Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εγω παιζω στην αρχη κανονικα σκουοτ και μετα λιγα σουμο για να δουλεψει προσαγωγος κτλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εγω κανω προσαγωγους στο μηχανημα σαν τις γκομενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εγω κανω προσαγωγους στο μηχανημα σαν τις γκομενες για να νοιωσεις καλυτερα εγω κανω κωλο στο μηχανημα για τις γκομενες! και επισης κοιταω κωλους απο γκομενες οταν κανουν εκει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Avoid eye contact Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Avoid eye contact ουτε καν! δεν με απασχολει! εχουν κωλαρες και ειναι ολες με γιογκα παντς! Και να θελω να μην δω δεν μπορω! Αν με ρωτησει καμια γιατι κοιταω θα της πω γιατι εχει κωλαρα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 για να νοιωσεις καλυτερα εγω κανω κωλο στο μηχανημα για τις γκομενες! και επισης κοιταω κωλους απο γκομενες οταν κανουν εκει την περισσοτερη ωρα την περναω μπροστα απο το μηχανημα για απαγωγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για πείτε γνώμες για το παρακάτω παπούτσι: http://www.protein-shop.gr/GR/Products/MIZ-004 Το θέλω για τρέξιμο(χώμα άσφαλτο γήπεδο) και για squat/Deadlift. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για πείτε γνώμες για το παρακάτω παπούτσι: http://www.protein-shop.gr/GR/Products/MIZ-004 Το θέλω για τρέξιμο(χώμα άσφαλτο γήπεδο) και για squat/Deadlift. Φίλε παπούτσι για όλες τις χρήσεις δεν έχει εφευρεθεί από όσο ξέρω Άμα θες για deadlift k squat τα πιο κατάλληλα είναι της Adidas για powerlifting έχουν 180 αλιος ξιπολταρια Για άσφαλτο μια χαρά πρέπει να είναι αυτά που δίχνεις αλλά δεν έχω φορέσει παπούτσιτης συγκεκριμένης μάρκας για να έχω άποψη εγώ από Adidas έχω μήνει πολύ ευχαριστημνενος πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ουτε καν! δεν με απασχολει! εχουν κωλαρες και ειναι ολες με γιογκα παντς! Και να θελω να μην δω δεν μπορω! Αν με ρωτησει καμια γιατι κοιταω θα της πω γιατι εχει κωλαρα ναι αλλο που δεν θελουν ν τις κοιτανε... βσκ παιζει ν σε ρωτησουν γτ δεν τις κοιτας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ο Maus έχει δικό του γυμναστήριο? το μπαν του πότε λήγει ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ο Maus έχει δικό του γυμναστήριο? το μπαν του πότε λήγει ξέρουμε; οχι δεν εχει δικο του και δεν εχω καν ιδεα για τι εφαγε μπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 για να νοιωσεις καλυτερα εγω κανω κωλο στο μηχανημα για τις γκομενες! και επισης κοιταω κωλους απο γκομενες οταν κανουν εκει είναι και θεες αυτές εκεί πάνω, με το δίκιο σου θα επιστρέψεις ελλάδα και θα μας βλέπεις όλες μπάζα μου είχε αρχίσει μια μέρα ένας άσχετος τη γκρίνια, στη φοιτητική λέσχη, που μόλις είχε έρθει απο πάνω για το ποσο μπάζα είμαστε εμείς εδώ κάτω... χαχα εγώ υποτίθεται ότι το σωσα λίγο λόγω κώλου ποιο γυμναστήριο έχει την καλύτερη φήμη στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε παπούτσι για όλες τις χρήσεις δεν έχει εφευρεθεί από όσο ξέρω Άμα θες για deadlift k squat τα πιο κατάλληλα είναι της Adidas για powerlifting έχουν 180 αλιος ξιπολταρια Για άσφαλτο μια χαρά πρέπει να είναι αυτά που δίχνεις αλλά δεν έχω φορέσει παπούτσιτης συγκεκριμένης μάρκας για να έχω άποψη εγώ από Adidas έχω μήνει πολύ ευχαριστημνενος πάντως Υπάρχουν και τα powerlift 2.0 που είναι σαφώς πιο οικονομικά. Έλεγα να τα πάρω χθες αλλά σε 2 μπουτίκ της αντίντας μου είπανε ότι δεν τα έχουν καν στον κατάλογο. +έντιτ Έχει κανείς εμπειρία από αμινοξέα; Κάπου είχα διαβάσει ότι οι χάπες δν κάνουν δουλειά ή κάτι τέτοιο. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδιά πήγα σε ένα γυμναστήριο, τίποτα δεν μ'αρέσει έκανα εγώ μαλακία όμως γιατί τελικά πριν πας να γραφτείς και σκάσεις 100 ευρω θα πρέπει να κάνεις ένα δοκιμαστικό να δεις αν σου κάνει... λέω εγώ "έλα μωρέ, σιγά, σαν όλα τα άλλα θα είναι" το αερόμπικ το έκανε μια τύπισσα γυρω στα 60, και δε με πειράζει η ηλικία, με πειράζει που δεν είχε καθόλου ενταση και χορογραφία, η αίθουσα γι'αυτά τα ομαδικά προγράμματα ήταν τόσο μικρή και χαμηλοτάβανη που σε έπιανε κατάθλιψη, η ζέστη αφόρητη... παράτησα το μάθημα στα μισά και έφυγα λέω δε βαριέσαι θα κάνω όργανα... ο γυμναστής στην κοσμάρα του, περιφέρεται σαν τον τζόβενο εκει μέσα λες και του είπανε να κάνει τη γλάστρα... πρέπει να τον φωνάξω κανα δυο φορές για να πάρει χαμπάρι ότι άλλος είναι ο ρόλος τους εκεί μέσα και όχι να τα ξύνει... όταν τελικά τον ρωτάω μου απαντάει σκέτα "καλά το κάνεις" σε άλλη φάση του ζητάω να μου βάλει πρόγραμμα στο ποδήλατο, δεν ήξερε... σκέφτηκα να ρωτήσω τον αλλον εκεί μέσα που ειναι μεγαλύτερος και είναι και ο ιδιοκτήτης;; ίσως. Λέω όμως άστο καλύτερα, γιατί αν δεν ξέρει κι αυτός, θα βρεθούμε και οι τρεις σε αμήχανη στιγμή... Η μουσική σπάει κάκαλα... βάλτε ρε παιδιά κανένα απο τα εμπορικά τουλάχιστον που τα έχει συνηθίσει το αυτι και τα δεχεται πιο ευχάριστα.. και κάθε φορά που ανεβαίνω στο διάδρομο θα βρεθει μια ηλίθια να μιλάει στο κινητό της και να λέει την ιστορία της ζωής της. Τα ντουζ χωρίζονται μονο με μια κουρτίνα απο τα υπόλοιπα αποδητήρια.. κάνεις ντουζ δηλαδή ακριβώς δίπλα σε αυτήν που βάζει τα πραγματά της στο ερμάρι... και αυτές στην υποδοχή είναι λίγο κρυόκωλες... γενικά δε μου κάνει αίσθηση να πάω, είναι ένα πολύ βαρετό γυμναστήριο. Άλλη φορά πρν γραφτώ σε γυμναστήριο θα κάνω επιθεώρηση πρώτα το χώρο.. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΉΡΘΕ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδιά πήγα σε ένα γυμναστήριο, τίποτα δεν μ'αρέσει έκανα εγώ μαλακία όμως γιατί τελικά πριν πας να γραφτείς και σκάσεις 100 ευρω θα πρέπει να κάνεις ένα δοκιμαστικό να δεις αν σου κάνει... λέω εγώ "έλα μωρέ, σιγά, σαν όλα τα άλλα θα είναι" το αερόμπικ το έκανε μια τύπισσα γυρω στα 60, και δε με πειράζει η ηλικία, με πειράζει που δεν είχε καθόλου ενταση και χορογραφία, η αίθουσα γι'αυτά τα ομαδικά προγράμματα ήταν τόσο μικρή και χαμηλοτάβανη που σε έπιανε κατάθλιψη, η ζέστη αφόρητη... παράτησα το μάθημα στα μισά και έφυγα λέω δε βαριέσαι θα κάνω όργανα... ο γυμναστής στην κοσμάρα του, περιφέρεται σαν τον τζόβενο εκει μέσα λες και του είπανε να κάνει τη γλάστρα... πρέπει να τον φωνάξω κανα δυο φορές για να πάρει χαμπάρι ότι άλλος είναι ο ρόλος τους εκεί μέσα και όχι να τα ξύνει... όταν τελικά τον ρωτάω μου απαντάει σκέτα "καλά το κάνεις" σε άλλη φάση του ζητάω να μου βάλει πρόγραμμα στο ποδήλατο, δεν ήξερε... σκέφτηκα να ρωτήσω τον αλλον εκεί μέσα που ειναι μεγαλύτερος και είναι και ο ιδιοκτήτης;; ίσως. Λέω όμως άστο καλύτερα, γιατί αν δεν ξέρει κι αυτός, θα βρεθούμε και οι τρεις σε αμήχανη στιγμή... Η μουσική σπάει κάκαλα... βάλτε ρε παιδιά κανένα απο τα εμπορικά τουλάχιστον που τα έχει συνηθίσει το αυτι και τα δεχεται πιο ευχάριστα.. και κάθε φορά που ανεβαίνω στο διάδρομο θα βρεθει μια ηλίθια να μιλάει στο κινητό της και να λέει την ιστορία της ζωής της. Τα ντουζ χωρίζονται μονο με μια κουρτίνα απο τα υπόλοιπα αποδητήρια.. κάνεις ντουζ δηλαδή ακριβώς δίπλα σε αυτήν που βάζει τα πραγματά της στο ερμάρι... και αυτές στην υποδοχή είναι λίγο κρυόκωλες... γενικά δε μου κάνει αίσθηση να πάω, είναι ένα πολύ βαρετό γυμναστήριο. Άλλη φορά πρν γραφτώ σε γυμναστήριο θα κάνω επιθεώρηση πρώτα το χώρο.. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΉΡΘΕ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ! Σκεψου σοβαρα το crossfit.Απο την στιγμη που ξεκινησα οταν παω γυμναστηριο βαριεμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις