Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Όσο όμορφη και αν είναι, στην ψυχή είναι σάπια. Εύχομαι να καραφλιάσει και να κρεμάσει το προγούλι της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προς το παρόν πάρτε το πριν...

έκανα και μπράτσο

τρομάρα μου

σε λιγο θα κάνω και... η παραλία είναι απο δωωωωωωω

ή μήπως είναι απο δωωωωωωω

και θα δείχνω τα στιβαρά μου μπράτσα

12369029_154407158253375_534374577112956

• Like 5

προς το παρόν πάρτε το πριν...

έκανα και μπράτσο

τρομάρα μου

σε λιγο θα κάνω και... η παραλία είναι απο δωωωωωωω

ή μήπως είναι απο δωωωωωωω

και θα δείχνω τα στιβαρά μου μπράτσα

12369029_154407158253375_534374577112956

Θα μας δείρεις και στο τέλος!!

• Like 1

το youtube πάντως φαίνεται να με πιάνει

βγήκε στα προτεινόμενα βίντεο

Απλα μην νομιζεις οτι αυτο το κορμι φτιαχτηκε απο αυτες τις ασκησεις.Και γενικα το crossfit κατι τετοιο ειναι,αλλα φτιαχνει αντοχη λειτουργικοτητα και οχι τοσο σωμα.Αμα εφτιαχνε σωμα δεν θα ετρεχα και στο gym .

• Like 3

Αν εννοεις για τον μαυρο στο βιντεο και την κοπελα που ανεβασε η stavi, τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι στο φαρμακο?

Σοβαρα το ρωταω.Ειδικα η κοπελα στη φωτογραφια της σταβι δεν εχει κατι που δεν αποκτιεται με διατροφη και γυμναστικη.Εκτος απο τα boobs που ειναι σιλικονατα.

Τωρα ο αλλος στο βιντεο, δε ξερω ηλικια, ποσο καιρο γυμναζεται κλπ, αλλα το σωμα του δεν υποδεικνυει χρηση φαρμακου.Δεν ειναι κατι το ακατορθωτο.Κανω γυμναστικη με ενα παλικαρι που γυμναζεται απο τα 8 του (στοιβο, πρωταθλητισμο) και ειναι 32, εχοντας παρει μονο πρωτεϊνη ως συμπληρωμα πριν χρονια, κανει και βαρια δουλεια 8-9 ωρες τη μερα και εχει τουμπανο σωμα, λιγοτερο ογκο απο αυτον στο βιντεο, αλλα και παλι, αν εκανε ογκο με καθαρη διατροφη και δεν ειχε τη δουλεια αυτη + ενα συμπληρωμα πρωτεϊνης θα ειχε ιδιο και καλυτερο σωμα.

Σοβαρα το ρωταω.Ειδικα η κοπελα στη φωτογραφια της σταβι δεν εχει κατι που δεν αποκτιεται με διατροφη και γυμναστικη.Εκτος απο τα boobs που ειναι σιλικονατα.

Τωρα ο αλλος στο βιντεο, δε ξερω ηλικια, ποσο καιρο γυμναζεται κλπ, αλλα το σωμα του δεν υποδεικνυει χρηση φαρμακου.Δεν ειναι κατι το ακατορθωτο.Κανω γυμναστικη με ενα παλικαρι που γυμναζεται απο τα 8 του (στοιβο, πρωταθλητισμο) και ειναι 32, εχοντας παρει μονο πρωτεϊνη ως συμπληρωμα πριν χρονια, κανει και βαρια δουλεια 8-9 ωρες τη μερα και εχει τουμπανο σωμα, λιγοτερο ογκο απο αυτον στο βιντεο, αλλα και παλι, αν εκανε ογκο με καθαρη διατροφη και δεν ειχε τη δουλεια αυτη + ενα συμπληρωμα πρωτεϊνης θα ειχε ιδιο και καλυτερο σωμα.

χαχαχα....Φιλε... Απλα οχι ΣΕ ΟΛΑ...

Να ξερεις οτι ακομα και η συκγκειμενη κοπελα ολο και καποιο φαρμακακι για το λιπος τσιμπαει... 

οσον αφορα τον μαυρο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και εχει κατεβασει πολυ φαρμακο.Οταν διαβασα τα bolt ελιωσα στο γελιο. Επισης εαν ο φιλος σου κανει πρωταθλητισμο οπως λες και δεν εχει παρει φαρμακο εμενα να μου κοπει απο την ριζα :P

ερυθροποιητινη και αγιος ο θεος.

Μην ξεγελιεσαι, ξερω και εγω πολλους που δηθεν εχουν παρει μια πρωτεινη βαρια κρεατινη και απο πισω βαρανε πολλα ml φαρμακου.. με αυτους τους κομπλεξικους εχω προβλημα, προτιμω αυτους που το λενε στα ισια οτι ναι , παιρνω .

• Like 3

Η κοπελιά προφανώς θα έχει στο ντουλάπι της πολλά συμπληρώματα διατροφής

Για τον αραπη δεν το συζητώ τριπιεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...