margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δινει τσιτα, κι εγω θελω να δοκιμασω στην εξεταστικη που θα πεσει πολυ ξενυχτι αλλα δε ξερω κατα ποσο θα ναι καλο να παρω κ να κατσω :/ will see! Με το καλο η διατροβη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δινει τσιτα, κι εγω θελω να δοκιμασω στην εξεταστικη που θα πεσει πολυ ξενυχτι αλλα δε ξερω κατα ποσο θα ναι καλο να παρω κ να κατσω :/ will see! Με το καλο η διατροβη σου θα σου βγει παραγωγικότητα στη σύνθεση... εμένα ο εγκέφαλος πέφτει σε νεκρό mood ειδικά μετά από hangover ξενυχτιού ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι πιο δυσκολο με reset απο αυτο που κανει το παιδι; Με τιποτα, πιο δυσκολο ειναι ετσι αφου ασκει δυναμη και για να τα συγκρατησει πριν ακουμπησουν κατω ενω με reset σχεδον τα πετας Δεν το έχεις δοκιμάσει μάλλον. Είναι πολύ πιό δύσκολο να την ακουμπάς κάτω και να κάνεις μετά ξανά όλη την διαδικασία για να γίνεις ξανά tight, να κάνεις core bracing και ό,τι άλλο cue έχεις. Ο λόγος που χρειάζεται να γίνουν αυτά έχει να κάνει με την ασφάλεια. Κάνοντας touch and go δεν κάνεις core bracing, δεν ενισχύεις δηλαδή το support στον κορμό σου. Αν σου ακούγεται σωστό αυτό οκ. Ας κάνει κάποιος touch and go με οριακά κιλά και αν διατηρήσει σωστό form ας μου πει. Υπάρχει και άλλος ένας λόγος αλλά είναι σχετικός με powerlifting οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να τον πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε: Ειναι πιο δυσκολο με reset απο αυτο που κανει το παιδι; Με τιποτα, πιο δυσκολο ειναι ετσι αφου ασκει δυναμη και για να τα συγκρατησει πριν ακουμπησουν κατω ενω με reset σχεδον τα πεταςΔεν το έχεις δοκιμάσει μάλλον. Είναι πολύ πιό δύσκολο να την ακουμπάς κάτω και να κάνεις μετά ξανά όλη την διαδικασία για να γίνεις ξανά tight, να κάνεις core bracing και ό,τι άλλο cue έχεις. Ο λόγος που χρειάζεται να γίνουν αυτά έχει να κάνει με την ασφάλεια. Κάνοντας touch and go δεν κάνεις core bracing, δεν ενισχύεις δηλαδή το support στον κορμό σου. Αν σου ακούγεται σωστό αυτό οκ. Ας κάνει κάποιος touch and go με οριακά κιλά και αν διατηρήσει σωστό form ας μου πει. Υπάρχει και άλλος ένας λόγος αλλά είναι σχετικός με powerlifting οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να τον πω. Δεν ειπα οτι ειναι σωστο ετσι.Ειπα οτι σιγουρα ειναι δυσκολοτερο καθως εχω δοκιμασει και τα δυο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειπα οτι ειναι σωστο ετσι.Ειπα οτι σιγουρα ειναι δυσκολοτερο καθως εχω δοκιμασει και τα δυο . Τότε μάλλον θα έκανες μεγάλης διάρκειας αρνητική και θα σε κούραζε παραπάνω απ' όσο πρέπει. Μπορεί όντως όμως να είσαι πιό αδύναμος με touch and go αλλά μάλλον είσαι στην μειοψηφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Έβγαλα και μία φώτο @ 81 κιλά Dat skinny arm πόσο χρονών είσαι; σε είχα για μεγάλο, δεν ξέρω γιατί, ο τρόπος που γράφεις μάλλον μονο βάρη κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα κλείνω τα 22. Ναι, μόνο βάρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα κλείνω τα 22. Ναι, μόνο βάρη τι κάνεις bodybuilding η powerlifting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Powerlifting υποτίθεται πως κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οκ,την κίνηση τουλάχιστον σωστά την κάνω ? Η λαβή μου να είναι όπως από αυτόν στο βίντεο? Συνήθως χωρίς παπούτσια κάνω..μήπως να κάνω sumo deadlift?Υπάρχουν πολλα είδη deadlift αλλά πια η κυρία διάφορα με το sumo? Εννοείται,τα πόδια μ από κάτω με άνοιγμα τριάντα μοίρες Τα κύρια λάθη σου είναι πως λυγίζεις χέρια και πως οι ώμοι σου είναι πίσω από τη μπάρα (όσο πίσω μπορούν να είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τα κύρια λάθη σου είναι πως λυγίζεις χέρια και πως οι ώμοι σου είναι πίσω από τη μπάρα (όσο πίσω μπορούν να είναι). Δεν κατάλαβαινω αυτό που μ λέτε με τους ωμους τόσες φορές την έχω δει την γ@μ#!?# Δηλαδή να μην ^τραβαω^ τους ωμους μου πίσω στο τελείωμα εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τραβάμε τους ώμους, το στήθος πετάμε μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά ξέρετε τι θελω να φτιάξω. . . Είμαι σιγουρη οτι θα πειτε οτι αυτό εχει να κανει με ανατομια σωματος, αλλα εχω μιαν ελπιδα οτι μπορει να γινεται και με γυμναστικη. Μου αρεζε παντα στους αντρες περα απτο σφικτο και τουρλοτο ποπουδακι 2 βουλιτσες ακριβως απο πανω, χαμηλα στην πλατη. Τις εχουν και καποιες κοπελες Τις εβρισκα παντα τοσο τελειες. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά ξέρετε τι θελω να φτιάξω. . . Είμαι σιγουρη οτι θα πειτε οτι αυτό εχει να κανει με ανατομια σωματος, αλλα εχω μιαν ελπιδα οτι μπορει να γινεται και με γυμναστικη. Μου αρεζε παντα στους αντρες περα απτο σφικτο και τουρλοτο ποπουδακι 2 βουλιτσες ακριβως απο πανω, χαμηλα στην πλατη. Τις εχουν και καποιες κοπελες Τις εβρισκα παντα τοσο τελειες. . . μιλας για τους ραχιαιους. ΑΝ κανεις προπονηση και ριξεις και τα ποσοστα λιπους σου κατι μπορεις να κανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Στο υψος της λεκανης ειναι εχετε εικονα? Δεν ειναι απιστευτα σεξυ? Θυμαμαι μια μερα οταν το ειχα πει στο φιλο μου τον mandipl και του δειχνω οτι εγω δεν εχω, μου λεει "ωχ μου φαινεσαι περίεργη τωρα" "ουτε κι εσυ έχεις" του λεω hehehehe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις