Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλη φαση το ποδηλατο. Καποια στιγμη το δοκιμασα να πηγαινω στη σχολη αλλα δυστυχως γινομουν μουσκεμα απο τον ιδρωτα,οπότε το παρατησα. Ειδικα αν προκυψει δουλεια που να παιρνει η αποσταση ποδηλατο,δυσκολα να εχει εκει ντουζιερα.

Σε αυτό το κομμάτι είναι που στάθηκα εξαιρετικά τυχερός - έχω τη δυνατότητα για ντουζ και αλλαγή ρούχων πριν τη δουλειά. Μακάρι κι άλλοι εργοδότες να παρείχαν αυτή τη δυνατότητα στους εργαζομένους τους. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το "κοντά στο σπίτι" πίνει "νερό". Το σπίτι μου από τη δουλειά απέχει (περίπου) 18χλμ, άρα συνολική διαδρομή 36χλμ/φορά - για μένα αυτό είναι κοντά, δεν ξέρω για άλλους. :-)

Τα λάστιχα τα παρέλαβα σήμερα (ουάου!). Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται την ώρα της παραγγελίας - δεν μπορώ να ξέρω εκ των προτέρων - συν του ότι μένω Κύπρο, άρα πιθανόν να είναι λίγο πιο αυξημένα συγκριτικά με την Ελλάδα. Επίσης, οι μέρες παράδοσης ποικίλουν - ανάλογα του ποια μέθοδο θα επιλέξει ο αγοραστής (με το ανάλογο κόστος) και σε ποια περίοδο του χρόνου είναι. Προσωπικά, φρόντισα να κάνω την παραγγελία πριν να "πήξουν" τα ταχυδρομεία με τις παραγγελίες των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς. Όσο πλησιάζουν οι ημέρες των γιορτών, εκτιμώ ότι θα καθυστερούν οι παραδόσεις.

Καλα τοσα χιλιόμετρα δεν θα ηθελα να κανω γιατι φαντάζομαι ειναι δύσκολο να εχεις ογκο οταν καις τοσες θερμίδες , 15 χιλιόμετρα πάντως τα εχω ανετα.

Τα λάστιχα απο ποιότητα πω σου φαίνονται?Ηθελα να πάρω και ενα τιμόνι για το ποδήλατο το οποίο το εχει το Γερμανικό αμαζον αλλα  δεν εχει τα συγκεκριμένα λάστιχα. 

Καλα τοσα χιλιόμετρα δεν θα ηθελα να κανω γιατι φαντάζομαι ειναι δύσκολο να εχεις ογκο οταν καις τοσες θερμίδες , 15 χιλιόμετρα πάντως τα εχω ανετα.

Τα λάστιχα απο ποιότητα πω σου φαίνονται?Ηθελα να πάρω και ενα τιμόνι για το ποδήλατο το οποίο το εχει το Γερμανικό αμαζον αλλα  δεν εχει τα συγκεκριμένα λάστιχα. 

Εμ, δεν πρόλαβα να δω τα λάστιχα ακόμα. Παραδόθηκαν στο σπίτι κι είμαι δουλειά. :-)

upright row barbell wide grip, ξεσκίζει πλάγιους δελτοειδείς
επίσης, reverse rear delt fly με βρεφικά κιλά, 30" break με 12reps.... ένιωσα πολύ καλά την οπίσθια μοίρα επιτέλους !! 
πολύ χαρούμενη πια, άφησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τα κιλά και δίνω έμφαση στην τεχνική και στις μυικές ομάδες που συμμετέχουν με μικρά διαλείμματα. Μόνο υπέροχα πρηξίματα μου προσφέρουν και ωραίο πόνο 

• Like 5

Για τις whey εχει κανεις αποψη απο αυτο το μαγαζι;

Τσεκαρα την μια και μοναδικη που εχει σε στοκ και ειναι αρκετα καλη απο αυτα που γραφει. ειδικα για τα λεφτα της

Έχω τόση ώρα προσπαθώ Να ανεβασω βίντεο και δεν μπορω σέρνω το αρχείο Κ μου ανοίγει απευθείας το βιντεο σε μαύρο πλαίσιο χωρίς να μπορώ να πατήσω αποστολή έχει κανείς what's app να του το στείλω και να μ το ανεβάσει;

upright row barbell wide grip, ξεσκίζει πλάγιους δελτοειδείς

επίσης, reverse rear delt fly με βρεφικά κιλά, 30" break με 12reps.... ένιωσα πολύ καλά την οπίσθια μοίρα επιτέλους !! 

πολύ χαρούμενη πια, άφησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τα κιλά και δίνω έμφαση στην τεχνική και στις μυικές ομάδες που συμμετέχουν με μικρά διαλείμματα. Μόνο υπέροχα πρηξίματα μου προσφέρουν και ωραίο πόνο 

Προσεχε τους καρπους στην πρωτη ασκηση.

Τη δευτερη αν θες δοκιμασε την και σε παγκο ξαπλωμενη μπροστα και τα ποδια πανω για περισσοτερο focus :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.dropbox.com/s/ycqu6nix4qyy6oq/MOV_0612_000.mp4?dl=0

75kg 3X5 και σε καθε προπονηση ανεβαζω 2,5 pr100kg
οταν πρωτοξεκινησα την ασκηση τα καλαμια μ ηταν μαυρα...
θελω να πιστευω οτι την κανω σωστα,αμα ειστε καλα παιδια σε λιγες μερες θα ανεβασω squat :P
ανυπομονω να δω μεχρι που θα φτασω με το starting strength

Επεξ/σία από kostas.mouts4

Ωραία. Λοιπόν. 

Καταρχάς άλλαξε παπούτσια σε κάτι με flat σόλα (π.χ. all star) ή με σκέτη κάλτσα αν δεν έχεις. Αυτό είναι για να πατάει όλο το πέλμα στο πάτωμα και να είναι και σκληρή η επιφάνεια που πατάς.

Το σημαντικότερο τώρα. Η άσκηση αυτή λέγεται για κάποιον λόγο deadlift. Ο λόγος είναι ότι η κάθε επανάληψη πρέπει να γίνεται από νεκρό σημείο, να μην ακουμπάς την μπάρα δηλαδή ίσα ίσα στο πάτωμα και ξανά μανά πάνω. 

Κοίτα ένα πρόχειρο βίντεο εδώ πως κάνει την κάθε rep (Από το 1:20 αρχίζει)

Όταν φτιάξεις αυτό τότε ξανασυζητάμε για τεχνική γιατί τώρα θα μιλάμε κάτω από λάθος βάσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...