Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καθόλου πίσω δεν θα σε πάει. Ίσα ίσα καλό θα σου κανει

νομίζω είναι μονόδρομος το να μείνω σε 12αρες με comfort zone και θα δώσω βαρύτητα στα διαλείμματα για την ένταση και όχι τόσο στο fail των κιλών. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ζόρισμα, τρέξιμο, πίεση κακές ώρες ύπνου. γενικά λίγο άθλια μου πάει η βδομάδα και όπως φαίνεται κάπως έτσι θα κυλήσει... 

Στις προπονήσεις προφανώς θα μαι σα ζόμπι. 

Αν μειώσω κιλά και ανεβάσω επαναλήψεις θα φλερτάρω με comfort zone, πόσο πίσω θα με πάει;θα με κρατήσει σε στασιμότητα; 

Το μεσημεράκι έναν υπνάκο 1-2 ώρες στανταράκι αλλιως δε βγαινει προπονηση :P

Ναι Δήμητρα. Έχουν και αυτές την χρησιμότητα τους. Ενεργοποιουν άλλους μηχανισμούς για υπερτροφια

και για πόσο καιρό μπορώ να κινούμε σε αυτό το εύρος των reps ? 

άνετα. Κάτσε να ερθω το Σάββατο και θα δειςτε

Διόρθωση :)

Μαλακίζομαι ελαφρώς με τη διατροφή, δεν ξέρω γιατί με επηρέασε η μουντίλα γαμώτο. Έλα να ανεβαίνουμε, έλα!

• Like 1

• Moderators

Μπος σήμερα έκανα σκουοτ με μια κοπέλα (έκανε πιο πολλά κιλά απο μένα αν και Εγώ παίζω χαι ρεπς) και μάντεψε έβγαλε 6-7 παραπάνω στο σύνολο. Ήμουν πίσω της Και της έλεγα ΠάμεΜ τουλάχιστον άλλη μια μαζί έβγαζε δύο παραπάνω.Μετά μου έπιασε τη κουβέντα :-P

• Like 1

και για πόσο καιρό μπορώ να κινούμε σε αυτό το εύρος των reps ? 

Θέλει προγραμματισμό. Δεν είναι ότι κάνεις μόνο αυτό για 4 βδομάδες ξέρω γω και τέλος αλλά το ενσωματώνεις στην κανονική σου προπόνηση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις. Αν σε ενδιαφέρει να γράψω τίποτα παραπάνω πες μου αλλιώς ας το γιατί νομίζω είναι λίγο πιό περίπλοκο. 

Μπος σήμερα έκανα σκουοτ με μια κοπέλα (έκανε πιο πολλά κιλά απο μένα αν και Εγώ παίζω χαι ρεπς) και μάντεψε έβγαλε 6-7 παραπάνω στο σύνολο. Ήμουν πίσω της Και της έλεγα ΠάμεΜ τουλάχιστον άλλη μια μαζί έβγαζε δύο παραπάνω.Μετά μου έπιασε τη κουβέντα :-P

Τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά ρε...NOT.

Τώρα που είπες που την βοήθαγες να γράψω για έναν σήμερα στο gym. Μου ζητάει βοήθεια στον πάγκο, ρωτάω πόσες reps ? Με λέει 6 με 8. Ο πούστης μία έβγαλε μόνος του χωρίς να ακουμπήσει στήθος εννοείται. Τις άλλες 5 εγώ. Εννοείται ότι μου ξαναζήτησε μετά με τα ίδια κιλά πάλι 6 reps και πάλι το ίδιο έγινε.

Α επίσης κάτι που είδα σε αυτόν και έχω δει πολλούς να κάνουν στον πάγκο και το γράφω μπας και το κάνει κανείς εδώ. Όταν ζορίζεστε μην αφήνετε τα πόδια από το έδαφος λες και ξαπλώνετε. Τα πόδια πρέπει να είναι η βάση σας, από εκεί αρχίζει το force transfer και με αυτά κάτω είστε πιό δυνατοί, όχι το αντίθετο.

Τέλος, μετά από 4 εβδομάδες που έπαιζα 1-3 reps δεν παλεύονται τώρα οι 8άρες. Σήμερα π.χ. ήταν να κάνω 3x8 με 75 κιλά πάγκο με παύση. Στο πρώτο έβγαλα 8. Στα άλλα σετ έβγαλα 7 και 6 reps επειδή δεν άντεχα το κάψιμο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...