snow22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν αντιλέγω αλλά αυτοί οι mr O ειδικά, ειναι κινούμενα φαρμακεία. Δυστυχώς σε επαγγελματικό επίπεδο το φάρμακο είναι δεδομένο. Έχω σταματήσει να ασχολούμαι γίνεται καθαρά για διαφημιστικους λόγους έχει κάταντησει μια τεράστια επιχειρήση.Ο άλλος δεν πήρε δύο μήνες τα φάρμακα και είδατε πως έγινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αν θυμάμαι καλά έχει κανα 25ρι euro ε δε νομίζω να μετριέται ο καθένας 10 φορές το χρόνο , 1 φορά να δεις πόσο είσαι και μετά κρίνεις απο τις φωτογραφίες σου και απο το δερματοπτυχόμετρο με τις μετρήσεις που είχες την δεδομένη στιγμή. Δηλαδή αν σε βγάλει 12% το dexa και 11% το δερματοπτυχόμετρο μετά θα ξέρεις οτι έχει απόκλιση κάπου 1% Ε μετά δεν έχει σημασία , δεν νομίζω να αφορά κάποιον εδω μέσα να γνωρίζει ακριβώς πόσο bf έχει όλο το χρόνο καλα 25 δεν παιζει να εχει μνια DEXA... Καποια στιγμη που το ειχα googlαρει , για εξωτερικο που ειχα βρει στα γρηγορα κατι τιμες ολοι λεγανε για 200$ και πάνω.. για αυτο μου εχει μεινει ως πανακριβη.. βεβαια τωρα που το εψαξα λιγο εδω εγχωρια, βλεπω στο 40αρι κατι προσφορες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ε κανά 18-20 είσαι αλλά δεν έχει και νόημα να το συζητάμε αφού λες είσαι πριν αρχίσεις βάρη. Και τώρα στα ίδια ποσοστά να είναι θα δείχνεις καλύτερος λόγω παραπάνω μυών Το 0,5 μ'αρέσει Υπολογίζω για σιγουριά κάνα 20% και μόλις κλείσω 6μηνο βάρη θα πάω να κάνω την λιπομέτρηση .Άντε να δούμε θα τα καταφέρω? .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τι να καταφέρεις; Τι στόχο έχεις θέσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ ξέμεινα επισήμος χωρίς έμπιστο spotter για το Σάββατο. Τα squat είναι που με καίνε γιατί άντε να καταλάβει τώρα ο άλλος αν δεν έχει ξανακάνει spot σε squat πως να σηκωθούμε χωρίς να με ρίξει κιόλας. Τρέμω στο να εξηγήσω να βάλει βοήθεια όταν κυριολεκτικά η μπάρα δεν θα κουνιέται. Θα πάω και Σάββατο πρωί που δεν πάω ποτέ και δεν ξέρω και τι θα συναντήσω από κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ ξέμεινα επισήμος χωρίς έμπιστο spotter για το Σάββατο. Τα squat είναι που με καίνε γιατί άντε να καταλάβει τώρα ο άλλος αν δεν έχει ξανακάνει spot σε squat πως να σηκωθούμε χωρίς να με ρίξει κιόλας. Τρέμω στο να εξηγήσω να βάλει βοήθεια όταν κυριολεκτικά η μπάρα δεν θα κουνιέται. Θα πάω και Σάββατο πρωί που δεν πάω ποτέ και δεν ξέρω και τι θα συναντήσω από κόσμο. Εε όλο και κάποιον θα βρεις στην τελική πες τον γυμναστη... Πόσα κιλά βγάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εε όλο και κάποιον θα βρεις στην τελική πες τον γυμναστη... Πόσα κιλά βγάζεις; Εμ το θέμα δεν είναι να πάρω όποιον είναι πιό κοντά. Γυμναστή έχω να δω καιρό μόνο γυμνάστριες βλέπω τώρα. Στα squat στόχος είναι 160+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εμ το θέμα δεν είναι να πάρω όποιον είναι πιό κοντά. Γυμναστή έχω να δω καιρό μόνο γυμνάστριες βλέπω τώρα. Στα squat στόχος είναι 160+ θέλουμε video με τα κιλά που σηκώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 θέλουμε video με τα κιλά που σηκώνεις Στο squat μπορεί να τραβήξω την 1η προσπάθεια στα 145 (κλάιν). Μετά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρω spotter δεν νομίζω να βγάλω. Το ίδιο πάγκο. Άρσεις θα βγάλω τα πάντα λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Στο squat μπορεί να τραβήξω την 1η προσπάθεια στα 145 (κλάιν). Μετά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρω spotter δεν νομίζω να βγάλω. Το ίδιο πάγκο. Άρσεις θα βγάλω τα πάντα λογικά. και γω άρσεις πρέπει να βγάλω ή πρέπει να δει λίγο κάποιος την καθετότητα του βραχίονα μου γιατί παίζει να κλείνει προς το σώμα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 και γω άρσεις πρέπει να βγάλω ή πρέπει να δει λίγο κάποιος την καθετότητα του βραχίονα μου γιατί παίζει να κλείνει προς το σώμα :/ Βγάλε ένα και πόσταρε το εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Βγάλε ένα και πόσταρε το εδώ το κινητό μου είναι για τον @#$%!#@% αλλιώς δεν θα το χα κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ο σωστός ςποτερ στα σκουατ κάνει σκουατ μαζί σου σχεδόν αγκαλια χωρίς να σε ακουμπάει όμως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 το κινητό μου είναι για τον @#$%!#@% αλλιώς δεν θα το χα κάνει; Πόσο χάλια? Δεν θα φαίνεται μία φιγούρα ? Και 240-360p να είναι βλέπεται. Απλά φρόντισε να είναι τελείως στα πλάγια η μπάρα. Ο σωστός ςποτερ στα σκουατ κάνει σκουατ μαζί σου σχεδόν αγκαλια χωρίς να σε ακουμπάει όμως Θες να έρθεις Ελλάδα νωρίτερα να κάνουμε την ομαδική προπόνηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο χάλια? Δεν θα φαίνεται μία φιγούρα ? Και 240-360p να είναι βλέπεται. Απλά φρόντισε να είναι τελείως στα πλάγια η μπάρα. Θες να έρθεις Ελλάδα νωρίτερα να κάνουμε την ομαδική προπόνηση ? κρασάρει το βίντεο, κατεστραμμένο μου το βγάζει όταν θυμηθεί να ξεκινήσει να παίρνει λήψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις