Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεψου σοβαρα το crossfit.Απο την στιγμη που ξεκινησα οταν παω γυμναστηριο βαριεμαι.

κάτι τέτοιο κάνεις;

που το  κάνεις και τι πληρώνεις;

εγώ είχα γλυκαθεί με το πανεπιστημιακό γυμναστηριο του Αριστοτελείου που δεν πλήρωνα τίποτα και τώρα τα πάντα μου φαίνονται ακριβα

γενικά υποστηρίζω σαν γυμναστική οτιδήποτε προσομοιάζει με τον πρωτόγονο τρόπο ζωής (τρέξιμο, πήδημα, εμπόδια, ακόντιο, σφαίρα)...

παρά την εξέλιξη παραμένουμε απίστευτα ίδιοι με τους πρωγόνους μας, τότε που ο άνθρωπος έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με άγρια θηρία για να εξασφαλίσει την τροφή του και να τρέξει πιο γρήγορα απο αυτά για να μη τον κατασπαράξουν.

Και ξέρω ότι σας τη σπάω λέγοντας ότι καμιά φορά κοιτάζοντας όλο αυτόν τον κόσμο στο γυμναστήριο να σηκώνει με εκφράσεις πόνου βάρη, σκέφτομαι πόσο αφύσικη ζωη κάνουμε, απομακρυσμένοι από τις ρίζες και τη φύση, αλλά ειλικρινά δεν το κάνω για να σας τη σπάσω απλά είναι μια σκέψη και κάποιοι μπορεί να συμφωνήσουν μαζί μου

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Κάθε είδους γυμναστική καλή είναι. Ανάλογα την προτίμηση και τους στόχους του καθενός. Εγώ ήθελα καμιά πολεμική τέχνη να πάω, συγκεκριμένα Wing Chun ή σιλάτ, αλλά δυστυχώς στην πόλη μου δεν έχει

Τα fails δε συμβαίνουν μόνο στο γυμναστήριο. Παντού. Έχω δει άτομα να πέφτουν από δίζυγα.. :P Παραλίγο να σαβουρωθώ κι εγώ μία φορά.

Απλά στο γυμναστήριο έχεις μεγαλύτερη ποικιλία οργάνων, ο άλλος δε ρωτάει πως να κάνει την άσκηση, οπότε έχεις μεγαλύτερη ποικιλία fail. Αυτά τα fails όμως είναι λόγος για να πηγαίνεις γυμναστήριο. Γελάς.

• Like 1

γενικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε κάνει να μην πας γυμναστήριο

ο τίτλος είναι απλά χαζός

ακόμα κι ένα πολύ κακό γυμναστήριο είναι καλύτερο απο το καθόλου

το βίντεο το έβαλα απλά για να γελάσουμε, οχι για να υποστηρίξει την αποψη οτι δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς γυμναστήριο

• Like 1

ρε παιδιά πήγα σε ένα γυμναστήριο, τίποτα δεν μ'αρέσει

έκανα εγώ μαλακία όμως γιατί τελικά πριν πας να γραφτείς και σκάσεις 100 ευρω θα πρέπει να κάνεις ένα δοκιμαστικό να δεις αν σου κάνει...

λέω εγώ "έλα μωρέ, σιγά, σαν όλα τα άλλα θα είναι"

το αερόμπικ το έκανε μια τύπισσα γυρω στα 60, και δε με πειράζει η ηλικία, με πειράζει που δεν είχε καθόλου ενταση και χορογραφία, η αίθουσα γι'αυτά τα ομαδικά προγράμματα ήταν τόσο μικρή και χαμηλοτάβανη που σε έπιανε κατάθλιψη, η ζέστη αφόρητη... παράτησα το μάθημα στα μισά και έφυγα

λέω δε βαριέσαι θα κάνω όργανα... ο γυμναστής στην κοσμάρα του, περιφέρεται σαν τον τζόβενο εκει μέσα λες και του είπανε να κάνει τη γλάστρα... πρέπει να τον φωνάξω κανα δυο φορές για να πάρει χαμπάρι ότι άλλος είναι ο ρόλος τους εκεί μέσα και όχι να τα ξύνει... όταν τελικά τον ρωτάω μου απαντάει σκέτα "καλά το κάνεις"

σε άλλη φάση του ζητάω να μου βάλει πρόγραμμα στο ποδήλατο, δεν ήξερε... σκέφτηκα να ρωτήσω τον αλλον εκεί μέσα που ειναι μεγαλύτερος και είναι και ο ιδιοκτήτης;; ίσως. Λέω όμως άστο καλύτερα, γιατί αν δεν ξέρει κι αυτός, θα βρεθούμε και οι τρεις σε αμήχανη στιγμή...

Η μουσική σπάει κάκαλα... βάλτε ρε παιδιά κανένα απο τα εμπορικά τουλάχιστον που τα έχει συνηθίσει το αυτι και τα δεχεται πιο ευχάριστα..

και κάθε φορά που ανεβαίνω στο διάδρομο θα βρεθει μια ηλίθια να μιλάει στο κινητό της και να λέει την ιστορία της ζωής της.

Τα ντουζ χωρίζονται μονο με μια κουρτίνα απο τα υπόλοιπα αποδητήρια.. κάνεις ντουζ δηλαδή ακριβώς δίπλα σε αυτήν που βάζει τα πραγματά της στο ερμάρι...

και αυτές στην υποδοχή είναι λίγο κρυόκωλες... γενικά δε μου κάνει αίσθηση να πάω, είναι ένα πολύ βαρετό γυμναστήριο.

Άλλη φορά πρν γραφτώ σε γυμναστήριο θα κάνω επιθεώρηση πρώτα το χώρο..

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΉΡΘΕ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ!

για πόσους μήνες έκανες εγγραφή;

έτσι την πάτησα και γω την πρώτη χρονιά μου σε γυμ. ήταν ξεφτίλα η προσφορά και έκλεισα ετήσια συνδρομή....έκανα υπομονή ένα χρόνο...

για 2 μήνες μόνο, απλά πλήρωσα 80 ευρώ ενώ αν έκλεινα για ένα χρόνο είχε προσφορά 160 αλλα δε μου άρεσει για να παρω την προσφορά

εσενα γιατι δε σου ειχε αρεσει το παλιο και το νεο τι διαφορετικό έχει;

πόσα χρονια ειπαμε εχει που ξεκινησες;

• Like 1

για 2 μήνες μόνο, απλά πλήρωσα 80 ευρώ ενώ αν έκλεινα για ένα χρόνο είχε προσφορά 160 αλλα δε μου άρεσει για να παρω την προσφορά

εσενα γιατι δε σου ειχε αρεσει το παλιο και το νεο τι διαφορετικό έχει;

πόσα χρονια ειπαμε εχει που ξεκινησες;

ήταν αποκλειστικά για γυναίκες, ελλειπέστατο σε βάρη και όργανα. 

το νέο το τελείως αντίθετο.... life fitness center (δες το και θα καταλάβεις)

από το καλοκαίρι του 13  

• Like 1

γενικά υποστηρίζω σαν γυμναστική οτιδήποτε προσομοιάζει με τον πρωτόγονο τρόπο ζωής (τρέξιμο, πήδημα, εμπόδια, ακόντιο, σφαίρα)...

το youtube πάντως φαίνεται να με πιάνει

βγήκε στα προτεινόμενα βίντεο

ρε παιδιά πήγα σε ένα γυμναστήριο, τίποτα δεν μ'αρέσει

έκανα εγώ μαλακία όμως γιατί τελικά πριν πας να γραφτείς και σκάσεις 100 ευρω θα πρέπει να κάνεις ένα δοκιμαστικό να δεις αν σου κάνει...

Εφόσον ήδη πλήρωσες προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τον χρόνο συνδρομής σου όσο μπορείς καλύτερα.

Άσε τους γυμναστές. Ψάξε,διάβασε,πειραματίσου βγάζοντας το πρόγραμμά σου μόνη.

Και σε μένα στην αρχή προερχόμενος από άλλα ήδη γυμναστικής που η αδρεναλίνη βαρούσε κόκκινο το να σηκώνω βάρη καθισμένος σε περίεργες καρέκλες μου φαινόταν τουλάχιστον γελοίο.

Οι αλλαγές όμως που συντελούνται στο σώμα σου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο απλά δεν παίζονται.

Η άμιλλα και η ανταγωνιστικότητα που δίνει boost σε διάφορα αθλήματα εδώ την έχεις με το να προσπαθείς να σπρώχνεις τον εαυτό σου σε κάθε προπόνηση για λίγο καλύτερα ,λίγο περισσότερο.

Το δύσκολο εδώ είναι ότι πριν προλάβεις να μπείς στο κλίμα συνήθως τα παρατάς. Για αυτό είναι απαραίτητο μετά την περίοδο προσαρμογής να μπουν στόχοι.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...