bosei Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Χαχα Spect αν δοκιμάσω αυτό που λες μάλλον σηκωτο θα με πάρουν. Ανάλογα gon το πως κάνεις την άσκηση. Εγώ έχω αρκετό lean forward οπότε το καταλαβαίνω. Άλλοι που είναι πιο upright δεν νιώθουν τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Χαχα Spect αν δοκιμάσω αυτό που λες μάλλον σηκωτο θα με πάρουν. Ανάλογα gon το πως κάνεις την άσκηση. Εγώ έχω αρκετό lean forward οπότε το καταλαβαίνω. Άλλοι που είναι πιο upright δεν νιώθουν τόσο ΟΚ. Κι εγώ στα full squats (χωρίς μπάρα πάντα) έχω αρκετό lean forward. Απλά ήθελα να δω αν κάνω κάτι λάθος. Τα πόδια μου μία φορά σίγουρα πιάνουν (χωρίς ενοχλήσεις σε γόνατα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καλα φαντασου οτι ριχνεις κιλα οποτε ειναι λιγο πιο ευκολο αλλα πχ επειδη τωρα αλλαξα παλι σε χαι ρεπς οταν κανω πλατη δεν την παλευω απο δικεφαλο και οχι απο πλατη. Αν και τωρα αρχιζω και το αεροβιο οποτε φτιαχνω και εκει αντοχη και μου φαινονται ολα πιο ευκολα στην ασκηση παρακατω ποια η διαφορα μεταξυ λαβης με παλαμες προς τα μεσα και λαβης με παλαμες προς τα εξω? Οταν οι παλαμες μου κοιτουσαν πανω ηταν πολυ πιο κουραστικη για δικεφαλο οπως το ενοιωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Χαχα Spect αν δοκιμάσω αυτό που λες μάλλον σηκωτο θα με πάρουν. Ανάλογα gon το πως κάνεις την άσκηση. Εγώ έχω αρκετό lean forward οπότε το καταλαβαίνω. Άλλοι που είναι πιο upright δεν νιώθουν τόσο low bar κανεις απο οτι καταλαβαινω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καλα φαντασου οτι ριχνεις κιλα οποτε ειναι λιγο πιο ευκολο αλλα πχ επειδη τωρα αλλαξα παλι σε χαι ρεπς οταν κανω πλατη δεν την παλευω απο δικεφαλο και οχι απο πλατη. Αν και τωρα αρχιζω και το αεροβιο οποτε φτιαχνω και εκει αντοχη και μου φαινονται ολα πιο ευκολα στην ασκηση παρακατω ποια η διαφορα μεταξυ λαβης με παλαμες προς τα μεσα και λαβης με παλαμες προς τα εξω? Οταν οι παλαμες μου κοιτουσαν πανω ηταν πολυ πιο κουραστικη για δικεφαλο οπως το ενοιωσα Στην κωπηλατική με παλάμες πάνω (underhand) λαβή, δουλεύει παραπάνω ο δικέφαλος επειδή μία από τις ενέργειες που έχει είναι να υπτιάζει το αντιβράχιο, να κοιτάνε πάνω δηλαδή οι παλάμες. Γι αυτό νιώθεις περισσότερο δικέφαλα. low bar κανεις απο οτι καταλαβαινω.. Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ok αυτο που φανταστηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 σε αυτή ^ σήμερα είχα βάλει 80kg και στις 8 reps κ στην επόμενη θα βάλω 90 αλλα νομίζω πως χρειάζομαι ιμάντες σιγά σιγά . Προσωπικά στη συγκεκριμένη πάω 20-15-12-10-8 και γενικα δουλεύω αρκετά reps πλέον και μάλιστα αν δω οτι μια μέρα δεν νοιώθω καλά κλπ δουλεύω reps με μεσαία κιλά.εντομεταξύ δεν ξανακάνω 1 ομάδα τη μέρα , ποτέ ξανά , έχω λίγο καιρό που το γύρισα σε split 2 ομάδες/day κ είναι πολύ καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν την κάνεις ανάποδα την πυραμίδα να βγάζει περισσότερο νόημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 σε αυτή ^ σήμερα είχα βάλει 80kg και στις 8 reps κ στην επόμενη θα βάλω 90 αλλα νομίζω πως χρειάζομαι ιμάντες σιγά σιγά . Προσωπικά στη συγκεκριμένη πάω 20-15-12-10-8 και γενικα δουλεύω αρκετά reps πλέον και μάλιστα αν δω οτι μια μέρα δεν νοιώθω καλά κλπ δουλεύω reps με μεσαία κιλά. εντομεταξύ δεν ξανακάνω 1 ομάδα τη μέρα , ποτέ ξανά , έχω λίγο καιρό που το γύρισα σε split 2 ομάδες/day κ είναι πολύ καλύτερα νικο και γω κατι τετοιες μαλακιες εκανα μερι που καποια στιγμη πρεπει να χα φορτωσει καμια 100 μπορει και παραπανω και σε μια επαναληψη ενοιωσα το νευρο στην πλατη νε με ξεσκιζει! 3 μερες δεν κουνιομουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν την κάνεις ανάποδα την πυραμίδα να βγάζει περισσότερο νόημα? οι 20/15 είναι ζέσταμα, δεν παίζω κιλά ούτε κάνω πυραμίδες , κρατάω τις reps μου το λιγότερο 8. ακόμα προσπαθώ να βρω τη δύναμη μου γιατι αυτούς τους μήνες λόγο δουλειάς κ προγράμματος προσπαθούσα μόνο να μην πέσω πολύ, ήταν σκατά φάση αλλα πέρασε , με 4-5 ώρες κακό ύπνο τη μέρα κ προπόνηση στο γρήγορο. Μεγάλο μείον η έλλειψη ύπνου νικο και γω κατι τετοιες μαλακιες εκανα μερι που καποια στιγμη πρεπει να χα φορτωσει καμια 100 μπορει και παραπανω και σε μια επαναληψη ενοιωσα το νευρο στην πλατη νε με ξεσκιζει! 3 μερες δεν κουνιομουν Τα 80kg δεν μου είναι πολλά , τα κάνω αργή εκτέλεση κ γενικά εδώ κ μήνες δούλεψα σωστή εκτέλεση και αρνητικές , δεν είχα δύναμη κ ενέργεια , τουλάχιστον δεν έπεσα πολύ σε θέμα δύναμης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από squats, νιώθετε να έχουν γυμναστεί και οι ραχιαίοι; Yep.Καμια φορα χανω και δυναμη στα squat αν την προηγουμενη μερα το παρακανω με τους ραχιαιους και ειναι πιασμενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 νικο και γω κατι τετοιες μαλακιες εκανα μερι που καποια στιγμη πρεπει να χα φορτωσει καμια 100 μπορει και παραπανω και σε μια επαναληψη ενοιωσα το νευρο στην πλατη νε με ξεσκιζει! 3 μερες δεν κουνιομουν Ο Μανος με κωπηλατική καταστράφηκε και έπαθε την δισκοκηλη. Προσοχή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ο Μανος με κωπηλατική καταστράφηκε και έπαθε την δισκοκηλη. Προσοχή. ναι ρε! εγω τωρα παιζω χαλαρα εκει στα 50-60 στην κωπηλατικη παραπανω δεν βαζω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 κοιμήθηκα πάνω στο γραφείο και τις σημειώσεις μου με αποτέλεσμα να ξυπνήσω με τρομερό πόνο στον αυχένα. πως την παλεύω; αυτοκτονώ τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 κοιμήθηκα πάνω στο γραφείο και τις σημειώσεις μου με αποτέλεσμα να ξυπνήσω με τρομερό πόνο στον αυχένα. πως την παλεύω; αυτοκτονώ τώρα; σταματας το διαβασμα! ξεκουραση και ζεστο μπανακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις