ένα ποδήλατο και λέω Γ@ΜΟΤΟ

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω...καμία φορά ξεχνάω και τι τρώω αν και τελευταία ξεχνάω αλλά και άλλα...

Ακούστε σκηνικό,πάω σήμερα το πρωί σχολείο με το ποδήλατο(μισή ώρα + με τα πόδια)και ο βλακας γύρισα με το λεωφορείο.Όταν κατέβηκα βλέπω έναν φίλο μου πάνω σε ένα ποδήλατο και λέω Γ@ΜΟΤΟ

ερωτευμένος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...