Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια συμφωνω σε αυτο που λετε, δεν ειπα οτι θα βαλω 80 κιλα στο overhead και θα τα σηκωσω με τα ποδια 1 επαναληψη και θα πω "κοιταξτε εκανα 80 κιλα". :P

Απλα αν εκανα πριν 3-4 μηνες π.χ πιο πολλα κιλα και για καποιο λογο επεσα αρκετα, ε οκ, εμενα προσωπικα με ενοχλει λιγο γιατι βλεπω οτι εχασα δυναμη για την οποια δουλευα αρκετο καιρο.Νιωθω σαν να γυρναω πισω, καπως ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

το θεμα ειναι οτι οσο το βλεπεις ετσι θα υπαρξουν στιγμες που θα πας να κανεις το κατι παραπανω με τη λογικη "τα ειχα τοτε αρα μπορω και τωρα" και εκει θα γινει η μαλακια. Και γω πριν 2 χρονια ημουν 14 κιλα κατω και ετρεχα 20-25χλμ με 4 λεπτα το χιλιαρι περιπου τωρα 10 ετρεξα και αυτα στο 5.10/χλμ με ξενερωνει απιστευτα που δεν μπορω να κανω οτι εκανα αλλα ξερω οτι αν προσπαθησω να κανω οτι εκανα θα καταληξω να μην μπορω να κανω τιποτα για αυτο λεω μην δινετε σημασια στα κιλα. Εχε στο μυαλο σου οτι πχ εχεις PR σε ατη την ασκηση πχ τα 80 και κρατα το στο μυαλο σου για να το ξεπερασεις καποια στιγμη που ισως να μην μπορεσεις κιολας.

• Like 1

Το λοιπόν. Γύρισα από το mock meet. Θα προσπαθήσω για περιγραφή αλά wizzy οπότε ακολουθεί σεντόνι.

Ξύπνημα 8:30 από μόνος μου από το άγχος λογικά. Και τον Απρίλη που το είχα ξανακάνει είχα σηκωθεί 7 και κάτι μόνος μου. Έφυγα κατά τις 12 για το gym με 340 mg καφείνη στο σύστημα. Θα το πάω lift-lift τώρα.

Squat:

1st attempt: 145 kg. Εύκολη προσπάθεια όπως πρέπει. Χοντρικά σαν rule of thumb στόχος είναι το opener να γίνει με κιλά που βγαίνουν 3 reps. 

2nd attempt: 155 kg. Βγήκε οκ αν και νιώθαν πολύ βαριά τα κιλά (είχα να τα βάλω πάνω μου 8 μήνες). Χτίσιμο ψυχολογίας γιατί φαινόταν καλή μέρα.

3rd attempt: 162,5 kg. Pr στο squat εδώ 2,5 κιλών (βασικά 5 γιατί όταν έκανα 160 θεωρούσα την μπάρα 17,5 κιλά ενώ τώρα 15). Ευτυχώς βρήκα γυμναστή πολύ καλό spotter και τον προειδοποίησα ότι θα πάει πολύ αργά αυτή η προσπάθεια και να βάλει μόνο αν μείνω τελείως). Όντως έτσι έγινε, πολύ grinding αλλά την έβγαλα μόνος μου.

Bench press (paused):

Από το ζέσταμα στον πάγκο είχα ενοχλήσεις στην ιερολαγόνια άρθρωση από το grinding στο squat προφανώς. Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω το συνηθισμένο μου form (τόξο στην μέση και leg drive).

1st attempt: 95 kg. Μέτρια πήγαν αλλά χάλια τεχνική.

2nd attempt: 100 kg. Τα έβγαλα αλλά χάλια και εδώ, Οι ώμοι μου δεν ήταν σταθεροί κι έτσι αποφάσισα να μην κάνω 3η προσπάθεια γιατί έτσι την παθαίνεις. Δυστυχώς πριν μία βδομάδα έβγαλα 2 reps στα 100 και απογοητεύτηκα εδώ.

Deadlift:

Ευτυχώς καμία ενόχληση εδώ.

1st attempt: 185 kg. Εύκολα

2nd attempt: 195 kg. Ισοφάριση του pr με sumo στάση. Πήγαν σχετικά δύσκολα.

3rd attempt: 207,5 kg. pr 2,5 κιλών με την conventional στάση και 12,5 κιλά πάνω από την sumo στάση. Η 2η προσπάθεια δεν δικαιολογούσε το τόσο μεγάλο jump στα κιλά αλλά έκανα ολόκληρο mental preparation. Στην αρχή έβαλα στην μπάρα 202,5, μετά φόρτωνα και έβαλα 205 και στο τέλος 207,5. Πολύ οριακή προσπάθεια και στο τέλος νόμιζα ότι θα μου έβγαιναν όλοι οι κάλοι από το χέρι...ευτυχώς κανένα σκήσιμο. 

Αυτάαααα. Γενικά απογοητευμένος γιατί το προηγούμενό μου total ήταν 5 κιλά παραπάνω. Αν και ο πάγκος την προηγούμενη φορά ήταν touch and go και σήμερα με παύση και σε κακή μέρα.

Α επίσης μην πάρετε τόσο μεγάλη δόση καφείνη, Όσε σε ανεβάζει τόσο σε κατεβάζει. Ενώ έκανε την δουλειά της το crash-άρισμα μετά δεν παλεύεται

• Like 13

Ρε παιδιά τι σκατα τρελαίνεσται αν σηκώνεται δέκα κιλά κάτω η πέντε κιλά πάνω. Όσοι δε πάτε σε αγώνες η δεν κάνετε powerlifting είναι χαζό να ασχολείστε τόσο με τα νούμερα.

Κάντε την προπόνηση σας και τελείωσε η υπόθεση. Το σώμα σου όταν πιέζετε είτε είναι 40 είτε 60 καλό του κανει

Ε κάτι χρειάζεται και αυτός που γυμνάζεται με βάρη να τον παροτρύνει . Να έχει κάποιο στόχο.

Προσωπικά αυτό που βλέπω στο γυμναστήριο μετά από κάθε σετ να σηκώνει ο άλλος την μπλούζα του και να αυτόθαυμάζεται, το βλέπω σαν άκρως ναρκισσιστικό και ολίγον τι gay.

Χωρίς παρεξήγηση ε! Καθένας είναι διαφορετικός και με άλλους στόχους.

Καλα αυτο υπηρχαν κατι παιδια που το κανανε στο γυμναστηριο που παω τωρα και τρωγανε απειρο κραξιμο.

Το να το κανεις στα αποδυτηρια οκ, αλλα πανω στα ελευθερα ειναι λιγο μαλακια.

• Moderators

Ε κάτι χρειάζεται και αυτός που γυμνάζεται με βάρη να τον παροτρύνει . Να έχει κάποιο στόχο.

Προσωπικά αυτό που βλέπω στο γυμναστήριο μετά από κάθε σετ να σηκώνει ο άλλος την μπλούζα του και να αυτόθαυμάζεται, το βλέπω σαν άκρως ναρκισσιστικό και ολίγον τι gay.

Χωρίς παρεξήγηση ε! Καθένας είναι διαφορετικός και με άλλους στόχους.

αλλο το να βαζεις στοχους και αλλα το να "τρωγεσαι" με παλιοτερους στοχους!

Νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο σπαστικό στο gym από το να χάνεις το μέτρημα στις επαναλήψεις τρ τελευταία που  ακουω κ μουσικη το παθενω πολύ συχνά κ τρελενομαι :P μόνο σε εμένα συμβαίνει;

• Like 1

Μετα απο καιρο να ανεβασω και εγω φωτο

Μικρες διαφορες ,εχω θολωσει ,αν και περιμενα οτι το crossfit θα με αδυνατιζε,αλλα επειδη τωρα δεν μετραω θερμιδες ,και τρωω πολυ +1 κιλο στην ζυγαρια.

Το στηθος δεν παιρνει με τιποτα.

post-125473-0-70042300-1449950303_thumb.jpg

post-125473-0-58964000-1449950315_thumb.jpg

post-125473-0-91555800-1449950549_thumb.jpg

• Like 11

λοπως σας εχω ξαναπει εδω και 1 μηνα κανω ενα προγραμμα που ονομαζετε starting strength δεν εχω κολησει ακομα σε καποια κιλα αλλα σε κανενα μηνα που πιστευω θα το εχω ολοκληρωσει και εχω αρχισει το διαβασμα για να δω με τι θα συνεχισω μια ενδιαφερος ιστοσελιδα που βρηκα ειναι αυτη και ειμαι ενδιαμεσα σε ενα απο αυτα http://www.bodybuilding.com/fun/5-best-bodybuilding-programs.htmμ εκανε πολυ εντυπωση το γερμανικο πιστευω οτι πρεπει να εχει πολυ αντοχη για να το εκτελεσεις θα ηθελα να το δοκιμασω αλλα δεν υπαρχει χρονος για πειραματα..τι προτεινετε?

Μετα απο καιρο να ανεβασω και εγω φωτο

Μικρες διαφορες ,εχω θολωσει ,αν και περιμενα οτι το crossfit θα με αδυνατιζε,αλλα επειδη τωρα δεν μετραω θερμιδες ,και τρωω πολυ +1 κιλο στην ζυγαρια.

Το στηθος δεν παιρνει με τιποτα.

αν εσύ έχεις θολώσει, μπορείτε να με φωνάζετε ελεύθερα ΧΟΝΤΡΗ 

• Like 5

https://www.dropbox.com/sc/wlxqk5xurndmu0f/AAA8aCwjxgMi4CZkCZlWJUK6a

https://www.dropbox.com/sc/mf2kfe83ketl2b6/AABV2lrAGc78NV6IvDCIaDp6a

https://www.dropbox.com/sc/431q8cv075o79kp/AADMWYQ8YlQ3RVt0dD0Wn2zQa

κ τελος  αυτο ειναι που μ εγραψε ο γυμναστης μ...τα drop set  με δυσκολεουν πολυ καθως ακομα δεν εχω πολυ δυναμη πχ παγκο ξεκιναω με

45κιλα 8 επαναληψεις+ 6 με 40κιλα+6 με 35 Χ4(Drop set)

και μετα δεν σηκωνω ουτε καλαμακι οχι να βγαλω δισετ πιεσεις με αλτ σε επικ και ανοιγματα....

για αυτο ελεγα να το αποριψω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...