Mikeasdf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τι ειναι το σαντα κλαους ραν?? Εψαξα γοογλε και μου εβγαλε κατι για Στοκχολμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πως,που και πόσο κάνει μια αξιόπιστη λιπομέτρηση ? Ιδέα δεν έχω για το τι σώμα έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πως,που και πόσο κάνει μια αξιόπιστη λιπομέτρηση ? Ιδέα δεν έχω για το τι σώμα έχω Κοιταξου στον καθρέφτη δεν χρειάζονται λιπομετρησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Κοιταξου στον καθρέφτη δεν χρειάζονται λιπομετρησεις. Επί της ουσίας τίποτα χωρίς αστεϊσμούς? (αν είναι τέτοιοι, γιατί στον γραπτό λόγο ,πολλές παρεξηγήσεις γίνονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Επί της ουσίας τίποτα χωρίς αστεϊσμούς? (αν είναι τέτοιοι, γιατί στον γραπτό λόγο ,πολλές παρεξηγήσεις γίνονται)Οχι ρε σοβαρά το είπα για πιο λόγο να κάνεις λιπομέτρηση? Αν σου αρέσει το σώμα σου αυτό μετράει. Υπάρχει παχυμετρο με 10 15 ευρώ που είναι αρκετά accurate αν ντε και καλά θες να μετρηθεις. http://e-metallon.gr/ergaleia-synergeioy/6664-paximetro-topex-316165-200mm.html http://www.deepnet.gr/index.php?route=product/product&product_id=24951 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οχι ρε σοβαρά το είπα για πιο λόγο να κάνεις λιπομέτρηση? Αν σου αρέσει το σώμα σου αυτό μετράει. Υπάρχει παχυμετρο με 10 15 ευρώ που είναι αρκετά accurate αν ντε και καλά θες να μετρηθεις. http://e-metallon.gr/ergaleia-synergeioy/6664-paximetro-topex-316165-200mm.html http://www.deepnet.gr/index.php?route=product/product&product_id=24951 Δεν είναι μόνο θέμα αν μου αρέσει η όχι αλλά πιστεύω επίσης ότι η λιπομέτρηση αποτελεί δείκτη για το σωστό τρόπο που ακολουθείτε ένα πρόγραμμα υγείας. Τεσπα με το παχύμετρο πως βλέπεις το ποσοστό λίπους ,νερού κ.λ.π που έχεις στο σώμα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι μόνο θέμα αν μου αρέσει η όχι αλλά πιστεύω επίσης ότι η λιπομέτρηση αποτελεί δείκτη για το σωστό τρόπο που ακολουθείτε ένα πρόγραμμα υγείας. Τεσπα με το παχύμετρο πως βλέπεις το ποσοστό λίπους ,νερού κ.λ.π που έχεις στο σώμα σου? Πιάνεις το λίπος που έχεις πχ στην κοιλιά και με το παχυμετρο βλέπεις πόσο % είσαι σε κάθε μέρος του σώματος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 2-3 φορες βγήκα για ποδήλατο με κολάν και μετα το εγκατέλειψα,έχουμε και ενα όνομα στην περιοχή Άρα τι, εμείς που τα φοράμε κι ανεβαίνουμε στο ποδήλατο 4 και 5 ώρες, δεν έχουμε "όνομα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι μόνο θέμα αν μου αρέσει η όχι αλλά πιστεύω επίσης ότι η λιπομέτρηση αποτελεί δείκτη για το σωστό τρόπο που ακολουθείτε ένα πρόγραμμα υγείας. Τεσπα με το παχύμετρο πως βλέπεις το ποσοστό λίπους ,νερού κ.λ.π που έχεις στο σώμα σου? Ρίξε μια ματιά εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τι ειναι το σαντα κλαους ραν?? Εψαξα γοογλε και μου εβγαλε κατι για Στοκχολμη http://www.santarunthessaloniki.gr/intro στο fb ανέφεραν για τα burger δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες μετά τον αγώνα από (Grill Brother) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπονν..Το καινουριο προγραμμα του μηνα στα ποδια περιλαμβανει squat...Πρωτη φορα ηταν που θα ασχοληθω με την ασκηση αυτη και ξεκινησα με τη βοηθεια του γυμναστη, ενα demo squat χωρις μπαρα. Κρατωντας απλα ενα 10κιλο δισκο εκανα λιγη εξασκηση την κινηση της ασκησης. Ωστοσο κατα διαστηματα στο ενα ποδι ενοιωθα ενα τσιμπημα στο γονατο απο την μεσα μερια. Ευτυχως η ασκηση ηταν γενικά "αερας" δεδομενου οτι ηταν απλα στο how to.Άλλαξα λιγο ανοιγμα στο ποδι κλπ κλπ και το πηγα πιο χαλαρα.Επειδη ψιλοχεστηκα (πρωτη φορα ποναω σε ασκηση) να το αφησω σαν ασκηση μεχρι να δυναμωσει κιαλλο το ποδι και να ξανακανω μετα απο κανα 3βδομαδο ξερωγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπονν.. Το καινουριο προγραμμα του μηνα στα ποδια περιλαμβανει squat... Πρωτη φορα ηταν που θα ασχοληθω με την ασκηση αυτη και ξεκινησα με τη βοηθεια του γυμναστη, ενα demo squat χωρις μπαρα. Κρατωντας απλα ενα 10κιλο δισκο εκανα λιγη εξασκηση την κινηση της ασκησης. Ωστοσο κατα διαστηματα στο ενα ποδι ενοιωθα ενα τσιμπημα στο γονατο απο την μεσα μερια. Ευτυχως η ασκηση ηταν γενικά "αερας" δεδομενου οτι ηταν απλα στο how to.Άλλαξα λιγο ανοιγμα στο ποδι κλπ κλπ και το πηγα πιο χαλαρα. Επειδη ψιλοχεστηκα (πρωτη φορα ποναω σε ασκηση) να το αφησω σαν ασκηση μεχρι να δυναμωσει κιαλλο το ποδι και να ξανακανω μετα απο κανα 3βδομαδο ξερωγω; Εκτός των άλλων, πολύ σημαντικό τα γόνατα να κοιτάνε προς τα έξω και όχι προς τα μέσα. Μπορεί να πάθεις ζημιά. Δε χρειάζεται να την παρατήσεις. Απλά να την κάνεις σωστά χωρίς βάρη για να τη συνηθίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως η πιο σημαντική άσκηση Αντώνη. Να μην την παρατήσεις αλλά να βελτιώσεις την τεχνική σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπονν.. Το καινουριο προγραμμα του μηνα στα ποδια περιλαμβανει squat... Πρωτη φορα ηταν που θα ασχοληθω με την ασκηση αυτη και ξεκινησα με τη βοηθεια του γυμναστη, ενα demo squat χωρις μπαρα. Κρατωντας απλα ενα 10κιλο δισκο εκανα λιγη εξασκηση την κινηση της ασκησης. Ωστοσο κατα διαστηματα στο ενα ποδι ενοιωθα ενα τσιμπημα στο γονατο απο την μεσα μερια. Ευτυχως η ασκηση ηταν γενικά "αερας" δεδομενου οτι ηταν απλα στο how to.Άλλαξα λιγο ανοιγμα στο ποδι κλπ κλπ και το πηγα πιο χαλαρα. Επειδη ψιλοχεστηκα (πρωτη φορα ποναω σε ασκηση) να το αφησω σαν ασκηση μεχρι να δυναμωσει κιαλλο το ποδι και να ξανακανω μετα απο κανα 3βδομαδο ξερωγω; Καλησπερα, διαβασε παρακατω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ο χρήστης king2009 είπε:Οχι ρε σοβαρά το είπα για πιο λόγο να κάνεις λιπομέτρηση? Αν σου αρέσει το σώμα σου αυτό μετράει. Υπάρχει παχυμετρο με 10 15 ευρώ που είναι αρκετά accurate αν ντε και καλά θες να μετρηθεις. http://e-metallon.gr...6165-200mm.html http://www.deepnet.g...roduct_id=24951Δεν είναι μόνο θέμα αν μου αρέσει η όχι αλλά πιστεύω επίσης ότι η λιπομέτρηση αποτελεί δείκτη για το σωστό τρόπο που ακολουθείτε ένα πρόγραμμα υγείας.Τεσπα με το παχύμετρο πως βλέπεις το ποσοστό λίπους ,νερού κ.λ.π που έχεις στο σώμα σου? Το δερματοπτυχομετρο ειναι οτι πιο φθηνο και αρκετα αξιοπιστο υπαρχει σε μετρηση λιπους.Αρκει αυτος που σε μετραει να ξερει και να σε μετραει σωστα.Το top φυσικα ειναι κατι που αμφιβαλω αν θα βρεις πουθενα και ειναι η υδροστατικη μεθοδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις