Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα καλό,

απλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι ο καθένας πλέον θα κάνει κι ένα βιντεάκι έτσι για να γουστάρει

γιατί οχι άλλωστε...

?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

?

πες μου οτι είσαι εσύ...

α οχι εσυ είσαι τούμπανο, καλά δε θυμάμαι?

τέσπα, τιποτα ρε παιδί μου, (μην αρχίζουν παλι το κράξιμο) απλά αυτό που είπα... ότι για τα παντα όλα υπαρχουν βιντεο.. τιποτα το ιδιαίτερο δε λέω

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι, κατά 90% θλάση θα είναι, βγαίνουν σε πολλούς βαθμούς. (από απλό τράβηγμα μέχρι να μελανιάζει ο μυς). Φυσικά να πας να το κοιτάξεις

Αν ο πόνος είναι αριστερά η δεξιά και όχι στην μέση μη φοβάσαι τίποτα.. είναι μυικό και θα περάσει. Αν είναι ακριβώς στην μέση η πάνω στην σπονδυλική μπορεί να είναι χειρότερα. 

Ειναι στο αριστερο πλευρο ,καμια σχεση με μεση .

Σωκράτη Όταν σε έπιασε εννοιωσες σαν να σε χτύπησε κάποιο νεύρο?

Οχι,Μετα αρχισε να ποναει,μετα απο καμια ωρα απο την προπονηση

Δημοσ.

Από τιμή είναι σούπερ. Από ποιότητα τι λέει; Δίνει τα 20γρ πρωτείνης ανά δοσολογία; 

Μην παρεις prozi, παρε καλυτερα αλευρι... Μην τσιγκουνευεσαι τα λεφτα για πραγματα που θα βαλεις στο σωμα σου.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτή τη σακούλα των 5kg; Ο Τζον μερικές σελίδες πριν έγραψε ότι αξίζει. Αν μπορεί να το επιβεβαιώσετε, μην πάρω αλεύρι όπως λέει ο φίλος άνωθεν.

αυτή θυμάμαι να την έχει πάρει ο Σπεκτ 

• Moderators
Δημοσ.

ναι την εχω ! νταξει η διαλυτοτητα της δεν ειναι και η καλυτερη αλλα ειναι vfm σιγουρα! σιγουρα εχω δοκιμασει καλυερες πχ dymatize αλλα κακη δεν ειναι

• Moderators
Δημοσ.

προπονηση? εγω μεσα αν βρουμε μερα! 22-25 (25 πρωι θα μαι αθηνα) θα μαι κερκυρα και 28 εχω τατουαζ οποτε τις υπολοιπες νο προμπλεμ

Δημοσ.

χαχα καλό,

απλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι ο καθένας πλέον θα κάνει κι ένα βιντεάκι έτσι για να γουστάρει

γιατί οχι άλλωστε...

Εμενα μου αρεσει οτι κρινουμε αμεσως χωρις να ξερουμε.

Επειδη τον ξερω, η δουλεια του βασιζεται στο evidence based training , το πιο σημαντικο δηλαδη. Οι γνωσεις του πολλες..

Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στη σελιδα του; Καλο θα σου κανει 

• Like 1
Δημοσ.

προπονηση? εγω μεσα αν βρουμε μερα! 22-25 (25 πρωι θα μαι αθηνα) θα μαι κερκυρα και 28 εχω τατουαζ οποτε τις υπολοιπες νο προμπλεμ

Οκ οπότε 25-28 μπορείς. Το σημαντικότερο είναι να κανονιστεί επιδρομή σε κανά φαγάδικο. 

Τώρα για gym ας πει ποιός είναι μέσα μπας και μας κάνει και το gym του γιατί εμένα ας πούμε δεν μας κάνει. 

Δημοσ.

Όσο κρυώνει ο καιρός τόσο πιο πολλούς τραυματισμούς θα έχει κάποιος που δεν δίνει μεγάλη σημασία στο ζέσταμα.

.......Στα αποδυτήρια βλέπεις ακούς τα πιο τρελά.

Τυπάκι πολύ αδύνατο που όταν πάω το πρωί στις 7:30 αυτός έχει ήδη τελειώσει,έχει κάνει το μπανάκι του και φορέσει το κουστούμι του για να πάει στην δουλειά τρώει βρεφικές τροφές για να παχύνει.

Ένας άλλος τούμπανος γεμάτος τατουάζ τρώει γανόδερμα. Στην αρχή σκιάχτηκα μέχρι να καταλάβω ότι είναι ένα είδος μανιταριού.

Υπάρχει και ένας πιτσιρικάς τσεκαδόρος η πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί ,δεν έχω καταλάβει ακριβώς ,που το έχει πάρει προσωπικά τσαμπουκά με τα σκουός . Όταν είναι να κάνει πίνει πριν μπει ποστάν με red bull. Λέει ότι τον μπουστάρει απίστευτα.

Αυτο για το γανοδερμα το λεγαμε τις προαλλες στη σχολη.Ειναι καλο θρεπτικο αλλα αν τρως αρκετο σε κανει ζημια.

Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θέμα..

Ποιά είναι η άποψη σας για τις κρέμες μωρών πχ. Μπισκοτόκρεμα, σε περιόδο όγκου;

Μιας και σε ανεβάζουν σε θερμίδες και είναι και θρεπτικές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...