alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καθόλου πίσω δεν θα σε πάει. Ίσα ίσα καλό θα σου κανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει αυτες τις μερες καμμια καλη προσφορα για whey? Ειδα στο X-treme αλλα τιποτε το ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καθόλου πίσω δεν θα σε πάει. Ίσα ίσα καλό θα σου κανει νομίζω είναι μονόδρομος το να μείνω σε 12αρες με comfort zone και θα δώσω βαρύτητα στα διαλείμματα για την ένταση και όχι τόσο στο fail των κιλών. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δήμητρα και παραπάνω κάνε. 20 αρες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ζόρισμα, τρέξιμο, πίεση κακές ώρες ύπνου. γενικά λίγο άθλια μου πάει η βδομάδα και όπως φαίνεται κάπως έτσι θα κυλήσει... Στις προπονήσεις προφανώς θα μαι σα ζόμπι. Αν μειώσω κιλά και ανεβάσω επαναλήψεις θα φλερτάρω με comfort zone, πόσο πίσω θα με πάει;θα με κρατήσει σε στασιμότητα; Το μεσημεράκι έναν υπνάκο 1-2 ώρες στανταράκι αλλιως δε βγαινει προπονηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δήμητρα και παραπάνω κάνε. 20 αρες... άνετα. Κάτσε να ερθω το Σάββατο και θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 άνετα. Κάτσε να ερθω το Σάββατο και θα δεις. αυτό ήταν; ήρθε το τέλος μου; να κάνω 20αρες; έχει αποτέλεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει αυτες τις μερες καμμια καλη προσφορα για whey? Ειδα στο X-treme αλλα τιποτε το ιδιαιτερο. My protein φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ναι Δήμητρα. Έχουν και αυτές την χρησιμότητα τους. Ενεργοποιουν άλλους μηχανισμούς για υπερτροφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ναι Δήμητρα. Έχουν και αυτές την χρησιμότητα τους. Ενεργοποιουν άλλους μηχανισμούς για υπερτροφια και για πόσο καιρό μπορώ να κινούμε σε αυτό το εύρος των reps ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 άνετα. Κάτσε να ερθω το Σάββατο και θα δειςτε. Διόρθωση Μαλακίζομαι ελαφρώς με τη διατροφή, δεν ξέρω γιατί με επηρέασε η μουντίλα γαμώτο. Έλα να ανεβαίνουμε, έλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μπος σήμερα έκανα σκουοτ με μια κοπέλα (έκανε πιο πολλά κιλά απο μένα αν και Εγώ παίζω χαι ρεπς) και μάντεψε έβγαλε 6-7 παραπάνω στο σύνολο. Ήμουν πίσω της Και της έλεγα ΠάμεΜ τουλάχιστον άλλη μια μαζί έβγαζε δύο παραπάνω.Μετά μου έπιασε τη κουβέντα :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 και για πόσο καιρό μπορώ να κινούμε σε αυτό το εύρος των reps ? Θέλει προγραμματισμό. Δεν είναι ότι κάνεις μόνο αυτό για 4 βδομάδες ξέρω γω και τέλος αλλά το ενσωματώνεις στην κανονική σου προπόνηση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις. Αν σε ενδιαφέρει να γράψω τίποτα παραπάνω πες μου αλλιώς ας το γιατί νομίζω είναι λίγο πιό περίπλοκο. Μπος σήμερα έκανα σκουοτ με μια κοπέλα (έκανε πιο πολλά κιλά απο μένα αν και Εγώ παίζω χαι ρεπς) και μάντεψε έβγαλε 6-7 παραπάνω στο σύνολο. Ήμουν πίσω της Και της έλεγα ΠάμεΜ τουλάχιστον άλλη μια μαζί έβγαζε δύο παραπάνω.Μετά μου έπιασε τη κουβέντα :-P Τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά ρε...NOT. Τώρα που είπες που την βοήθαγες να γράψω για έναν σήμερα στο gym. Μου ζητάει βοήθεια στον πάγκο, ρωτάω πόσες reps ? Με λέει 6 με 8. Ο πούστης μία έβγαλε μόνος του χωρίς να ακουμπήσει στήθος εννοείται. Τις άλλες 5 εγώ. Εννοείται ότι μου ξαναζήτησε μετά με τα ίδια κιλά πάλι 6 reps και πάλι το ίδιο έγινε. Α επίσης κάτι που είδα σε αυτόν και έχω δει πολλούς να κάνουν στον πάγκο και το γράφω μπας και το κάνει κανείς εδώ. Όταν ζορίζεστε μην αφήνετε τα πόδια από το έδαφος λες και ξαπλώνετε. Τα πόδια πρέπει να είναι η βάση σας, από εκεί αρχίζει το force transfer και με αυτά κάτω είστε πιό δυνατοί, όχι το αντίθετο. Τέλος, μετά από 4 εβδομάδες που έπαιζα 1-3 reps δεν παλεύονται τώρα οι 8άρες. Σήμερα π.χ. ήταν να κάνω 3x8 με 75 κιλά πάγκο με παύση. Στο πρώτο έβγαλα 8. Στα άλλα σετ έβγαλα 7 και 6 reps επειδή δεν άντεχα το κάψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Bosei, θελω να μαθω! Αν μπορεις, ευχαριστως να ακουσω την αποψη/προταση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αυτη η πρωτεινη τι σας λεει; http://www.proteon.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%90%CE%BD%CE%B5%CF%82/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%90%CE%BD%CE%B7-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82/mammut-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%90%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-mrp-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%90%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-formel-90-protein-3000-gr-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82#.VnGnRSOgfqA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις