benign Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μπα ,όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω έπεσε χοντρή παντόφλα από την γυναίκα. Με είδε που κοίταγα στο ipad προσφορές,διάβασε τα πακέτα με κρεατίνες και αμινοξέα και φρίκαρε. Από το να έχω γκρίνια τέρμα τα συμπληρώματα για μένα. Έτσι και αλλιώς κόψαμε το τσιγάρο κάνα 3μηνο τώρα. 300 ευρώ κέρδος τον μήνα θα τα ΦΑΩ και θα το καταευχαριστηθώ Μην τρως μονο κρεατα,φαε και οσπρια και σαλατες.Το πολυ κρεας κανει κακο σε διαφορα επιπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εχω να φαω σαλατικα πολυ καιρο (εξαιρουνται 1-2 ντοματες κ μπροκολα το μηνα). Ποσος καιρος μου εχει απομεινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εχω να φαω σαλατικα πολυ καιρο (εξαιρουνται 1-2 ντοματες κ μπροκολα το μηνα). Ποσος καιρος μου εχει απομεινει? σε 5 ψοφάς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 But...but... BTW, ποτε θα κανετε προπονηση με αλεξ κλπ? i want in! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καληνύχτα πάω για υπνο (1:05) να δω πως θα βγάλω προπόνηση αύριο με 5:30 ώρες...Αύριο πρέπει να ξυπνήσω 6:30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κοιμησου καμια ωρα και πανε μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κοιμησου καμια ωρα και πανε μετα. Λες να μην το έκανα άμα μπορούσα..έχω μάθημα στις τέσσερις,οταν το τελειώσω πάω gym και μετά έχω πάλι διάβασμα γτ γράφω την Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κοιμησου στο μαθημα Kidding, απλα μην το παρακανεις τοτε στο γυμναστηριο, μεινε σε comfort zone οπως ελεγε η δημητρα πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σιγουρα? Τοτε θα το κοιταξω. αμα σε ενδαιφερει παιρνω 4κιλες απο το proteinworks, που καρασυμφερει. και μονο καλα λογια εχω να πω για αυτη την πρωτεινη.. 90αρα.. isolate παιρνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εχω να φαω σαλατικα πολυ καιρο (εξαιρουνται 1-2 ντοματες κ μπροκολα το μηνα). Ποσος καιρος μου εχει απομεινει? Κανα χυμούλη πίνεις τουλάχιστο?? :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Οχι, ουτε απο αυτο.Αλλα τρωω πολλα φρουτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι καλά... Θυμήθηκα τώρα ένα γαμάτο χυμό που είχα πιει προ αμνημονεύτων -ούτε που θυμάμαι που/πότε ακριβώς- πάντως είχε και λαχανικό μέσα και ήταν τέλειος. Πωωω τι με θύμισες μεγάλη ζημιά με έκανες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Λαχανικο?? Τιποτα σπανακι οπως αυτα που δειχνουν στο τηλεμαρκετινγ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Link please Tι να σε πω, μιλάμε για τρελή φλασιά.. 15+ χρόνια πριν.. μπουσουλούσα λέμε Κάτι σε πορτοκαλί κουτί μου ήρθε τώρα που πήγα τόσα χρόνια πίσω αλλά πέραν αυτού ουδέν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τετοια ωρα τετοια λογια.. κουτουλαω απο τη νυστα, κανενας πιο παλιος που να το ξερει?? Καληνυχτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις