snow22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία. Λοιπόν. Καταρχάς άλλαξε παπούτσια σε κάτι με flat σόλα (π.χ. all star) ή με σκέτη κάλτσα αν δεν έχεις. Αυτό είναι για να πατάει όλο το πέλμα στο πάτωμα και να είναι και σκληρή η επιφάνεια που πατάς. Το σημαντικότερο τώρα. Η άσκηση αυτή λέγεται για κάποιον λόγο deadlift. Ο λόγος είναι ότι η κάθε επανάληψη πρέπει να γίνεται από νεκρό σημείο, να μην ακουμπάς την μπάρα δηλαδή ίσα ίσα στο πάτωμα και ξανά μανά πάνω. Κοίτα ένα πρόχειρο βίντεο εδώ πως κάνει την κάθε rep (Από το 1:20 αρχίζει) https://youtu.be/wKUFtjQAFyA Όταν φτιάξεις αυτό τότε ξανασυζητάμε για τεχνική γιατί τώρα θα μιλάμε κάτω από λάθος βάσεις Οκ,την κίνηση τουλάχιστον σωστά την κάνω ?Η λαβή μου να είναι όπως από αυτόν στο βίντεο? Συνήθως χωρίς παπούτσια κάνω..μήπως να κάνω sumo deadlift?Υπάρχουν πολλα είδη deadlift αλλά πια η κυρία διάφορα με το sumo? Οταν ξεκινας εισαι κοντα στη μπαρα? Τα ποδια σου μπαινουν απο κατω?Εννοείται,τα πόδια μ από κάτω με άνοιγμα τριάντα μοίρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οκ,την κίνηση τουλάχιστον σωστά την κάνω ? Συνήθως χωρίς παπούτσια κάνω..μήπως να κάνω sumo deadlift?Υπάρχουν πολλα είδη deadlift αλλά πια η κυρία διάφορα με το sumo? Ναι εντάξει έτσι όπως το κάνεις οκ φαίνεται αλλά όταν θα κάνεις reset σε κάθε επανάληψη θα φανεί καλύτερα. Τώρα για το ποιά κίνηση να επιλέξεις είναι μεγάλη συζήτηση και πάει ανεξάρτητα με τους στόχους αλλά και άλλα πράγματα που χρειάζεται εμπειρία όμως και δεν έχεις δει ακόμα στην προπόνησή σου. Οπότε θα σου έλεγα να μείνεις με conventional και αν ποτέ προκύψει τίποτα και θες να αλλάξει το συζητάμε. Για τις διαφορές δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα. Πάτα στο youtube "candito sumo vs conventional" έχει κάνει μερικά βίντεο ο Candito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι εντάξει έτσι όπως το κάνεις οκ φαίνεται αλλά όταν θα κάνεις reset σε κάθε επανάληψη θα φανεί καλύτερα. Τώρα για το ποιά κίνηση να επιλέξεις είναι μεγάλη συζήτηση και πάει ανεξάρτητα με τους στόχους αλλά και άλλα πράγματα που χρειάζεται εμπειρία όμως και δεν έχεις δει ακόμα στην προπόνησή σου. Οπότε θα σου έλεγα να μείνεις με conventional και αν ποτέ προκύψει τίποτα και θες να αλλάξει το συζητάμε. Για τις διαφορές δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα. Πάτα στο youtube "candito sumo vs conventional" έχει κάνει μερικά βίντεο ο Candito Έγινε ευχαριστώ θα το ψάξωκαληνύχτα από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω βλεπω τον κορμο σου να μην ειμαι σταθερο , τα ποδια να μη πατανε καλα, και σε μια επαναληψη σα να βλεπω να "τραβας" τα γονατα πιο πισω Για να μη καταληξεις με προβλημα , θα σε συμβουλευα να παιξεις με σκετη μπαρα μη σου πω και με βαρακια/κετλμπελ, με πολυ λιγο βαρος τελοσπαντων μεχρι να φτιαξεις την τεχνικη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και επίσης στο τέλος κάθε επανάληψης φαίνεται να σηκώνεις τους ώμους λες Και κανείς σραγκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οκ,την κίνηση τουλάχιστον σωστά την κάνω ? Η λαβή μου να είναι όπως από αυτόν στο βίντεο? Συνήθως χωρίς παπούτσια κάνω..μήπως να κάνω sumo deadlift?Υπάρχουν πολλα είδη deadlift αλλά πια η κυρία διάφορα με το sumo? Εννοείται,τα πόδια μ από κάτω με άνοιγμα τριάντα μοίρες Λαθος την κανεις φιλος.ΓΕνικα φαντασου οτι δινεις πρωωτα λιγο με τα ποδια και μετα με την μεση.Το βαρος προς τα εμπρος ,εσυ σε λιγο αν βαλεις λιγο παραπανω κιλα θα πεσεις πισω .Μην δινεις με την λεκανη δηλαδη ,πιο μπροστα το βαρος του σωματος να δινεις με ετετρακεφαλα πρωτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω βλεπω τον κορμο σου να μην ειμαι σταθερο , τα ποδια να μη πατανε καλα, και σε μια επαναληψη σα να βλεπω να "τραβας" τα γονατα πιο πισω Για να μη καταληξεις με προβλημα , θα σε συμβουλευα να παιξεις με σκετη μπαρα μη σου πω και με βαρακια/κετλμπελ, με πολυ λιγο βαρος τελοσπαντων μεχρι να φτιαξεις την τεχνικη σου. ναι σε μια επαναληψη το παρατηρησα και εγω ρωτησα τον γυμναστη κ μ ειπε οτι την κανω αρκετα καλα οπως και να εχει τρ που το ειδα και σε βιντεο αν εξερεσεις τα ποδια μ οπως ειπε κ η μαργαριτα πιστευω οτι την κανω κλ σπεκτ ετσι την βλεπω στο τελος να "τραβας" τους ομους σ προς τα πισω φιλε σωκρατη ισχυει ολη την δυναμη την εδινα απο τον κορμο,αυτο δεν το ηξερα τι εννοεις το βαρος προς τα εμπρος?δεν κτλβ... αυριο ξαναεχω deadlift ισος ξαναβγαλω βιντεο εστιαζοντας εκει που μ ειπατε γτ πριν αρχισω να βαζω κιλα θελω να εχω καλη τεχνικη...ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν την κάνεις όπως σου είπα, με reset δηλαδή σε κάθε επανάληψη τότε ρίξε κιλά γιατί είναι πιο δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Η καφεϊνη των 200mg με πόσους καφέδες ισοδυναμείται ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εξαρταται τον καφε και την ποσοτητα Είδος καφέ ανά μερίδα Περιεκτικότητα σε καφεΐνηΚαφές φίλτρου (~200 ml) 115-175 mgΣτιγμιαίος καφές (~200 ml) 65-100 mgΝτεκαφεϊνέ στιγμιαίος (~200 ml) 2-3 mgΕλληνικός καφές (50 ml) 40 mgΝτεκαφεϊνέ ελληνικός (50 ml) 0-1 mgΕσπρέσο (30 ml) 30-40 mg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Η καφεϊνη των 200mg με πόσους καφέδες ισοδυναμείται ;; Δημητρα 200ρα για γυναικα ειναι του ματς. Παρε 100ρα αν θες, της scitec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημητρα 200ρα για γυναικα ειναι του ματς. Παρε 100ρα αν θες, της scitec έχεις δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν την κάνεις όπως σου είπα, με reset δηλαδή σε κάθε επανάληψη τότε ρίξε κιλά γιατί είναι πιο δύσκολο Ειναι πιο δυσκολο με reset απο αυτο που κανει το παιδι;Με τιποτα, πιο δυσκολο ειναι ετσι αφου ασκει δυναμη και για να τα συγκρατησει πριν ακουμπησουν κατω ενω με reset σχεδον τα πετας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 έχεις δοκιμάσει; Τις εχω ναι, εχω παρει λιγες φορες και κανουν δουλιτσα εκει που κοιμαμαι ορθια Απλα δε ξερω αν εχω βρει το καλυυερο timing. Εχω παρει και μιση ωρα πριν τη προπονηση και μια. Η μια μου φανηκε μεγαλο διαστημα, ισως κανα 40λεπρο να ηταν καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τις εχω ναι, εχω παρει λιγες φορες και κανουν δουλιτσα εκει που κοιμαμαι ορθια Απλα δε ξερω αν εχω βρει το καλυυερο timing. Εχω παρει και μιση ωρα πριν τη προπονηση και μια. Η μια μου φανηκε μεγαλο διαστημα, ισως κανα 40λεπρο να ηταν καλυτερα νιώθεις έτσι νεύρο, υπερένταση; εγώ δεν τις θέλω ακριβώς για boost προπόνησης...αλλά για boost συγγραφής διατριβής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις