Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ενα μερος απο το γυμναστηριο της σχολης ! 8 το πρωι

Τι διάτανο στο gold's gym σπουδάζεις?

Δημοσ.

τι σκατα ειναι αυτο?

και να ενημερωσω οτι εινα ιΔΩΡΕΑΝ :D

Τα γνωστά gold's gym που πήγαινε και ο Arnold. Πολύ ωραίο φαίνεται πάντως. Και δωρεάν. QQ

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ΜΟΝΟ το ονομα.Η κυρια διαφορα ειναι μονο οτι οι αλλες που αναφερεις συνηθως εχουν και ενα ποσοστο isolate πρωτεινης μεσα ενω του prozis αυτη που λεμε οχι.

Αυτο φυσικα αφου δεν ειμαι αθλητησουτε του στιβου ουτε της κολυμβησης δεν με αφορα .

Αυτό δηλαδή που αυξάνει την τιμή είναι το ποσοστό isolate πρωτείνης που περιέχει το κάθε σκεύασμα; Όσο περισσότερο τόσο πιο ακριβή;

Και τι ακριβώς προσφέρει σε σχέση με αυτές που δεν το έχουν ή το έχουν λιγότερο;

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό δηλαδή που αυξάνει την τιμή είναι το ποσοστό isolate πρωτείνης που περιέχει το κάθε σκεύασμα; Όσο περισσότερο τόσο πιο ακριβή;

Και τι ακριβώς προσφέρει σε σχέση με αυτές που δεν το έχουν ή το έχουν λιγότερο;

οσο πιο καθαρη ειναι τοσο πιο ακριβη προσφερει απλα πρωτεινη χωρις υδατανθρακες ζαχαρες κτλ

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση το εαν θα ειναι η πρωτεινη conentrate η isolate με το ποσοστο του υδατανθρακα και της ζαχαρης.Αυτο για τον σπεκτ. Γιαννη καπως ετσι παει ναι.Πχ μια dymatize elite που ειναι blend concentrate και isolate πρωτεινη εχει γυρω στα 50-55€ τα δυο κιλα.Η 100% isolate που βγαζει εχουν τα δυο κιλα γυρω στα 80€.Η διαφορα τους ειναι μονο στο ποσο γρηγορα την αποροφα ο οργανισμος.Ενας αθλητης στιβου πχ θελει να πιει την πρωτεινη του και στο καπακι να μπορει να τρεξει και ο οργανισμος να την αποροφηση σε 10 λεπτα το πολυ.Για εναν αθλητη bb του ειναι απλα αχρηστη αφου και με την concentrate σε μιση ωριτσα εχεις κανει την δουλεια σου.

• Moderators
Δημοσ.

για την ακριβεια ειναι και τα δυο

http://www.builtlean.com/2013/05/14/whey-concentrate-vs-isolate-whats-the-difference/

Concentrate contains varying amounts of fat and carbohydrates in the form of lactose.

Whey isolates, and particularly hydrolysates, are more rapidly absorbed than concentrates and create a more profound insulin response

Δημοσ.

Μλκ bosei τους έκαψες κι όλοι απαντάνε με άρθρα πια. Είσαι κακή επιρροή :-)

Μου φαίνεται ότι θα λύσω το γόρδιο δεσμό όπως ο Μ. Αλέξανδρος, κόβοντας τον. Δε θα παραγγείλω καμία και θα αντικαταστήσω τα 20γρ πρωτεΐνης που θα μου έδινε το σκουπ με 70γρ κασέρι light. Το βρίσκω πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι θα λύσω το γόρδιο δεσμό όπως ο Μ. Αλέξανδρος, κόβοντας τον. Δε θα παραγγείλω καμία και θα αντικαταστήσω τα 20γρ πρωτεΐνης που θα μου έδινε το σκουπ με 70γρ κασέρι light. Το βρίσκω πιο αξιόπιστο.

και τα λιπαρα...;

Δημοσ.

Σταμάτα, μην τους αποθαρρύνεις :-D

Approved από εμένα. Εγώ θα στόχευα σε λίγο υψηλότερη πρωτεΐνη (καμιά 25αριά) για 'να μαι σίγουρος ότι max-άρω την πρωτεϊνοσύνθεση. Για τα λιπαρά που σωστά λέει ο papakitou αν μετράς macros είναι εύκολο να κάνεις τα κατάλληλα adjustments. Διαφορετικά, τελείως μπακάλικα, μείωσε μία πηγή λιπαρών από την διατροφή σου.

Δημοσ.

Να στοχεύω σε 25; ΟΚ, εύκολο.

Τα λιπαρά ειναι ενα θέμα, ναι. Γενικά με τη διατροφή ακόμη ψάχνω την κατάλληλη φόρμουλα. Κάτι κάνω λάθος αφού είμαι τρεις βδομάδες σε cut, την 1η έβαλα 100γρ, την 2η αλλα 200 και αύριο που θα μετρηθω για την 3ή φοβάμαι ότι πάλι θα δω αύξηση. Ούτε στον όγκο δεν έβαζα τοςο σταθερά :)

Θα το βρω, που θα μου παει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...