snow22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 2-3 φορες βγήκα για ποδήλατο με κολάν και μετα το εγκατέλειψα,έχουμε και ενα όνομα στην περιοχή Ναι να το προσέχεις,είναι και ένας εδώ Κατερινη που τριγυρνάει με το ποδήλατακι του και το καλόν καθημερινά... Γνωστή πουσταρα τουλαχιστον δε θες τιποτα αλλο γενικα θα θελα να μουν οπως ημουν πριν δυο χρονια (μισος απο οτι τωρα) Χαχαχαχα με έπιασες όλο το σώμα,ελπίζω να εννοείς αυτό Καλά πιος ξέρει πόσο κόπο έκανες να φτάσεις εδώ που είσαι τρ και θα ήθελες να ήσουν μισός ???? πιος ο λογος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Σπεκτ πότε τουμπανιασες έτσι καλέ;;;;; wow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι να το προσέχεις,είναι και ένας εδώ Κατερινη που τριγυρνάει με το ποδήλατακι του και το καλόν καθημερινά... Γνωστή πουσταρα Χαχαχαχα με έπιασες όλο το σώμα,ελπίζω να εννοείς αυτό Καλά πιος ξέρει πόσο κόπο έκανες να φτάσεις εδώ που είσαι τρ και θα ήθελες να ήσουν μισός ???? πιος ο λογος? καλα δεν κουραστηκα και πολυ απλα εκανα προπονηση (αλλα οχι να πηγαινω βολτα στο γυμναστηριο εκανα προπονηση σκληρη) και ετρωγα σα ζωο Επισης μου αρεσε πολυ περισσοτερο τοτε και επισης τοτε ετρεχα που μου λειπει τρελα Σπεκτ πότε τουμπανιασες έτσι καλέ;;;;; wow ημουν σε ογκο για αρκετο καιρο Αφου γαμιουνται τα γονατα μου και δεν μπορω να τρεξω που θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Σπεκτ πότε τουμπανιασες έτσι καλέ;;;;; wow Τι κάνεις εδω??? Αλλαξοπίστησες? Το είχα καταλάβει ότι θέλουν να σε παρασύρουν αυτοί εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Είπαμε, παίζω σε διπλό ταμπλό βρε. Αλλα αυτούς εδω δεν σκοπεύω να τους φτάσω με τπτ :Ρ απλά θαυμάζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Spect ποσο περιπου λιπος εισαι στις φωτο ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποδηλατικό κολάν και τα μυαλά στα κάγκελα! Κολάν στα θηλυκά και δεν είμαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Spect ποσο περιπου λιπος εισαι στις φωτο ξερεις? Τον κόβω στο 11% και εγώ θέλω να κάνω λιπομετρηση αλλά πρέπει να μην έχω φάει για τρεις ώρες ΔΎΣΚΟΛΟ αλλά εντάξει αυτό..προπο με άδειο στομάχι δεν λέει άσε που δεν τα πολύ εμπιστεύομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Spect ποσο περιπου λιπος εισαι στις φωτο ξερεις? κανα 12-13 με κοβω Τον κόβω στο 11% και εγώ θέλω να κάνω λιπομετρηση αλλά πρέπει να μην έχω φάει για τρεις ώρες ΔΎΣΚΟΛΟ αλλά εντάξει αυτό..προπο με άδειο στομάχι δεν λέει άσε που δεν τα πολύ εμπιστεύομαι μολις ξυπνησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα τοτε.Νομιζα καμια 15-17 ησουν.Και γω το καλοκαιρι καταφερα να γινω λιγο πιο θολος απο σενα, χωρις τοση μαζα βεβαια και δεν ειχα ιδεα σε τι επιπεδα βρισκομουν. I feel proud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα τοτε.Νομιζα καμια 15-17 ησουν.Και γω το καλοκαιρι καταφερα να γινω λιγο πιο θολος απο σενα, χωρις τοση μαζα βεβαια και δεν ειχα ιδεα σε τι επιπεδα βρισκομουν. I feel proud  Καλα νομιζες.Παιδια το 12-13 που λετε σημαινει αρκετα καθαροι κοιλιακοι , ποσο μαλλον το υπολοιπο σωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τον κόβω στο 11% και εγώ θέλω να κάνω λιπομετρηση αλλά πρέπει να μην έχω φάει για τρεις ώρες ΔΎΣΚΟΛΟ αλλά εντάξει αυτό..προπο με άδειο στομάχι δεν λέει άσε που δεν τα πολύ εμπιστεύομαι Το δυσκολο στο να μην φας για 3 ωρες που ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Κ γω θελω να κανω λιπομετρηση, ετσι για το γαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα στο ΙΕΚ θα πουμε για λιπομετρησεις κλπ.Μολις μαθω ακριβως τι και πως θα ερθω να σε κανω κ εσυ θα με κερασεις 1 μπεργκερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα στο ΙΕΚ θα πουμε για λιπομετρησεις κλπ.Μολις μαθω ακριβως τι και πως θα ερθω να σε κανω κ εσυ θα με κερασεις 1 μπεργκερ.δες το santa claus run τι δωρο εχει.Dexa θελω να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις