Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι επιδραση ειχε η γυμμαστικη στο στηθος σου δημητρα? Ειδες καμια αλλαγη? Βαλε καμια φωτο απτις βουλιτσες. . .

Αν και ακομα περιμενω τις φωτο της μαργαριτας

Να δεις που στο τελος θα ειμαι λεσβια και ολα τα υπολοιπα ηταν για ξεκαρφωμα.

Το δικό μας στήθος αποτελείται από λίπος και λεμφαδένες, οπότε όταν πέσεις σε λίπος αναγκαστικά το "θυσιάζεις" το καλοκαίρι μου στοίχισε αρκετά, ένιωθα σαν να ευνούχισα την θηλυκή μου πλευρά. Αλλά, ντάξει το ξεπέρασα με την παρηγοργιά της ανόρθωσης του γλουτιαίου. 

Γενικά ως στήθος με τη γυμναστικής και ως γυναίκα επιπλέον, δουλεύω κατά βάση άνω θωρακικό γιατί υπερτονίζει το στήθος (το κάνει λίγο να φαίνεται μεγαλύτερο καθώς επίσης έχει ένα Up στην ανόρθωση του). 

αυτό κοιτούσα, η τελευταία φώτο πλάτης σταματάει σε κείνο το σημείο. Θα ανεβάσω μια με την πρώτη ευκαιρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Reps ανεβαζω αρκετα αναλογα σε τι φαση ειμαι μετα τι δουλεια.

Σαν σχημα ειναι γραμμωμενοι αλλα ογκο εχουν παρει λιγο συγκριτικά με το υπολοιπο σωμα.

Και το θεμα ειναι οτι γυμναζονται και στις ασκησεις της πλατης, δεν δικαιολογει τοσο πολυ τo αργο progress.

Με τροχαλια λενε καθολου οι ασκησεις ? σας εχουν βοηθησει ?

Reps ανεβαζω αρκετα αναλογα σε τι φαση ειμαι μετα τι δουλεια.

Σαν σχημα ειναι γραμμωμενοι αλλα ογκο εχουν παρει λιγο συγκριτικά με το υπολοιπο σωμα.

Και το θεμα ειναι οτι γυμναζονται και στις ασκησεις της πλατης, δεν δικαιολογει τοσο πολυ τo αργο progress.

Με τροχαλια λενε καθολου οι ασκησεις ? σας εχουν βοηθησει ?

Καταρχάς παίζει και το γενετικό. Μπορεί ποτέ να μην γίνουν top level ή να πιάσουν το επίπεδο άλλων ομάδων. 

Καλά με την πλάτη μόνο η οπίσθια μοίρα δουλεύει, δεν είναι ότι τους γυμνάζεις τελείως.

Στην τροχαλία εννοείς πάλι προτάσεις και lateral raises αντί για αλτήρες ? Αν ναι, είναι μία λύση κι αυτή, μπορείς να το κάνεις. Απλά λέω η βασική σου άσκηση να είναι πιέσεις με μπάρα ή αλτήρες και μετά απομονωτικές. Και εννοείται σε ό,τι κάνεις να εφαρμόζεις το progressive overload

• Like 1

Σιγουρα η υπερβολικη γυμναστικη (βλ πρωταθλητισμος και μπαλετα) υποβιβαζει το στηθος στο επιπεδο ανυπαρκτου, μια καθημερινη γυμναστικη ομως, της ταξης 1-2ωρες τη μερα ηλπιζα οτι απλα θα λειτουργουσε ως ανόρθωση, ισως πιο μικρο αλλα πιο σφικτο, πιο τουρλοτο, πιο στρογγιλο πιο σπορτιφ και νεανικο τελος παντων. . .οχι? :-/

• Like 1

Σιγουρα η υπερβολικη γυμναστικη (βλ πρωταθλητισμος και μπαλετα) υποβιβαζει το στηθος στο επιπεδο ανυπαρκτου, μια καθημερινη γυμναστικη ομως, της ταξης 1-2ωρες τη μερα ηλπιζα οτι απλα θα λειτουργουσε ως ανόρθωση, ισως πιο μικρο αλλα πιο σφικτο, πιο τουρλοτο, πιο στρογγιλο πιο σπορτιφ και νεανικο τελος παντων. . .οχι? :-/

η γυμναστική δεν το υποβιβάζει...όσο η διατροφή κατά βάση ... παίζεις και με σωματική αναδόμηση ... 

η χρόνια ενασχόληση έχει μετατρέψει το σώμα σου σε μηχανή καύσης λίπους οπότε .... 

• Like 1

42εκ. καθε δικεφαλακι πλεον 80 κιλα πιεσεις παγκου, λιγο στους ωμους εχω κολλησει αλλα εχει να κανει με γενετικα δυσκολα παιρνω εκει ογκο.

Τα μαμημενα love handles απο πισω πλαινα μιλαμε δεν πεφτουν με τιποτα.

Και εχω λιωσει σε διατροφη, αεροβια, βαρη κλπ. Εχω να φαω σοκολατα ενα χρονο ναουμ και εχω καψει. Βλεπω σοκολατα και θελω να χυμιξω.

Στο θεμα μου οπως και παλιοτερα ειανι οι ωμοι.

Μια βδομαδα θα αυξησω τα βαρη την αλλη ξαναμειωνω, εν κατακλειδι μηδαμινές αλλαγες.

Προφανως δεν με πιανουν πλεον οι ασκησεις, τουμπανο ασκησεις ωμων προτασεις θελω που σας εχουν πιασει 100% ?

Eγω ειμαι το ανάποδο, απο δικέφαλους δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα απο ωμούς πολύ,ειναι γενετικό .

Πιέσεις ώμων και εγω δεν έκανα αλλα θα μπούνε στο προγραμα οταν ξανα αρχίσω γυμναστική, καλη δουλεια σε εμενα εκανε η όρθια κωπηλατική   με ανοιχτή και κλειστή λαβή.

Αφησα τις military για κανα 5μηνο και επεσα 10 κιλα σε δυναμη στην ασκηση :shock:

Τις ξαναεβαλα απο σημερα στο προγραμμα γιατι δε λεει να πεσω κιαλλο, ειναι πολυ δυνατη ασκηση.

• Like 1

• Moderators

Ρε παιδιά τι σκατα τρελαίνεσται αν σηκώνεται δέκα κιλά κάτω η πέντε κιλά πάνω. Όσοι δε πάτε σε αγώνες η δεν κάνετε powerlifting είναι χαζό να ασχολείστε τόσο με τα νούμερα.

Κάντε την προπόνηση σας και τελείωσε η υπόθεση. Το σώμα σου όταν πιέζετε είτε είναι 40 είτε 60 καλό του κανει

• Like 6

Πες τα Σπεκτ!

Χτες η καλύτερη προπόνηση έβερ. 1 1/2 ώρα στην τσίτα, με ντροπ σετ και pr σε όλες τις ασκήσεις, με προθέρμανση και διατάσεις στο τέλος, τα πάντα όλα. Σήμερα πονάω από τα ακροδάχτυλα μέχρι τις λίγες τρίχες στο καραφλό μου κεφάλι αλλά το καταφχαριστήθηκα. 

• Like 2

Ρε παιδιά τι σκατα τρελαίνεσται αν σηκώνεται δέκα κιλά κάτω η πέντε κιλά πάνω. Όσοι δε πάτε σε αγώνες η δεν κάνετε powerlifting είναι χαζό να ασχολείστε τόσο με τα νούμερα.

Κάντε την προπόνηση σας και τελείωσε η υπόθεση. Το σώμα σου όταν πιέζετε είτε είναι 40 είτε 60 καλό του κανει

Δεν ξέρω πως το εννοείς. Αν το εννοείς ότι δεν έχει σημασία πόσα κιλά σηκώνει κάποιος σαν απόλυτο νούμερο αρκεί να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο τότε οκ, συμφωνώ. Αν το εννοείς ότι γενικά δεν παίζουν ρόλο τα κιλά και δεν πρέπει να κοιτάμε να τα αυξάνουμε τότε διαφωνώ.

• Like 1

• Moderators

μπος εννοειται σαν απολυτο νουμερο παντα. Εννοειται οτι πρεπει να βελτιωνομαστε αλλα οταν πχ για τον α ή β λογο  απο εκει που καποτε σηκωνες 100 στο παγκο και τωρα κανεις 70 ο οργανισμος σου και με τα 70 θα "μεγαλωσει" και με τα 75 κτλ. Δεν χρειαζεται δηλαδη να πιασεις παλι τα 100 και να τα περασεις για να δεις αποτελεσμα.

• Like 2

Απλα δε νιωθεις ωραια οταν εισαι πιο αδυναμος απο πριν ή εχεις πεσει, για τον Α η Β λογο.

Εξαιρουνται βεβαια τραυματισμοι κλπ.

δεν σε νοιάζουν τα κιλά, αρκεί να μην νιώθεις ότι είσαι σε comfort zone... για μένα έχει δίκιο ο Σπεκτ..
καλύτερα να κοιτάξεις την τεχνική από το συνολικό ποσό φορτίου που σηκώνεις...
βλέπω κάτι πιτσιρικάκια πάνε φορτώνουν πρέσσα και λένε πωπω σήκωσα 100κιλά. 
το πως τα "έκανε" ήταν το θέμα ... 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...