4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Λιγο περιεργη ερωτηση με (ισως) ευκολη απαντηση. Σε σχεση με περσυ τετοια εποχη εχω παρει 4 κιλα.Υπαρχει περιπτωση το μεγαλυτερο μερος απο αυτα να ειναι λιπος οταν εχω βελτιωσει σε σχεση με περσυ επιδοσεις?
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και που μπορει να οφειλεται?Στην καλυτερη τεχνικη, στο οτι δεν ειχα πιασει το max μου ετσι κι αλλιως?
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και που μπορει να οφειλεται?Στην καλυτερη τεχνικη, στο οτι δεν ειχα πιασει το max μου ετσι κι αλλιως? Μέτρα το % bf αν μπορείς. Αλλά αφού λες ότι έχεις βελτιώσει τις επιδόσεις σου μην σε φοβίζει το ότι πήρες κιλά.
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και που μπορει να οφειλεται?Στην καλυτερη τεχνικη, στο οτι δεν ειχα πιασει το max μου ετσι κι αλλιως? στο τι χλαπακιάζεις
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν χλαπακιαζω χαζομαρες (που δεν χλαπακιαζω) λογικα δεν θα επηρεαζονται αρνητικα και οι αποδοσεις?
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν χλαπακιαζω χαζομαρες (που δεν χλαπακιαζω) λογικα δεν θα επηρεαζονται αρνητικα και οι αποδοσεις? Δώσε τίποτα info. Ύψος,ηλικία,βάρος, κλπ. Τι είδους γυμναστική κάνεις?
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1,75-35-75. Εδω και 2 χρονια σχεδον εχω σταματησει τα βαρη και κανω bodyweight προγραμματα... Pushups,pullups,squats,burpees κτλ.
Mikeasdf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ηθελα να ερθω παιδες αλλα σημερα απο τις 10 ημουν στους δρομους (κουρεμα, σουπερ μαρκετ, συμμαζεμα) και δε γινοταν να σας προλαβω. Νομιζα θα πηγαινατε μεσημερακι (3-4) οποτε λεω θα σας προλαβω, αλλα πηγατε νωριτερα.Δεν πειραζει, ελπιζω να επαναληφθει 1
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1,75-35-75. Εδω και 2 χρονια σχεδον εχω σταματησει τα βαρη και κανω bodyweight προγραμματα... Pushups,pullups,squats,burpees κτλ. Στα νούμερα φυσιολογικό βάρος έχεις. Προσέχεις κιόλας λες να μην τρως σαβουρες. Αλλά όπως είπα πριν αφού έχεις δει βελτίωση clain που πήρες βάρος.
alex_000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1,75-35-75. Εδω και 2 χρονια σχεδον εχω σταματησει τα βαρη και κανω bodyweight προγραμματα... Pushups,pullups,squats,burpees κτλ. Πολύ δύσκολα 4 κιλά χωρίς έξτρα λίπος με bodyweight φιλε, σε κιλά ύψους. Και 2 / 2 να είναι πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημενος 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1,75-35-75. Εδω και 2 χρονια σχεδον εχω σταματησει τα βαρη και κανω bodyweight προγραμματα... Pushups,pullups,squats,burpees κτλ. Τα bodyweight προγραμματα ειναι πολυ καλα για να εισαι fit,ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ξεκινα με αντιστασεις[δηλαδη κιλα που να σε πιανουν].Αλλιως ολοι θα εκαναν pushups σπιτι και θα γινοντουσαν κτηνοι., Αυτο το παλικαρι κερδισε το crossfit διαγωνισμο.Αν τον δει κανας γυμναστηριακος θα γελαει. 1
bosei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Λιγο περιεργη ερωτηση με (ισως) ευκολη απαντηση. Σε σχεση με περσυ τετοια εποχη εχω παρει 4 κιλα.Υπαρχει περιπτωση το μεγαλυτερο μερος απο αυτα να ειναι λιπος οταν εχω βελτιωσει σε σχεση με περσυ επιδοσεις? Γίνεται. Η αύξηση δύναμης οφείλεται και στην αύξηση μυικής μάζας αλλά και λόγω neural adaptations, να γίνεσαι δηλαδή πιό efficient στις κινήσεις. Τώρα στην περίπτωσή σου δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι ισχύει. Όπως λέει ο Άλεξ, λόγω bodyweight αμφιβάλω αν max-αρες τις πιθανότητες που είχες να βάλεις όσο πιό πολλούς μυς μπορούσες 3
thomasG4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1,75-35-75. Εδω και 2 χρονια σχεδον εχω σταματησει τα βαρη και κανω bodyweight προγραμματα... Pushups,pullups,squats,burpees κτλ. Κάνεις progressions σε πιο δύσκολες ασκήσεις ή απλά αυξάνεις τον αριθμό των επαναλήψεων στην ίδια άσκηση; Αν απάντηση σου είναι το δεύτερο τότε μάλλον λίπος είναι γιατί όταν αυξάνεις τις επαναλήψεις δεν επιτυγχάνεις υπερτροφία του μυ, αλλά μόνο να γίνεσαι καλύτερος στη συγκεκριμένη άσκηση.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα τα κονε καποτε να παρω ασπραδι αυγου σε σκονη και γαλα, οπως αυτα που χρησιμοποιουν στα ζαχοραπλαστεια. Παιρνει τηλεφωνο ο ζαχαροπλαστης στον προμηθευτη, φιλοι εν τω μεταξυ, του λεει αν ειναι για γλυκα παρε, αν ειναι για σενα μακρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις