Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
Ο χρήστης revolver1990 είπε:
Κοιτάξτε και αυτήν όσοι ενδιαφέρεστε αν και ξεφεύγει σε τιμή.
http://www.amazon.co...a/dp/B008IC0Z8Y
καλο πραμα
ισος ειναι κ η επομενη που θα παρω 

Please ...οχι muscle tech...Ουτε οι αμερικανοι δεν την παιρνουν..Η χειροτερη εταιρεια ΣΕ ΟΛΑ τα συμπληρωματα μακραν
Δημοσ.

Να στοχεύω σε 25; ΟΚ, εύκολο.

Τα λιπαρά ειναι ενα θέμα, ναι. Γενικά με τη διατροφή ακόμη ψάχνω την κατάλληλη φόρμουλα. Κάτι κάνω λάθος αφού είμαι τρεις βδομάδες σε cut, την 1η έβαλα 100γρ, την 2η αλλα 200 και αύριο που θα μετρηθω για την 3ή φοβάμαι ότι πάλι θα δω αύξηση. Ούτε στον όγκο δεν έβαζα τοςο σταθερά :)

Θα το βρω, που θα μου παει.

Ε μείωσε θερμίδες ρε συ. Πάντως εφόσον κάνεις κυκλικό bulk/cut τότε το θεωρώ αναγκαίο να μετράς macros γιατί δεν είναι ότι έχεις και πολύ καιρό στην διαθεσή σου για να δεις πως πάει το πράγμα. Ήδη τώρα έχασες 3 εβδομάδες. 

• Like 1
Δημοσ.

.....Αποδυτήρια Νο 2.

Γύρω στα 100 κιλά ο καθένας. Κατεβάζουν πρωτείνη με το φτιάρι αντί για σκουπάκι.

Τσαμπέ λένε όρος γάλακτος από ζαχαροπλαστείο αντί για συσκευασμένη whey κ.λ.π

Τι κόλπα είναι αυτά ;;;;

Δημοσ.

.....Αποδυτήρια Νο 2.

Γύρω στα 100 κιλά ο καθένας. Κατεβάζουν πρωτείνη με το φτιάρι αντί για σκουπάκι.

Τσαμπέ λένε όρος γάλακτος από ζαχαροπλαστείο αντί για συσκευασμένη whey κ.λ.π

Τι κόλπα είναι αυτά ;;;;

ο κάθε βλάκας τη βλακεία του.... εγώ δεν θα έπαιρνα τπτ τέτοιο μη ελεγμένο. Καλύτερα πάρα ασπράδια και φάε μεταπροπονητικά 

Δημοσ.

1ον: Ο Άλεξ είναι και γαμώ τα παιδιά (και η Δήμητρα είναι αλλά αυτό το ξέρουμε από καιρό). Εν τω μεταξύ έχει αυτή την αγριόφατσα στο άβαταρ αλλά από κοντά είναι εγκάρδιος και χαμογελαστός. Και απαιτητικός βέβαια αλλά έτσι πρέπει. Μου θύμισε πώς είμαι εγώ δάσκαλος κι είχε φάση που ξανάγινα μαθητής.

2ον. Γιατί δεν ήρθες ρε συ Mike; Έχασες.

3ον. Με προβλημάτισε ο άτιμος. Κάνουμε failure σε κάθε άσκηση λέει, ΟΚ, μέχρι failure. Κάνουμε την 1η, όλα καλά. Κάνουμε την 2η, το ίδιο. Με βλέπει που είμαι τριαλαλί τριαλαλό και την ψιλιάζετε ότι έχω λάθος mentality. Στην επόμενη κάθεται δίπλα και με παρακολουθεί. Φτάνω failure πάω να σταματήσω, έχεις κι άλλο με λέει. Συνεχίζω, βγάζω άλλες 5 (!!) επαναλήψεις. Ούτε μία ούτε δύο, άλλες πέντε. Κι ίσως να είχα και κάτι ψιλά ακόμα. ΟΚ, τώρα κατάλαβα ακριβώς τι πάει να πει failure.

