Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2-3 φορες βγήκα για ποδήλατο με κολάν και μετα το εγκατέλειψα,έχουμε και ενα όνομα στην περιοχή :-D

Ναι να το προσέχεις,είναι και ένας εδώ Κατερινη που τριγυρνάει με το ποδήλατακι του και το καλόν καθημερινά... Γνωστή πουσταρα

τουλαχιστον δε θες τιποτα αλλο :P

γενικα θα θελα να μουν οπως ημουν πριν δυο χρονια (μισος απο οτι τωρα)

Χαχαχαχα με έπιασες όλο το σώμα,ελπίζω να εννοείς αυτό

Καλά πιος ξέρει πόσο κόπο έκανες να φτάσεις εδώ που είσαι τρ και θα ήθελες να ήσουν μισός ???? :o πιος ο λογος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Ναι να το προσέχεις,είναι και ένας εδώ Κατερινη που τριγυρνάει με το ποδήλατακι του και το καλόν καθημερινά... Γνωστή πουσταρα

Χαχαχαχα με έπιασες όλο το σώμα,ελπίζω να εννοείς αυτό

Καλά πιος ξέρει πόσο κόπο έκανες να φτάσεις εδώ που είσαι τρ και θα ήθελες να ήσουν μισός ???? :o πιος ο λογος?

καλα δεν κουραστηκα και πολυ απλα εκανα προπονηση (αλλα οχι να πηγαινω βολτα στο γυμναστηριο εκανα προπονηση σκληρη) και ετρωγα σα ζωο :P

Επισης μου αρεσε πολυ περισσοτερο τοτε και επισης τοτε ετρεχα που μου λειπει τρελα

Σπεκτ πότε τουμπανιασες έτσι καλέ;;;;; wow

ημουν σε ογκο για αρκετο καιρο :P Αφου γαμιουνται τα γονατα μου και δεν μπορω να τρεξω που θελω :(

Σπεκτ πότε τουμπανιασες έτσι καλέ;;;;; wow

Τι κάνεις εδω??? Αλλαξοπίστησες? Το είχα καταλάβει ότι θέλουν να σε παρασύρουν αυτοί εδω.

Spect ποσο περιπου λιπος εισαι στις φωτο ξερεις?

Τον κόβω στο 11% και εγώ θέλω να κάνω λιπομετρηση αλλά πρέπει να μην έχω φάει για τρεις ώρες ΔΎΣΚΟΛΟ αλλά εντάξει αυτό..προπο με άδειο στομάχι δεν λέει άσε που δεν τα πολύ εμπιστεύομαι

• Moderators

Spect ποσο περιπου λιπος εισαι στις φωτο ξερεις?

κανα 12-13 με κοβω

Τον κόβω στο 11% και εγώ θέλω να κάνω λιπομετρηση αλλά πρέπει να μην έχω φάει για τρεις ώρες ΔΎΣΚΟΛΟ αλλά εντάξει αυτό..προπο με άδειο στομάχι δεν λέει άσε που δεν τα πολύ εμπιστεύομαι

μολις ξυπνησεις!  

Μια χαρα τοτε.Νομιζα καμια 15-17 ησουν.Και γω το καλοκαιρι καταφερα να γινω λιγο πιο θολος απο σενα, χωρις τοση μαζα βεβαια και δεν ειχα ιδεα σε τι επιπεδα βρισκομουν.

I feel proud :P

Μια χαρα τοτε.Νομιζα καμια 15-17 ησουν.Και γω το καλοκαιρι καταφερα να γινω λιγο πιο θολος απο σενα, χωρις τοση μαζα βεβαια και δεν ειχα ιδεα σε τι επιπεδα βρισκομουν.

I feel proud 

Καλα νομιζες.
Παιδια το 12-13 που λετε σημαινει αρκετα καθαροι κοιλιακοι , ποσο μαλλον το υπολοιπο σωμα.
  • Like 1

Το δυσκολο στο να μην φας για 3 ωρες που ειναι; :P

Τωρα στο ΙΕΚ θα πουμε για λιπομετρησεις κλπ.Μολις μαθω ακριβως τι και πως θα ερθω να σε κανω κ εσυ θα με κερασεις 1 μπεργκερ.

Τωρα στο ΙΕΚ θα πουμε για λιπομετρησεις κλπ.Μολις μαθω ακριβως τι και πως θα ερθω να σε κανω κ εσυ θα με κερασεις 1 μπεργκερ.

δες το santa claus run τι δωρο εχει.

Dexa θελω να κανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...