Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προς το παρόν πάρτε το πριν...

έκανα και μπράτσο

τρομάρα μου

σε λιγο θα κάνω και... η παραλία είναι απο δωωωωωωω

ή μήπως είναι απο δωωωωωωω

και θα δείχνω τα στιβαρά μου μπράτσα

12369029_154407158253375_534374577112956

Φαίνεται να έχεις μεγαλύτερο μπράτσο από εμένα. :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Οταν λετε "φαρμακο" τι εννοειτε? Γιατι εγω καταλαβαινω steroids.Τα supplements αμφιβαλλω αν θεωρουνται φαρμακο στο bbing.

Ο γνωστος μου αυτος, εκανε πρωταθλητισμο στον στιβο μεχρι τα 20 του και μετα λογω οικονομικων και family business το παρατησε, αλλα συνεχισε και συνεχιζει τα βαρη.Δε νομιζω να επαιρνε φαρμακο για να βγαζει την καυλα του στο γυμναστηριο και μετα να πηγαινει να κοπανιεται στα τσιπουρα και στα ρακομελα.Αλλωστε, υπαρχουν και αυτοι που οντως παιρνουν φαρμακο στο γυμναστηριο και κανουν μπαμ τα side effects.Αλλα αν το παμε με την αμφιβολια οκ, και γω μπορει να παιρνω φαρμακα και να λεω ψεματα, και εσυ, ο ενας ο αλλος και παει λεγοντας..

Δε μπορω να καταλαβω με βαση τι κρινετε το αν καποιος ειναι on juice η οχι, χωρις να ξερετε στοιχεια για αυτον η το background του.

Αν ελεγε στο βιντεο οτι πηρε 5 μυϊκα κιλα σε 1 μηνα (π.χ) η οτι γυμναζεται 3-4 χρονια και εχει αυτα τα αποτελεσματα τοτε ναι, θα συμφωνουσα και γω.Απλα λετε "roids" με βαση το σωμα καποιου? way to go...

Προσωπικα πλεον εχω παψει αυτη την καραμελα με το "steroids" για αυτους που ειναι καλυτεροι απο μενα.Οχι οτι με νοιαζει κιολας, ο καθενας κανει τη ζωη του, αλλα ειναι λαθος να μιλαμε χωρις αποδειξεις, για τον οποιονδηποτε.

My 2 cents, peace!

Οταν λετε "φαρμακο" τι εννοειτε? Γιατι εγω καταλαβαινω steroids.Τα supplements αμφιβαλλω αν θεωρουνται φαρμακο στο bbing.

Ο γνωστος μου αυτος, εκανε πρωταθλητισμο στον στιβο μεχρι τα 20 του και μετα λογω οικονομικων και family business το παρατησε, αλλα συνεχισε και συνεχιζει τα βαρη.Δε νομιζω να επαιρνε φαρμακο για να βγαζει την καυλα του στο γυμναστηριο και μετα να πηγαινει να κοπανιεται στα τσιπουρα και στα ρακομελα.Αλλωστε, υπαρχουν και αυτοι που οντως παιρνουν φαρμακο στο γυμναστηριο και κανουν μπαμ τα side effects.Αλλα αν το παμε με την αμφιβολια οκ, και γω μπορει να παιρνω φαρμακα και να λεω ψεματα, και εσυ, ο ενας ο αλλος και παει λεγοντας..

Δε μπορω να καταλαβω με βαση τι κρινετε το αν καποιος ειναι on juice η οχι, χωρις να ξερετε στοιχεια για αυτον η το background του.
Αν ελεγε στο βιντεο οτι πηρε 5 μυϊκα κιλα σε 1 μηνα (π.χ) η οτι γυμναζεται 3-4 χρονια και εχει αυτα τα αποτελεσματα τοτε ναι, θα συμφωνουσα και γω.Απλα λετε "roids" με βαση το σωμα καποιου? way to go...

Προσωπικα πλεον εχω παψει αυτη την καραμελα με το "steroids" για αυτους που ειναι καλυτεροι απο μενα.Οχι οτι με νοιαζει κιολας, ο καθενας κανει τη ζωη του, αλλα ειναι λαθος να μιλαμε χωρις αποδειξεις, για τον οποιονδηποτε.

My 2 cents, peace!

Και εμεις λεγοντας φαρμακο , στεροειδη εννουμε.
Και εγω ειχα γνωστο που πηγαινε αρση βαρων καιαπο τα 13-14 οι σκονες απο τον προπονητη πηγαιναν και ερχοντουσαν και απο το λυκειο το deca εκανε την εμφανηση του..Το σταματησε βεβαια μετα και δενξερω τι θα ακολουθουσε.
Κρινεις τον αλλον απο το ποσοστο λιπους που εχει και τηνμυικη μαζα..
Δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ ευκολο να ξεχωρισω τετοια ατομα, ειδικα για την περιπτωση που μιλαμε (στο βιντεο) οτι παρελθον και να εχει παιρνει στεροειδη.

της κοπέλας ρε συ το σωματάκι μια χαρά είναι

δεν ξέρω αν το έκανε με φάρμακα αλλά μια χαρά το κάνεις κι από γυμναστικη

μόνο η σιλικονη ειναι χάλια

γενικά σιχαίνομαι τη σιλικόνη (εκτός κι αν η άλλη έχει σοβαρό πρόβλημα αισθητικής με το στήθος της)

αλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση

• Moderators

της κοπέλας ρε συ το σωματάκι μια χαρά είναι

δεν ξέρω αν το έκανε με φάρμακα αλλά μια χαρά το κάνεις κι από γυμναστικη

μόνο η σιλικονη ειναι χάλια

γενικά σιχαίνομαι τη σιλικόνη (εκτός κι αν η άλλη έχει σοβαρό πρόβλημα αισθητικής με το στήθος της)

αλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση

τη σιχαινεσαι γιατια δεν εχεις πιασει ποτε σιλικοναα βυζια!

• Like 2

on topic

κάνω χθες το δισετάκι μου front raises weight plate me dumbbell side lat raises 
τελειώνω τα σετάκια μου και βλέπω έναν τύπο παραδίπλα να κάνει front raises και να ξεπερνάει την οριζόντια παράλληλο, να φθάνει ο δίσκος δλδ σε διαγώνιο με το κεφάλι του ! τι ακριβώς έκανε; πιθηκιά ;;;

on topic

κάνω χθες το δισετάκι μου front raises weight plate me dumbbell side lat raises 

τελειώνω τα σετάκια μου και βλέπω έναν τύπο παραδίπλα να κάνει front raises και να ξεπερνάει την οριζόντια παράλληλο, να φθάνει ο δίσκος δλδ σε διαγώνιο με το κεφάλι του ! τι ακριβώς έκανε; πιθηκιά ;;;

Και ο ZYZZ έτσι τα έκανε. (inb4 ήταν στο φάρμακο...) Από την άλλη είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να έρχεται κάποιος ραντομάς και να σου λέει τι κάνεις λάθος. Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία.

• Like 1

Και ο ZYZZ έτσι τα έκανε. (inb4 ήταν στο φάρμακο...) Από την άλλη είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να έρχεται κάποιος ραντομάς και να σου λέει τι κάνεις λάθος. Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία.

ναι ξέρω για τη χημική υποστήριξη του μικρού. Το ότι έπαιρνε δλδ τι πάει να πει, ότι κατείχε την τεχνική της άσκησης;;

Ναι αν έχεις @@ πρέπει να πας να συνετίσεις τον άλλον (φυσικά προϋποθέτει να είσαι έμπειρος και γνώστης) 

Ναι αν έχεις @@ πρέπει να πας να συνετίσεις τον άλλον (φυσικά προϋποθέτει να είσαι έμπειρος και γνώστης) 

Όχι, δεν έχει νόημα μέχρι τόσο πάνω, Όσο πιό κάθετα είναι τα χέρια με το έδαφος τόσο λιγότερη αντίσταση έχεις από την βαρύτητα σε αυτή την άσκηση.

Δεν έχει να κάνει με τον έχεις αρχίδια. Απλά αν σε νοιάζει είναι. Επίσης δεν ξέρω και πόσο τόπο θα έπιανε. Εννοώ ότι και μένα να έρθει να μου πει κάποιος κάτι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το ακούσω επειδή έχω πολύ συγκεκριμένες πηγές πληροφόρησης. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με έναν άλλο που κάνει κάτι λάθος. Απλά αυτός έχει αντικειμενικά χειρότερες/λανθασμένες πηγές. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως...λογικά να μην σε ακούσει.

• Like 1

Από τέλη Οκτωβρίου ένιωθα ένα πόνο-κάψιμο στην περιοχή του δικεφάλου όταν έκανα έλξεις κ οποιαδήποτε παρεμφερή άσκηση (εμπροσθολέμιες πχ κλπ). Στην αρχή αδιαφόρησα γιατι είπα ότι θα είναι κάποιο πιάσιμο ρε παιδί μου, έριξα ένταση στις ασκήσεις στις οποίες με ενοχλούσε. Τέλος Νοεμβρίου πήγα σε ορθοπεδικό και μου είπε ότι έχω τενοντίτιδα στο πέταλο του ώμου (δεξί) κ μου έγραψε φυσικοθεραπείες. Έχω 3 βδομάδες σχεδόν να πάω γυμανστήριο (πάω καμια φορα για ποδια μονο). Το θεμα ειναι οτι απο οτι διαβαζω γενικα και οτι μου λεει η φυσικοθεραπευτρια αυτο δε γιατρεύεται ποτε 100% με την άποψη οτι θα ξαναβγει αμα "ζοριστώ".

εχει καποιος αποψη επι του θεματος? θα ηθελα γενικα συμβουλες με το πως να διαχειριστω τη "γυμναστική" μου απο δω και περα

Από τέλη Οκτωβρίου ένιωθα ένα πόνο-κάψιμο στην περιοχή του δικεφάλου όταν έκανα έλξεις κ οποιαδήποτε παρεμφερή άσκηση (εμπροσθολέμιες πχ κλπ). Στην αρχή αδιαφόρησα γιατι είπα ότι θα είναι κάποιο πιάσιμο ρε παιδί μου, έριξα ένταση στις ασκήσεις στις οποίες με ενοχλούσε. Τέλος Νοεμβρίου πήγα σε ορθοπεδικό και μου είπε ότι έχω τενοντίτιδα στο πέταλο του ώμου (δεξί) κ μου έγραψε φυσικοθεραπείες. Έχω 3 βδομάδες σχεδόν να πάω γυμανστήριο (πάω καμια φορα για ποδια μονο). Το θεμα ειναι οτι απο οτι διαβαζω γενικα και οτι μου λεει η φυσικοθεραπευτρια αυτο δε γιατρεύεται ποτε 100% με την άποψη οτι θα ξαναβγει αμα "ζοριστώ".

εχει καποιος αποψη επι του θεματος? θα ηθελα γενικα συμβουλες με το πως να διαχειριστω τη "γυμναστική" μου απο δω και περα

Εχω και εγω τενοντιτιδα παρα πολυ καιρο.Εχω παρει περικαρπια που τα σφιγγω οταν κανω προπονα ,,αν κανω χωρις αυτα την επομενη μερα θα ποναει ολο μου το χερι.Εχει δικιο η ορθοπεδικος σου,εγω το εχω 1 χρονο τωρα μετα απο πτωση με την μηχανη.

Δλδ να δενω κ γω τον ωμο με κατι αναλογο? Ιμαντες πχ? Το περιεργο ειναι οτι ο πονος δε μου βγαινει στον ωμο αλλα στο μπρατσο... βεβαια δεν εχει να κανει ο τενοντας βρισκεται στον ωμο

ναι ξέρω για τη χημική υποστήριξη του μικρού. Το ότι έπαιρνε δλδ τι πάει να πει, ότι κατείχε την τεχνική της άσκησης;;

Μόνο που το πόιντ μου αφορούσε την περίπτωση που μέχρι και οι επαγγελματίες κάνουν κάποια πράγματα λάθος και όχι στο ότι ήτανε φαρμακείο -εξάλλου γι αυτό μπήκε το ινμπιφόρ, καθώς ανάξιο σχολιασμού επί τούτου-. Αυτό ουσιαστικά που επιβεβαίωσε και ο μπός για την πηγή. Όσο για τις συμβουλές στο τζίμ ενισχύω ακράδαντα την θέση του Μπός. Αλήθεια Μπός, έχεις καμία άποψη περί των αμινοξέων που θέλω να φορτώσω (σκόνη-χάπες-λίκουιντ) πρίν-μετά-κατά την διάρκεια;

Η απο πανω φωτογραφια οπως και η επομενη για καποιους ειναι λαθος.Λαθος ειναι μια ασκηση που μπορει να σε κανει να τραυματιστεις η που την κανεις και δεν σε πιανει εκει που πρεπει.Οταν ο αλλος εχει καποια εμπειρια δεν υπαρχει κογος να ακολουθει κατα γραμμα τις κινησεις της ασκησης εαν οπως την κανει εχει αποτελεσματα...
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν διορθωνω κανεναν στο γυμ εκτος εανο αλλος ειναι αρχαριος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...