Επίσης, το φωνάζει εδώ και καιρό πώς άλλο το γυμναστήριο κι άλλο το σπίτι κι αυτός ήταν ο κύριος λόγος (ότι μαλακίζομαι στα failure δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ήταν μπόνους) που πήγα σήμερα να κάνω προπόνηση. Απόλυτο δίκιο έχει. Στο σπίτι φτάνω στο 30-70% της απόδοσης που μπορώ να έχω στο γυμναστήριο, ειδικά στα μηχανήματα.

Μια δοκιμή θα σας πείσει που λέει και η διαφήμιση, εμένα με έπεισε πάντως. Πλέον κάθε Σαββάτο θα πηγαίνω στο γυμναστήριο της Δήμητρας και θα προσπαθήσω να το βολέψω να πηγαίνω και 2 φορές μεσοβδόμαδα στο γυμναστήριο στο διπλανό χωριό. Αλλά και να μην τα καταφέρω, η προπόνηση στο σπίτι δε θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Υ.Γ. Πονάω. Στα πόδια. :)

• Like 7
Δημοσ.

Fail= δεν σταματάς αν δεν δακρύσει το μάτι από το επερχόμενο "εγκεφαλικό"
Το γυμναστήριο της Δήμητρας δεν είναι τυχαίο που αναφέρεται ως ναός. Όχι μόνο της πληθώρας οργάνων αλλά κυρίως του ότι φεύγεις γονυπετής !!! 

Πραγματικά, σε θαυμάζω που κατάφερες να οδηγήσεις! 
Φαντάσου κιόλας να 'χες κανονικότητα σε ένταση και στα διαλείμματα ... 

Ευχαριστούμε Άλεξ, μοναδική εμπειρία να γυμνάζεσαι και παράλληλα να διδάσκεσαι/μαθαίνεις! 

Ήταν να έρθει και ο mikes? Έχασε !!! 

• Like 5
Δημοσ.

Χάρηκα που τα είπαμε μάγκες και κάναμε μια ωραια προπονησουλα (ήθελε λίγο παραπάνω αλλά δεν είχαμε χρονο). Δεν ήρθα να "διδάξω" κανένα φυσικά, απλά ήθελα να σας δείξω την δικη μου οπτική γωνία στο θέμα προπόνηση, και από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει τα όρια του και τον εαυτό του και ας κανει οτι νομιζει.

Γιάννη χαίρομαι πολύ που πειστικες και αποφάσισες να πας γυναστηριο έστω και μια φορά την ευδομαδα, θα κάνει πολυ μεγάλη διαφορά, οι παραπάνω θερμίδες που θα τρως δεν θα γίνονται λιπος. Με 4 φορές την ευδομαδα προπόνηση σαν την σημερινή το σώμα θα αρπάξει όπως δεν φαντάζεσαι. Σήμερα ότι είχες το έδωσες μπράβο!

Η Δημήτρα ειλικρινά με εντυπωσίασε με την φοβερή τεχνική της σε όλες τις ασκήσεις και με το πείσμα της. Ειλικρινά το λέει η καρδιά σου, και αν προπονείσαι μόνη σου όπως σήμερα τα νατουραλ όρια σου θα τα χτυπήσεις σίγουρα στο μέλλον.

• Like 3
Δημοσ.

Για μένα dymatiz είναι από τις καλύτερες. Τίμια σε γεύση διαλυτότητα και ποιότητα

Σε ενα πίνακα με μετρήσεις που είχε βγει στο ιντερνετ πριν κάτι χρόνια ήταν η χειρότερη.

Στις 75αρες π.χ. (πρωτεΐνες) είχαν βρει περιεκτικότητα 50 ή λιγότερο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...