Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ναι ρε! εγω τωρα παιζω χαλαρα εκει στα 50-60 στην κωπηλατικη παραπανω δεν βαζω

κ εγώ μια απ τα ίδια , σε ασκήσεις που βλέπω οτι με χαλάνε φτάνω κ 25ρες reps 

αλλα κωπηλατική μπάρας δεν βλέπω το νόημα να βγάζω όλα μου τα set με κιλά ζεστάματος κ ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην συγκεκριμένη άσκηση , ζώνη + ραχιαίοι πριν απο αυτή μιας κ ειναι τελευταία άσκηση κ είναι μια χαρά. 

αυτό που μου λείπει είναι τα deadlift π μου αρέσουν σαν άσκηση αλλα δεν κάνω γιατι μου δημιουργούν ενόχληση 

Θυμάμαι έναν με πλάτη μισή απο τη δική μου να μου λέει πόσο σημαντικά είναι τα dl για πλάτη και μέσα σε ένα χρόνο απο τότε πέταξε κήλη, πλάτη πάλι δεν έφτιαξε. Ο συγκεκριμένος έλεγε οτι η ζώνη είναι για τις γκόμενες και δεν φόραγε.

Ο ίδιος μου έλεγε και για τα squat οτι τα 110 kg είναι λίγα , έπαιζε 150+ και τα πόδια του δεν πλησίασαν ποτέ τα δικά μου. 

Οι ταρζανιές μόνο καλό δεν κάνουν , προσωπικά είδα αποτέλεσμα όταν σταμάτησα τις ταρζανιές κ δούλεψα reps + τεχνική , γιαυτό έχω να πονέσω απο τραυματισμό κάτι καιρούς αλλα είχα πρόοδο. Και ακούω κάτι 50ρηδες να λένε "οι νέοι σήμερα δεν βάζουν κιλά λες κ είναι γκόμενες"  

ναι του λέω , να βάλουμε "κιλά" να μετρήσουμε τις πούτσες μας κ μετά στην ηλικία σου να βογκάμε στο ζέσταμα λες κ μας γαμάνε . Κ μετά γίνομαι κακός   :-)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι η άσκηση που με τραβούσε άσχημα στη μέση. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα τεχνικής αλλά προσωπικά μένω μακριά της.

Μαλλον η τεχνικη ηταν.Μηπως εκανες πολυ swing μπρος-πισω στις επαναληψεις?

• Like 1

κοιμήθηκα πάνω στο γραφείο και τις σημειώσεις μου με αποτέλεσμα να ξυπνήσω με τρομερό πόνο στον αυχένα. 

πως την παλεύω; αυτοκτονώ τώρα;

Μπάνιο με counterpain και voltaren.

Ο ίδιος μου έλεγε και για τα squat οτι τα 110 kg είναι λίγα , έπαιζε 150+ και τα πόδια του δεν πλησίασαν ποτέ τα δικά μου. 

Οι ταρζανιές μόνο καλό δεν κάνουν , προσωπικά είδα αποτέλεσμα όταν σταμάτησα τις ταρζανιές κ δούλεψα reps + τεχνική , γιαυτό έχω να πονέσω απο τραυματισμό κάτι καιρούς αλλα είχα πρόοδο. Και ακούω κάτι 50ρηδες να λένε "οι νέοι σήμερα δεν βάζουν κιλά λες κ είναι γκόμενες"  

ναι του λέω , να βάλουμε "κιλά" να μετρήσουμε τις πούτσες μας κ μετά στην ηλικία σου να βογκάμε στο ζέσταμα λες κ μας γαμάνε . Κ μετά γίνομαι κακός   :-)

AAAAAXAXAXAXAX να σαι καλά φίλε γέλασα.... πόσο μέσα έπεσες. Αυτό ακριβώς πέρασα και γω όσο πήγαινα γυμναστήριο, όχι από πενηντάρηδες μπορεί όμως τριαντάρηδες. Δεν υπάρχει λόγος να καταστραφούμε για το θεαθείναι, γυμναστική και βάρη είναι γι ατο καλό μας και μόνο, όταν το κάνεις για τους άλλους και πώς θα δείξεις κι αν ρίξει καμιά γκομενίτσα, άστο γάματο. Με εγχείρηση θα καταλήξεις.

Εγώ τα τελευταία 4 χρόνια δε πάω πια αλλά είχα αποκτήσει καλές βάσεις και κόμα δείχνω ΟΚ, δεν τρώω όλη μέρα γύρους και σοκολάτες και κάνω σωστή ζωή όχι μόνο καρέκλα και ξύσιμο. Ότι κάνεις, καλό είναι, σου αφήνει κάτι για το μέλλον. Τώρα θα ξανάρχιζα γυμναστήριο μόνο αν συνέτρεχε ειδιέτερος λόγος, μαλλον θα προτιμούσα πολεμικές τέχνες για τη δράση, παίζει μετά το καλοκαίρι αν καταλήξω με κάποια θέματα πού το πάω, να γραφτώ για τάι μποξ 4 φορές /εβδομάδα.

Τιτους Εγώ προσωπικά δεν το παίζω γνώστης αλλά όταν βλέπω κάποιο ου κάνει μια άσκηση όπως να'ναι δίνω μηχ συμβουλή αλλά μέχρι εκεί και αυτό Όχι πάντα εξαρτάται από το Π Πώς κόβω το άτομο

Ρε συ μακάρι να υπήρχαν γνώστες να με διορθώνουν θα είχα γλυτώσει μπόλικους μικροτραυματισμούς . Ακόμη αναρωτιέμαι μετά το τελευταίο fail με τον ώμο τι στο διάολο έκανα λάθος.

Στην κωπηλατική low row στο μηχάνημα για παράδειγμα, ενώ τα είχα άνετα τα κιλά τσιμπούσε η μέση. Νάναι καλά η γυμνάστρια που μου είπε " πάτα καλά τα πόδια κάτω και μην τα έχεις στον αέρα η στις μύτες" . Από τότε το ακολουθώ και βγαίνει η άσκηση αέρα.

Βασικά τον καταλαβαίνω τον δισταγμό των γυμναστών και οποιουδήποτε γνώστη να συμβουλέψει γιατί έχω πετύχει σε προσπάθειά τους να το κάνουν,να λαμβάνουν την απαξιωτική απάντηση " ξέρω-ξέρω " από διάφορους ξερόλες.

ηλεκτρική θερμοφόρα στο σημείο λέει; 

Δε ξέρω. Βασικά δεν αντέχω να έχω πηγές θερμότητας κοντά στο σώμα μου. Νιώθω άρρωστος όταν έχω κάτι που βγάζει ζέστη σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Η counterpain δε με ενοχλεί, γιατί δημιουργεί αίσθηση θερμότητας χωρίς να υπάρχει κάποια πηγή. Οπότε counterpain και μασάζ στο σημείο για μένα. (και υπομονή)

• Moderators

Ρε συ μακάρι να υπήρχαν γνώστες να με διορθώνουν θα είχα γλυτώσει μπόλικους μικροτραυματισμούς . Ακόμη αναρωτιέμαι μετά το τελευταίο fail με τον ώμο τι στο διάολο έκανα λάθος.

Στην κωπηλατική low row στο μηχάνημα για παράδειγμα, ενώ τα είχα άνετα τα κιλά τσιμπούσε η μέση. Νάναι καλά η γυμνάστρια που μου είπε " πάτα καλά τα πόδια κάτω και μην τα έχεις στον αέρα η στις μύτες" . Από τότε το ακολουθώ και βγαίνει η άσκηση αέρα.

Βασικά τον καταλαβαίνω τον δισταγμό των γυμναστών και οποιουδήποτε γνώστη να συμβουλέψει γιατί έχω πετύχει σε προσπάθειά τους να το κάνουν,να λαμβάνουν την απαξιωτική απάντηση " ξέρω-ξέρω " από διάφορους ξερόλες.

ο γυμναστης ειναι δουλεια του να σε διορωθσει τωρα αν ο αλλος το παιζει γαματος αυτος θα τη φαει αλλα ο γυμναστης τουλαχιστον μια δυο φορες εχει υποχρεωσει να του το πει.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε γίνει το 1ο Street Workout Event στη Θεσσαλονίκη:

Δείτε στην περιγραφή τους νικητές μαζί με τα σκορ. Δυνατοί.

Το δεύτερο Street Workout Event θα γίνει κι αυτό Θεσσαλονίκη το ΣΚ. Όποιος θέλει να συμμετάσχει περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ήθελα να πάω να το δω, αλλά έχω δουλειά μέσα στο ΣΚ.

• Like 2

Μαλλον η τεχνικη ηταν.Μηπως εκανες πολυ swing μπρος-πισω στις επαναληψεις?

Μπορεί. Γυμνάζομαι μόνος και δεν έχω κάποιον να με δείξει και τα βίντεο/φορουμίστικες συμβουλές δε με βοηθάνε. Για τον ίδιο λόγο δεν κάνω deadlift.

Τώρα που παίζω με λάστιχα κάνω κωπηλατική καθιστός σε σκαμπό, seated low row νομίζω λέγεται. Μια χαρά ασκησούλα.

Αμα εχεις τον καταλληλο εξοπλισμο παντως (μπαρες ζωνες κλπ) μπορεις να το κανεις και μονος σου προσεκτικα μεχρι να παρεις τον αερα, no big deal και ειναι καλη ασκηση :-)

Ουσιαστικα ειναι σταθεροποιηση του κορμου, τα ποδια στο ανοιγμα των ωμων με ελαχιστα λυγισμενα γονατα, ορθη γωνια με το σωμα σου (στηθος εξω μεση μεσα) και σκεψου σαν να τραβας ενα σιδερο προς τα εσενα ενω καθεσαι (κωπηλατικη).Απλα μην κουνας καθολου τον κορμο σου, ουτε μπρος πισω ουτε πανω κατω.

Τα λαστιχα τι φαση ειναι? Πιανουν καλυτερα στις αρνητικες αποτι τα κιλα στα μηχανηματα του γυμναστηριου?

Τα λάστιχα δεν κάνουν τίποτα καλύτερο από τα ελεύθερα η τα μηχανήματα του γυμναστηρίου, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιείς σπίτι και βολεύουν 

• Like 1

Πολύ ζόρισμα, τρέξιμο, πίεση κακές ώρες ύπνου. γενικά λίγο άθλια μου πάει η βδομάδα και όπως φαίνεται κάπως έτσι θα κυλήσει... 

Στις προπονήσεις προφανώς θα μαι σα ζόμπι. 
Αν μειώσω κιλά και ανεβάσω επαναλήψεις θα φλερτάρω με comfort zone, πόσο πίσω θα με πάει;θα με κρατήσει σε στασιμότητα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...