TEOKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θέμα.. Ποιά είναι η άποψη σας για τις κρέμες μωρών πχ. Μπισκοτόκρεμα, σε περιόδο όγκου; Μιας και σε ανεβάζουν σε θερμίδες και είναι και θρεπτικές. Νομίζω ότι είναι Τίγκα στην ζάχαρη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θέμα.. Ποιά είναι η άποψη σας για τις κρέμες μωρών πχ. Μπισκοτόκρεμα, σε περιόδο όγκου; Μιας και σε ανεβάζουν σε θερμίδες και είναι και θρεπτικές. ειναι θρεπτικες αλλα εχουν τιγκα θερμιδες! σε περιοδο ογκου καλες ειναι
Skylined Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τραυμάτισα ένα μυ στην άνω πλάτη, αργεί να γίνει τελείως καλά δε μπορώ να περιμένω άλλο. Έχει κανείς ασκήσεις να προτείνει για χέρια, στήθος, άνω πλάτη μέχρι να θεραπευτεί πλήρως ο μύς; Κάμψεις, έλξεις, dips δεν κάνουν τα δοκίμασα, αυτά έκανα πριν τον τραυματισμό. Καμία σούστα ίσως ή κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 τι εννοεις τον τραυματισες?
Expertr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Από τιμή είναι σούπερ. Από ποιότητα τι λέει; Δίνει τα 20γρ πρωτείνης ανά δοσολογία; Μην παρεις prozi, παρε καλυτερα αλευρι... Μην τσιγκουνευεσαι τα λεφτα για πραγματα που θα βαλεις στο σωμα σου. Το prozis ειναι το μεγαλυτερο ευρωπαικο site με ΤΡΕΛΕΣ πωλησεις ανα λιγα λεπτα. Εαν η πρωτεινη του δεν εδινε τις σωστες αναλογιες που αναγραφει σιγουρα θα ειχαν βρεθει πολλες γνωστες εταιριες της αγορας που τους εχει μειωσει τα κερδη τους να την καταγγειλουν αργα η γρηγορα. Τωρα ειναι ηδη στην αγορα μπολικα χρονια και ολο ανανεωνεται. Προσωπικα προτιμω την φυσικη γευση που ναι ειναι σαν αλευρι. Αλλα δεν εχει μεσα οτι ηλιθιο συντηρητικο και προσθετα χρειαζεται μια πρωτεινη με γευση. Επισης κανονας ειναι πως οσο πιο αγευστη ειναι μια πρωτεινη τοσο και πιο καθαρη θα ειναι σε σχεση με μια που ειναι σαν lacta.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γκούγκλαρα το γανόδερμα γιατί δε το χα ξανακούσει και με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω Αφρόλουτρο γανόδερμα λέει ΟΚ....
snow22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θέμα.. Ποιά είναι η άποψη σας για τις κρέμες μωρών πχ. Μπισκοτόκρεμα, σε περιόδο όγκου; Μιας και σε ανεβάζουν σε θερμίδες και είναι και θρεπτικές. Ε άμα θες να ανέβεις γρήγορα είναι οκ Προτιμότερο θα ήταν να βάλεις λίγο γάλα μια κουταλιά κόφτη του γλυκού κακάο μισό σκουπ πρωτεΐνης 50γρ βρώμης και μια μπανάνα...στο μίξερ και μετά ψυγείο Δεν είναι σαν την κρέμα αλλά είναι πολύ προτιμερο όσο αναφορά τα θρεπτικά συστατικά Το τρώω καμιά ώρα πριν την προπόνηση μαζί με με ένα ασπράδι και ένα ολόκληρο αυγό Εγώ βάζω πολύ γάλα και είναι σαν ρόφημα...άμα θες να έχει την υφή της κρέμας βάλε λίγο γάλα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2015 από kostas.mouts4
Skylined Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 τι εννοεις τον τραυματισες? Νιώθω σα να τραβήχτηκε κάτι ακριβώς δίπλα από την δεξιά ωμοπλάτη, προς τα αριστερά, προς τη μεριά της σπονδυλικής στήλης δηλαδή. Το είχα ξαναπάθει και πέρισυ και έπρεπε να περιμένω 3 μήνες πριν ξαναρχίσω γυμναστική. Δεν ξέρω αν είναι από body weight γυμναστική ή ασκήσεις ευλιγισίας, θα πάω στο γιατρό, αλλά όπως και να 'χει θέλω να συνεχίσω γυμναστική χεριών, στήθους, πλάτης
yannis27gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 @skylined: χρειαζεσαι φαρμακα για να φυγει πιο γρηγορα ο τραυματισμος. Πανε σε ορθοπαιδικο. @expert: Η πρωτεινη που προτεινες ειναι σε εξαιρετικη τιμη. Ειναι ομως αξιολογη; δινει δηλαδη τα 20γρ πρωτεινης ανα δοσολογια που ισχυριζεται;
Skylined Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 yannis27gr θα πάω σε γιατρό. Εν το μεταξύ, υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που μπορώ να κάνω;
Expertr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 @expert: Η πρωτεινη που προτεινες ειναι σε εξαιρετικη τιμη. Ειναι ομως αξιολογη; δινει δηλαδη τα 20γρ πρωτεινης ανα δοσολογια που ισχυριζεται; Σου απαντησα πιο πανω. Για καμια δεν μπορεις να ξερεις το εαν εχει οντως 20 η 19 η 15 πχ... κρινεις απο το ποσο γνωστη ειναι και εαν εχουν ακουστει κακες φημες. Ετσι λοιπον απο χιλιαδες σχολια και απο καμια μεχρι στιγμης καταγγελια προτιμω να δινω τα λεφτα μου σε αυτην παρα σε οποιαδηποτε αλλη με διπλασια και τριπλασια τιμη.
yannis27gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 yannis27gr θα πάω σε γιατρό. Εν το μεταξύ, υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που μπορώ να κάνω; Όχι γιατί μπορεί να το κανεις χειρότερα. Έχεις φλεγμονή ´η θλάση και χρειάζεται ξεκούραση και περίθαλψη. Με τα φάρμακα θα μαλακώσει ο πόνος και θα μπορείς να γυμνάζεσαι κανονικά -αν δεν ειναι σοβαρή η ζημιά. Expert, ειναι λογικό αυτό που λες. Απλά μου κάνει εντύπωση η τεράστια απόκλιση στις τιμές ενός κατα τα αλλα παρόμοιου προϊόντος. Δηλαδή αυτή που έχει διπλάσια και τριπλάσια τιμή έχει απλά καλύτερο μάρκετινγκ;
Papakitou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν παει ακριβως ετσι.. Δηλαδη δεν μπορεις να πεις οτι η κορυφαια που για μενα ειναι η Gold standard της ON ειναι ακριβη επειδη ειναι ονομα.. Αλλα σχετικα με αυτη που συζητατε της prozis, σχεδον οσα εχω διαβασει λενε οτι ειναι σχεδον σαν αμμος.. Απο value for money θα επαιρνα impact whey της myprotein, ή της theproteinworks που εχουν αποδειξει οτι ειναι πολυ καλες.. 1
Expertr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ο χρήστης Skylined είπε:yannis27gr θα πάω σε γιατρό. Εν το μεταξύ, υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που μπορώ να κάνω; Όχι γιατί μπορεί να το κανεις χειρότερα. Έχεις φλεγμονή ´η θλάση και χρειάζεται ξεκούραση και περίθαλψη. Με τα φάρμακα θα μαλακώσει ο πόνος και θα μπορείς να γυμνάζεσαι κανονικά -αν δεν ειναι σοβαρή η ζημιά. Expert, ειναι λογικό αυτό που λες. Απλά μου κάνει εντύπωση η τεράστια απόκλιση στις τιμές ενός κατα τα αλλα παρόμοιου προϊόντος. Δηλαδή αυτή που έχει διπλάσια και τριπλάσια τιμή έχει απλά καλύτερο μάρκετινγκ; Οχι δεν ειναι ΜΟΝΟ το ονομα.Η κυρια διαφορα ειναι μονο οτι οι αλλες που αναφερεις συνηθως εχουν και ενα ποσοστο isolate πρωτεινης μεσα ενω του prozis αυτη που λεμε οχι.Αυτο φυσικα αφου δεν ειμαι αθλητησουτε του στιβου ουτε της κολυμβησης δεν με αφορα .Δεν παει ακριβως ετσι.. Δηλαδη δεν μπορεις να πεις οτι η κορυφαια που για μενα ειναι η Gold standard της ON ειναι ακριβη επειδη ειναι ονομα..Αλλα σχετικα με αυτη που συζητατε της prozis, σχεδον οσα εχω διαβασει λενε οτι ειναι σχεδον σαν αμμος..Απο value for money θα επαιρνα impact whey της myprotein, ή της theproteinworks που εχουν αποδειξει οτι ειναι πολυ καλες.. Εχεις δοκιμασει;Επισης βγαζει και με γευση cookies που ειναι ολοιδια με της dymatize .Εαν η γευση ειναι αυτο που σε απασχολει.Επειδη εμενα ομως με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο "γυμνη" απο συντηριτικα και προσθετα παιρνω την φυσικη γευση που αναφερεις σαν αμμο!
Papakitou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν την εχω δοκιμασει του prozis, οσο ψωνιζα απο κει επαιρνα την gold standard. Αλλα δεν αντιλεγω , αφου σου αρεσει εσενα που την πινεις καλως.. Πλεον πινω την isolate 90 της theproteinworks που ανεφερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις