Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 απλα λες οχι ευχαριστω δεν τρωω γλυκα και τελειωνεις! εγω λεω σε ολους οχι! παρεξηγηθουν η οχι δεν με νοιαζει!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλημερα.. Ε το φαγα ο κακομηρης. Για το καλο του γαμου αλλιως θα ετρωγε γερο ακυρο... Σημερα μπριζολες στον φουρνο... Πηγα σουπερ και εκανα ψωνια.. Γιαουρτι, καλαμποκι, γαλοπουλα, αγγουρια, μαρουλι, σαρδελες. Να δω ποσο θα αντεξουν. Αν μου τα φανε σε 3 μερες θα τους βαλω χερι. Θα κανω εναν προλογο σημερα για προυδοποιηση. Εχει ενα κικο γιαουρτι πληρες, σαλαμια κασερια, αν παρουβ απο τα δικα μου κατι δεν γιβεται σωστα. Α για τα κριτσινια τα πολυσπορα τι γνωμη εχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εγω γενικα αποφευγω ολα τα πραγματα απο τους φουρνους! γιουρτι να παιρνεις το Τοταλ 2%! ειναι το καλυτερο απο θρεπτικες αξιες!! αυτο που θα κανεις για τα φαγητα πες τους οτι οποιος θελει κατι τρωει αλλα φροντιζει να αντικατασταθει εγκαιρως ωστε να εχεις οταν θες εσυ να το φας! αν δεν μπορει να το αντικαταστασει απλα δεν το τρωει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αυτο λεω αλλα σχεδον ολες τι φορες δεν γινεται. Και οταν νευριαζω μου λενε αυριο θα παω να παρω.. Εγω ομως το θελω εκεινη την στιγμη μαμω.. Αυριο να το φας εσυ .. Αλλα και παλι δεν με ακουν... Σημερα ειναι η τελευταια προειδοποιηση αν με ξαναγραψουν. Θα τα πηγαινω στην γιαγια μου εκει δεν φευγει τιποτα αν δεν ρωτησεις... Το γιαουρτη ειναι 2% οχι τοταλ.. Πιο πολυ το βαζω στην σαλατα για να σπαει, μην βαζω βλακεις οπως μαγιονεζες κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εγω ειχα βαλει 1-2 φορες τις φωνες και ηρθαν στα ισια τους! εχω και την τυχη να εχουμε ψυγειο στον επανω οροφο για νερα και εξτρα πραγματα οποτε οτι θελω το καβατζωνω εκει ! αλλα εχουν συμμορφωθει οι δικοι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εν τω μεταξυ ειχα παρει μια χτυπιτη, δεν ειχε τοσο καλη γευση και δεν την αγγιζουν, αλλιως θα ηταν μακαριτης και αυτη. Μονο τις λιχουδιες.. Εχω κρακερ απλα και ολικης. Με χουν φαει ολα της ολικης και μου αφησανε τα απλα που τα αποφευγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 πρεπει να κανεις μια σοβαρη συζητηση και να τους εξηγησεις καποια πραγματα πιστευω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Σημερα θα σφιξω λιγο τα λουρια .. Θα τους πω και ας φανει τσιγκουνια οτι απο τα δικα μου πραγματα δεν αγγιζουν τιποτα και τελος...αλλιως ας πληρωνουν τα μισα... Και οποιος ειναι να θυμωσει ας θυμωσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αυτό το έθιμο, του να σε κερνάνε γλυκά με το ζόρι (και να παρεξηγούνται αν δεν φας) είναι πολύ εκνευριστικό. Μη ψαρώνεις με τέτοια! Θέλουν απλά το κακό σου! χα χα χα Πάρε ψυγείο και ντουλάπα με κλειδαριά...περισσότερο θα σου στοιχίσει να αγοράζεις συνέχεια και να στα τρώνε οι άλλοι Υπάρχει και με χρονοδιακόπτη για να αποφεύγονται οι πειρασμοί??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Με χρονοδιακοπτη, οχι. Βαλε απλα μια φωτο με το πως θα γινεις αν τα φας ολα αυτα και εισαι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 γιουρτι να παιρνεις το Τοταλ 2%! ειναι το καλυτερο απο θρεπτικες αξιες!! Τόσα γιαούρτια ρε παιδί μου και προτιμάς φάγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγώ που τρώω την βρώμη και τα καρύδια με γιαούρτι μόνο με αγελαδιτσα μπορώ να τα φάω. Με total και κάτι άλλα που δεν τα έχω πολύ-ψάξει δεν ανακατεύονται με τίποτα. Ειδικά η βρώμη γίνεται άθλια μέσα στο total. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αν βάλεις δημητριακά σε στραγγιστό γιαούρτι θέλει να προσθέσεις και λίγο γάλα για να το αραιώσεις κάπως (όχι να γίνει σούπα βεβαίως). Και φυσικά τώρα θέλω κολασμένα να φάω δημητριακά, δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγα. Δεεεε, δεεεεν ξεκινάει καλά το φθινόπωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πάλι για φαΐ μιλάτε κι έχει αρχίσει να εκνευριζεται ο dakon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Λες να ποστάρουμε και καμιά άσκηση για ξεκάρφωμα; =ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις