Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Τιτους Εγώ προσωπικά δεν το παίζω γνώστης αλλά όταν βλέπω κάποιο ου κάνει μια άσκηση όπως να'ναι δίνω μηχ συμβουλή αλλά μέχρι εκεί και αυτό Όχι πάντα εξαρτάται από το Π Πώς κόβω το άτομο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Από τέλη Οκτωβρίου ένιωθα ένα πόνο-κάψιμο στην περιοχή του δικεφάλου όταν έκανα έλξεις κ οποιαδήποτε παρεμφερή άσκηση (εμπροσθολέμιες πχ κλπ). Στην αρχή αδιαφόρησα γιατι είπα ότι θα είναι κάποιο πιάσιμο ρε παιδί μου, έριξα ένταση στις ασκήσεις στις οποίες με ενοχλούσε. Τέλος Νοεμβρίου πήγα σε ορθοπεδικό και μου είπε ότι έχω τενοντίτιδα στο πέταλο του ώμου (δεξί) κ μου έγραψε φυσικοθεραπείες. Έχω 3 βδομάδες σχεδόν να πάω γυμανστήριο (πάω καμια φορα για ποδια μονο). Το θεμα ειναι οτι απο οτι διαβαζω γενικα και οτι μου λεει η φυσικοθεραπευτρια αυτο δε γιατρεύεται ποτε 100% με την άποψη οτι θα ξαναβγει αμα "ζοριστώ".

εχει καποιος αποψη επι του θεματος? θα ηθελα γενικα συμβουλες με το πως να διαχειριστω τη "γυμναστική" μου απο δω και περα

Λοιπόν φίλε για να θεραπευτείς πρέπει πρώτα να διαγνωσθείς σωστά. Ο όρος τενοντίτιδα δεν υπάρχει καν πλέον στην σύγχρονη βιβλιογραφία. Έχει αντικατασταθεί με την λέξη τενοντοπάθεια. Η τενοντίτιδα υπονοεί φλεγμονή και κατευθύνει την θεραπεία στην διαχείριση αυτής (που δεν υπάρχει ή που ακόμα και να υπάρχει δεν είναι κακό πράγμα αλλά πολλές φορές ωφέλιμο).

With that being said δεν σου λέω ότι έχεις τενοντοπάθεια. Μπορεί και να έχεις μπορεί και να μην έχεις. Επίσης μπορεί να είναι όντως το στροφικό πέταλο μπορεί να είναι όμως και η μακρά κεφαλή του δικεφάλου. Το νόημα των παραπάνω είναι ότι πρέπει να γίνει σωστή διάγνωση. Συμβουλή μου είναι να πας σε κάποιο φυσιοθεραπευτήριο ιδιωτικό, ανεξάρτητο από εοπυυ γιατί πλέον δυστυχώς οι σωστοί επαγγελματίες δεν περιμένουν τα 5 ευρώ η πόσο δίνει ο εοπυυ τώρα για να κάνουν δουλειά.

Το πως θα διαχειριστείς το πρόβλημά σου το θεωρώ λάθος να στο πούμε εμείς από εδώ...τουλάχιστον εγώ. 

Αλήθεια Μπός, έχεις καμία άποψη περί των αμινοξέων που θέλω να φορτώσω (σκόνη-χάπες-λίκουιντ) πρίν-μετά-κατά την διάρκεια;

Αν έχεις ειλικρινά λεφτά όχι για πέταμα, αλλά να πεις οκ, δεν έγινε και κάτι που τα έδωσα, πάρε αμινοξέα σε σκόνη έτσι για να πεις ότι πήρες. Σε διαφορετική περίπτωση ας το.

• Like 1

Λοιπόν φίλε για να θεραπευτείς πρέπει πρώτα να διαγνωσθείς σωστά. Ο όρος τενοντίτιδα δεν υπάρχει καν πλέον στην σύγχρονη βιβλιογραφία. Έχει αντικατασταθεί με την λέξη τενοντοπάθεια. Η τενοντίτιδα υπονοεί φλεγμονή και κατευθύνει την θεραπεία στην διαχείριση αυτής (που δεν υπάρχει ή που ακόμα και να υπάρχει δεν είναι κακό πράγμα αλλά πολλές φορές ωφέλιμο).

With that being said δεν σου λέω ότι έχεις τενοντοπάθεια. Μπορεί και να έχεις μπορεί και να μην έχεις. Επίσης μπορεί να είναι όντως το στροφικό πέταλο μπορεί να είναι όμως και η μακρά κεφαλή του δικεφάλου. Το νόημα των παραπάνω είναι ότι πρέπει να γίνει σωστή διάγνωση. Συμβουλή μου είναι να πας σε κάποιο φυσιοθεραπευτήριο ιδιωτικό, ανεξάρτητο από εοπυυ γιατί πλέον δυστυχώς οι σωστοί επαγγελματίες δεν περιμένουν τα 5 ευρώ η πόσο δίνει ο εοπυυ τώρα για να κάνουν δουλειά.

Το πως θα διαχειριστείς το πρόβλημά σου το θεωρώ λάθος να στο πούμε εμείς από εδώ...τουλάχιστον εγώ. 

Αν έχεις ειλικρινά λεφτά όχι για πέταμα, αλλά να πεις οκ, δεν έγινε και κάτι που τα έδωσα, πάρε αμινοξέα σε σκόνη έτσι για να πεις ότι πήρες. Σε διαφορετική περίπτωση ας το.

Τενοντίτιδα στο πέταλο του ώμου(το χαρτί το έλεγε κάπως αλλιώς αλλα δεν το έχω μαζί μου), έτσι μου είπε ο γιατρός. Δε ζήτησα πώς να το "γιατρέψω" ρώτησα συμβουλές για μετά τη φυσικοθεραπεία, πώς να διαμορφώσω τη γυμναστική μου, και όταν λέω γυμναστική εννοώ τα βάρη , όχι αερόβιο πχ. Αυτό με τα ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια ισχύει δυστυχώς αλλά λεφτά δεν υπάρχουνε...οπότε βολευόμαστε με ότι έχουμε.

Τενοντίτιδα στο πέταλο του ώμου(το χαρτί το έλεγε κάπως αλλιώς αλλα δεν το έχω μαζί μου), έτσι μου είπε ο γιατρός. Δε ζήτησα πώς να το "γιατρέψω" ρώτησα συμβουλές για μετά τη φυσικοθεραπεία, πώς να διαμορφώσω τη γυμναστική μου, και όταν λέω γυμναστική εννοώ τα βάρη , όχι αερόβιο πχ. Αυτό με τα ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια ισχύει δυστυχώς αλλά λεφτά δεν υπάρχουνε...οπότε βολευόμαστε με ότι έχουμε.

Προσωπικά δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές στα τυφλά γιατί αυτές εξαρτώνται και από το τι έχεις αλλά και από το τι έκανες στη φυσιοθεραπεία. Κανονικά ο φυσιοθεραπευτής/ιά σου πρέπει να σου πει πως να κινηθείς μετά.

Όσο όμορφη και αν είναι, στην ψυχή είναι σάπια. Εύχομαι να καραφλιάσει και να κρεμάσει το προγούλι της.

την γνωρίζεις?

μην παιρνετε για παραδειγμα σωματα ρε παιδια που ειναι φτιαγμενα με φαρμακο..

Γυναικεια και ανδρικα...

ε όχι και φάρμακο αυτές οι γυναίκες , αυτά τα σώματα φτιάχνονται άνετα natural, αν εννοούμε φάρμακο το κλεν κ την εφεδρίνη καλύτερα να τα αναφέρουμε σαν διεγερτικά 

χαχαχα....Φιλε... Απλα οχι ΣΕ ΟΛΑ...

Να ξερεις οτι ακομα και η συκγκειμενη κοπελα ολο και καποιο φαρμακακι για το λιπος τσιμπαει... 

ερυθροποιητινη και αγιος ο θεος.

Μην ξεγελιεσαι, ξερω και εγω πολλους που δηθεν εχουν παρει μια πρωτεινη βαρια κρεατινη και απο πισω βαρανε πολλα ml φαρμακου.. με αυτους τους κομπλεξικους εχω προβλημα, προτιμω αυτους που το λενε στα ισια οτι ναι , παιρνω .

καλά ελάχιστοι αυτοί που θα το παραδεχθούν face2face

Οι χειρότεροι για εμένα είναι αυτοί που κάνουν χρήση κ μένουν σε naty όρια απο πλευράς μάζας με χαμηλό bf έτσι ώστε να το παίζουν natural αλλα top naty καταφέροντας κάτι που natural θα σου φύγει η παναγία για καμια 10ριά χρόνια και αν σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αλλο να ρισκάρεις την υγεία σου για να ξεφύγεις απο τα φυσικά όρια κάτι που θεωρώ προσωπικό ζήτημα του καθενός κ άλλο για να έχεις εύκολο κ γρήγορο αποτέλεσμα και να πουλάς μούρη στο facebook στα forums και στη μάνα σου παίζοντας το γαμάουα φυσικός που κατουράει τους πάντες τρώγοντας pizza και παγωτά κάθε μέρα αχαχχαχααχ

• Like 3

Cinnamonellis.jpg

κοίτα να δείτε που θα πω χρόνια πολλά τώρα στη Μαργαρίτα

και θ'αρχίσουν να με βρίζουν όλοι για το οφ τοπικ

Έχουν γίνει 2 παρατηρήσεις-απειλές για κλείσιμο του thread εξαιτίας των συζητήσεων που ανοίγεις με δηθεν αφορμή το φιτνες αλλά καταλήγουν στο σεξ. Τόσο τις προηγούμενες φορές όσο και αυτή που το γύρισες στα πλαστικά βυζιά όχι μόνο δε συνετίστηκες αλλά βγαίνεις και θιγμένη.

Δικαίωμά σου, δε με ενοχλεί η συμπεριφορά σου. Αυτη είναι κι όποιος γουστάρει, σωστά;

Με ενοχλεί που σου απαντάνε και μετατρέπεται το φιτνες thread σε μπλα-μπλα thread. Ίσως το παρών thread να έκλεισε τον κύκλο του κι ένα μόνιμο κλείδωμα να είναι μια λύση. Θα φανεί σύντομα.

• Like 3

• Moderators

Άρχισα πάλι high reps, 8 σήμερα στα squat. Είχα καιρό να πάρω pump στη μέση και να καίνε τα πνευμονια. Μιζέρια

χαι ρεπς λεει και εγω κανω ξανα δισετ 4χ20-20 :P

και πριν αρχισει κανεις τα γιατι κτλ γιατι δεν μενοιαζει η δυναμη αλλα η αντοχη

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...