snow22 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Με καθε μερα γυμναστικη περισσοτερο "κακό" κάνεις.. full body 3 φορες τη βδομαδα κανω και εγω και ειμαι αρχοντας... Με διαφορετικες ασκησεις καθε φορα για να μην βαριεμαι εδω και 2μηνες κ 2 εβδομαδες εκανα fb...μικρες διαφορες στο σωμα μ(οχι οτι περιμενα και τπτ σπουδαιο στους δυο μηνες) την πρωτη μερα που ξεκινησα gym δοκιμασα να κανω ενα προγραμμα(5 split) που ξεκιναει με ντροπ σετ και μετα 2+2 ασκησες δισετ... μετα το ντροπ τα ειχα παιξει.Χθες που αποφασισα να σταματησω το fb ειπα να ξαναδοκιμασω το 5 σπλιτ κ το εβγαλα ολοκληρο Το fb με βοηθησε αρκετα σε δυναμη και αντοχη αλλα δεν ειδα τοσο διαφορα στο σωμα μ μπορει και να κανω λαθος τουλαχιστον αυτο ειδα σε εμενα,μπορει να ειναι και τα γονιδια μ ετσι,θα δω τρ πως θα ταπαω και με το 5 split
Papakitou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Περα απο αυτο που λες, δεν βλεπουμε αλλαγες στο σωμα μας συνεχεια, εννοω οτι μπορει να φταιξανε πολλα που δεν ειδες διαφορες, απο τη διατροφη, μεχρι την ενταση που γυμναστηκες, αλλα κυριως το volume 1
skipperas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το μέρα παρά μέρα στήθος-πλάτη, πόδια, ώμοι-δικ-τρικ, που είπε κι ένα παιδί πιο πάνω, πως το βλέπετε; Ακολουθώ το κλασικό στήθος-δικ, ώμοι-ποδια, πλάτη-τρικ και έχω ρουτινιάσει λίγο..
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το μέρα παρά μέρα στήθος-πλάτη, πόδια, ώμοι-δικ-τρικ, που είπε κι ένα παιδί πιο πάνω, πως το βλέπετε; Ακολουθώ το κλασικό στήθος-δικ, ώμοι-ποδια, πλάτη-τρικ και έχω ρουτινιάσει λίγο.. Kαλό ακούγεται το πρώτο split για αλλαγή ρουτίνας που είσαι συ θα το επιχειρούσα το πρώτο (το έχω κάνει εξάλλου) απλά πρώτα θα δοκίμαζα νέες ασκήσεις με διαφορετικά set/reps στο ήδη μου πρόγραμμα. είμαι υπέρ των αλλαγών και του νέου ερεθίσματος στις μυικές μας ομάδες
bosei Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Στο deload μπαινες σε comfort zone? Εξαρτάται. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στο τι θα κάνει στο deload του κάποιος. Γενικά, ο στόχος του deload είναι να μειωθεί το fatigue. Ο παράγοντας που συμβάλει περισσότερο στο fatigue είναι το volume οπότε μειώνοντάς το, πρακτικά, δεν προπονούμαστε στο 100% οπότε i guess μπορείς να πεις ότι είναι και comfort zone.
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στο τι θα κάνει στο deload του κάποιος. Γενικά, ο στόχος του deload είναι να μειωθεί το fatigue. Ο παράγοντας που συμβάλει περισσότερο στο fatigue είναι το volume οπότε μειώνοντάς το, πρακτικά, δεν προπονούμαστε στο 100% οπότε i guess μπορείς να πεις ότι είναι και comfort zone. Αν μου λεγες οχι παιζει να σε δολοφονουσα.Απειρα νευρα κ εξαντληση.
yannis27gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εδω και 2μηνες κ 2 εβδομαδες εκανα fb...μικρες διαφορες στο σωμα μ(οχι οτι περιμενα και τπτ σπουδαιο στους δυο μηνες) την πρωτη μερα που ξεκινησα gym δοκιμασα να κανω ενα προγραμμα(5 split) που ξεκιναει με ντροπ σετ και μετα 2+2 ασκησες δισετ... μετα το ντροπ τα ειχα παιξει.Χθες που αποφασισα να σταματησω το fb ειπα να ξαναδοκιμασω το 5 σπλιτ κ το εβγαλα ολοκληρο Το fb με βοηθησε αρκετα σε δυναμη και αντοχη αλλα δεν ειδα τοσο διαφορα στο σωμα μ μπορει και να κανω λαθος τουλαχιστον αυτο ειδα σε εμενα,μπορει να ειναι και τα γονιδια μ ετσι,θα δω τρ πως θα ταπαω και με το 5 split Για να δεις διαφορά στο σώμα σου σε φάση recomp -δηλαδή να μείνεις στα ίδια κιλά και να αλλάξει η σύσταση λίπους/μυς- θέλει χρόνο και βάλε. Φυσικά δε θα δεις διαφορά σε 2 μήνες. Αν θυμάμαι καλά ένα βίντεο που ανέβασες με το deadlift, είσαι αρκετά αδύνατος οποτε μπορείς να δεις διαφορά αν μπεις σε όγκο. Κι είναι και καλός δείκτης για ποιότητα προπόνησης γιατί αν η διατροφή σου είναι σωστή -ελαφρώς υπερθερμιδική με ταυτόχρονη έμφαση σε συχνή λήψη πρωτείνης ώστε να φτάσεις να παίρνεις 2-3 φορές το βάρος σου σε πρωτείνη- τότε θα πρέπει να βάζεις μυς. Αν όμως παχύνεις και βάλεις κυρίως λίπος αντί για μυς σημαίνει πώς δε γυμνάζεσαι αρκετά απαιτητικά.
alex_000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 It's ρε τουλάχιστον πηγαίνεις νέος και ξεμπερδευεις νωρίς. Η σχολή τελος?
Votritis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 19 Γενάρη παρουσιαζομαι γαμω το κεφάλι. Xαλαρώσε και απόλαυσε το
bosei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αλεξ τέλος σχολή από τον Ιούλιο. Μέχρι να το απολαύσω είναι το θέμα. Φαίνονται πολύ ασκοπες οι μέρες μέχρι να μπω 1
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 19 Γενάρη παρουσιαζομαι γαμω το κεφάλι. 274 μέρες....ακούγονται πολλές αλλά περνάνε. Αν είσαι τυχερός ίσως έχετε και γυμναστήριο όπως εμείς(αν και το πιο πιθανό είναι να κοιμάσαι στον ελεύθερο χρόνο σου όπως η πλειοψηφία). Το φαγητό είναι σαβούρα οπότε προετοιμάσου.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ζωή και κότα περνάτε.... γυμναστήρια, ύπνος στον ελεύθερο χρόνο, σαβούρωμα σε φαγητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις